Circuit si sejur in Panama

Locatie: din America Centrala
de la 1499 EUR America Centrala 8 zile Transport Avion
Rezerva acum online

» CONTACT « 021.324.25.78


Ziua 1 / 01.02.2021 / BUCURESTI - CIUDAD DE PANAMA Intalnire cu insotitorul de grup pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 03:30 PM 20 Martie 2020, imbarcare si zbor spre Paris la 06:00 AM. Scurta escala in Paris, urmata de zbor spre Ciudad De Panama. Zbor de zi, masa la bord. Sosire în cursul dupa-amierzii în Panama. Transfer privat la hotel. Cazare la hotel Double Tree by Hilton Panama City 4 stele (sau similar) in Panama City.

Ziua 2 / 02.02.2021 / CIUDAD DE PANAMA and ECLUZA MIRAFLORES Mic dejun. Mic dejun. Optional, tur de ora`(tm) care include: vizitarea ruinelor din Panama la Vieja, unul dintre cele mai vechi ora`(tm)e spaniole din zona Pacificului, a cartierului colonial Casco Viejo, inclus in patrimoniul UNESCO. Vizităm principalele atracții turistice: Plaza Francia, unde vedem partea nouă a ora`(tm)ului, Piața Bolivar si cele mai interesante biserici. Facem oprire pentru prânz la un restaurant local. Apoi, se viziteaza impresionanta ecluza Miraflores, unde se pot observa navele care trec canalul Panama. Prezentare video 3D a istoriei canalului. Seara, cazare la hotel Double Tree by Hilton Panama City 4 stele (sau similar) in Panama City.

Ziua 3 / 03.02.2021 / CIUDAD DE PANAMA - RIO CHAGRES - EMBERA Mic dejun. Mic dejun. Optional, Excursie în lumea indigenilor cu canoe pe Rio Chagres în mijlocul junglei, din Parcul Naţional Chagres, pentru a observa flora si fauna impresionantă a padurii luxuriante. Vizităm unul dintre triburile locale de pe valea râului Chagres, Incursiune in jungla cu un reprezentant al tribului Embera pentru a descoperi modul în care tribul folosesc plantele şi seminţele în tratarea diverselor afectiuni. Prânz traditional inclus. Prezentarea a dansurilor, ritualurilor tribului si a tehnicii de realizare a tatuajelor cu cerneala extrasa din fructul Tagua. Seara, hotel Double Tree by Hilton Panama City 4 stele (sau similar) in Panama City.

Ziua 4 / 04.02.2021 / PANAMA - PLAYA BLANCA Mic dejun. De la ţărmul oceanului Pacific, ne vom deplasa în zona Playa Blanca (Plaja Albă) din Santa Clara, din Panama Centrală, cu plaje kilometrice cu nisip neatins, cu ape liniştite, ce ne vor îmbia la relaxare în complexul hotelier Sheraton Bijao Beach Resort 5 stele în regim all inclusive. Seara cazare si cina la Sheraton Bijao Beach Resort 5 stele în regim all inclusive.

Ziua 5 / 05.02.2021 / PLAYA BLANCA Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru vizite individuale si relaxare. Cazare in regim All Inclusive. Cazare la Sheraton Bijao Beach Resort 5 stele în regim all inclusive.

Ziua 6 / 06.02.2021 / PLAYA BLANCA Mic dejun. Zi de relaxare. Va recomandam sa faceti o plimbare de-a lungul coastei, admirand plaja si Oceanul Pacific. Pentru pasionatii de golf va fi o incantare sa aleaga unul dintre numeroasele terenuri de la Oceanul Pacific. Seara cazare si cina la Sheraton Bijao Beach Resort 5 stele în regim all inclusive

Ziua 7 / 07.02.2021 / PLAYA BLANCA - PADUREA TROPICALA - SOBERANIA PARK Mic dejun. Timp liber pentru relaxare pe plajele Pacificului sau, optional, plecare devreme intr-o excursie in padurea tropicala din Parcul National Soberania. Transferul catre Soberania pe celebra Panamaericana care traverseaza Americile de la nord din Alaska pana in sud in Tara de Foc, fiind cea mai lunga artera rutiera din lume, cca. 25.750 km.
Soberania Park este situat malurile canalului Panama, iar Rainforest Discovery Center este renumit pentru birdwatching, fiind identificate peste 525 de specii de pasari. Se mai pot observa si unele specii din zona padurii tropicale sud-americane (capucini, tamarini, aguti (rozatoare), lenesii, furnicarii, etc). Pranz intr-un restaurant local pe malul lacului Gatun.Transfer la hotel. Cazare si cina la Sheraton Bijao Beach Resort 5 stele în regim all inclusive.

Ziua 8 / 08.02.2021 / CIUDAD DE PANAMA - BUCURESTI Mic dejun. Timp liber. Transfer privat la Aeroportul Internatuonal din Ciudad de Panama pentru zborul de intoarcere in tara, decolare la ora 18:45.

Orar de zbor informativ, ore locale:
01.02.2021, Bucuresti 06:00 - Amsterdam 08:00 / Amsterdam 11:20 - Panama 16:25
08.02.2021, Panama 18:45 - Amsterdam 10:55 / Amsterdam 20:45 - Bucuresti 00:30.

EXCURSII OPTIONALE:
Pachet 3 optionale (optiunea se face doar la inscriere) - 295 euro/persoana.
1. Parcul National Soberania and Rainforest Discovery Center (include transferuri, ghid local, insotitor roman de grup, pranz pe malul lacului Gatun): 145 Eur / pers;
2. Rio Chagres and Tribul Embera - in Jungla: (transferuri, pranz traditional in jungla, ghid local, insotitor roman de grup): 86Eur / pers
3. Ciudad de Panama si Canalul Panama (Ecluza Miraflores, Casco Viejo centrul vechi colonial, muzeul interoceanic Canalul Panama, partea moderna a orasului, pranz la restaurant local, transferuri intre obiective, ghid local si insotitorul roman) 96 Eur / pers.

NOTA:
Tarifele sunt calculate in euro pentru intregul circuit, per persoana cazata in camera dubla.
- Tariful de Early Booking este valabil pana la 30.09.2020.
- Grupul minim se realizeaza cu 25 persoane. Pentru un grup format din 24 - 20 persoane, tariful creste cu aproximativ 90 eur / pers;
- Orarul de zbor poate suferi modificari pana la data emiterii biletelor, in acest caz agentia se obliga sa informeze clientii in timp util.
- In cazul in care una dintre optiunile de cazare devine indisponibila, va vom oferi alternative similare.
- Prezenta oferta face parte integranta din contract.
- Documentul de calatorie acceptat este pasaportul. Pentru informatii suplimentare, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions

TERMENE SI CONDITII DE PLATA:
Pentru rezervarea pachetelor pe oferta standard, plata se face astfel:

a) 30% din tariful pachetului turistic in momentul rezervarii;
b) 70% din tariful pachetului turistic cu 45 de zile inainte de plecare; exceptie fac circuitele cu croaziera, unde diferenta de plata se va achita cu 2 luni inainte de plecare;
Pentru rezervarea pe oferta Early Booking, plata se face astfel:
a) 50 eur avans in momentul confirmarii;
b) diferenta pana la 50% din tariful pachetului turistic pana la expirarea reducerii de Early Booking;
c) diferenta de 50% din tariful pachetului turistic cu 45 de zile inainte de plecare; exceptie fac circuitele cu croaziera, unde diferenta de plata se va achita cu 2 luni inainte de plecare;
Pentru solicitari cu mai putin de 45 de zile inainte de plecare, plata se face integral la momentul confirmarii;
Plata se poate face in Euro sau in RON (caz in care se foloseste cursul bancii BCR din ziua platii.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.
Nerespectarea conditiilor de plata aplicate rezervarilor tip EB conduce la modificarea pretului pachetului conform ofertei standard.
Orice modificare reprezinta anularea rezervarii cu penalizari si refacerea acesteia la pretul si conditiile din momentul reinscrierii.

TERMENE SI CONDITII DE ANULARE:
In cazul in care turistul renunta din vina sa la pachetul de servicii turistice care face obiectul prezentului contract, el datoreaza Agentiei penalizari, exprimate in procente din pretul pachetului de servicii, in functie de intervalul de renuntare, exprimat in zile calendaristice inainte de data plecarii (zile) dupa cum urmeaza:
a) 10% din tariful total, pentru anulare de la data confirmarii serviciilor - 75 zile
b) 30% din tariful total, 74-60 zile
c) 50% din tariful total, 59-30 zile
d) 100% din tariful total, 29-0 zile, sau pentru neprezentare.

Durata: 8 zile    |    Transport: Avion
Plecari Camera dubla
01.Feb.2021
1499 EUR
Servicii incluse: Servicii neincluse:
 • Zboruri Bucuresti - Ciudad de Panama - Bucuresti cu compania KLM;
 • Taxe de aeroport si securitate;
 • Bagaj de mana si bagaj de cala pentru ambele curse;
 • 3 nopti mic dejun la Double Tree by Hilton Panama City 4 stele Panama City and 5 nopti cu all inclusive hotelul Sheraton Bijao Beach Resort 5 stele - Playa Blanca
 • Transferurile cuprinse in program, transport pe durata programului cu autocar/minibus licentiat;
 • Insotitor roman de grup pe toata durata circuitului;
 • Asigurare Pachet Travel - Mondial Assistance (asigurare medicala si storno - valoarea storno asigurata in caz de anulare, pana la 8500 lei / calatorie).
 • Bacsisurile de pe durata circuitului (se achita insotitorului de grup): 5 euro /pers/zi;
 • 5 € / pers/ zi;
 • Excursiile si activitatile optionale;
 • Alte servicii decat cele mentionate in program

Rezerva acum online