Targul de Craciun de la Sibiu si Castelul de Lut

Locatie: Romania din Europa
de la 109 RON Europa 1 zi Transport Autocar
Rezerva acum online

» CONTACT « 021.324.25.78


Ziua 1: BUCUREȘTI - CASTELUL DE LUT - SIBIU - BUCURESTI
Întâlnire cu însoțitorul de grup la ora 05:30în parcarea din fața ACADEMIEI MILITARE ROMÂNE (Universitatea Națională de Apărare Carol I) - acces dinspre Bd Eroilor, plecare ora 06:00 pe traseul Bucuresti - Ramnicu Valcea -Porumbacu de Sus -Sibiu. Prima vizita a zilei o dedicam unui loc de basm: Castelul de Lut, Valea Zanelor din Porumbacu de Sus. Asezat la poalele Fagarasilor, castelul este locul ideal sa ne incepem ziua, respirand aer curat si bucurandu-ne de unul dintre cele mai frumoase peisaje din Romania. Doritorii pot servi o cana de vin fiert(sau de ceai) si apoi vom porni spre Sibiu. Ajungem in Sibiu,orasul care devine `casa lui Mos Craciun` inca de la jumatatea lunii noiembrie. Piata Mare este, an de an, punctul prinicipal de atractie in perioada sarbatorilor de iarna, iar bradul ce strajuieste intreaga piata ne aduce aminte de copilarie. Ne vom lasa cuprinsi de farmecul oferit de Targul de Craciun si ne vom incalzi la una din tarabele care servesc bunatati care mai decare.Dupa o zi in spiritul Craciunului, ne intoarcem spre Bucuresti, unde vom ajunge seara, in functie de trafic si conditiile meteo.

Important:
Urcarea in autocar se va face in functie de data inscrierii, iar confirmarea locurilor preferentiale se face in limita disponibilitatii. In autocar, copiii cu vârsta până în 14 ani nu pot ocupa locuri pe primul rând de banchete si niciprima bancheta dupa usa a 2-a.

Conditii de plata/anulare:
Avans 50% la înscriere, diferența cu 30 zile înainte de plecare; conditii standard de anulare - conform contract de colaborare/de comercializare a pachetelor de servicii turistice.
Plata 100% la inscriere in cazul ofertelor speciale/early booking/tarif senior +55/student/tarif unic; penalizare 100% in caz de anulare.

Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii.

Durata: 1 zi    |    Transport: Autocar
Plecari Camera dubla
21.Nov.2020
12.Dec.2020
109 RON
Servicii incluse: Servicii neincluse:
 • Transport cu autocar/microbuzclasificat pentru transport turistic
 • Vizite la Castelul de Lut,Sibiu
 • Ghid insotitor din partea agentiei.
 • Asigurarea medicală;
 • Asigurare Travel (medicala+storno)
 • Intrările la obiectivele turistice
 • Vizitele menționate în program NU includ taxele de intrare la obiectivele turistice.

Nota:

 • Locuri preferențiale in autocar 20 lei/pers.
 • Oricare alt loc solicitat de turisti, in afara celor preferențiale se va taxa cu 20 lei/pers.
 • Grup minim: 35 persoane.
  - În cazul nerealizării numărului minim de participanţi menţionat în program, agenţia îşi rezervă dreptul de a anula excursia, oferind posibilitatea înscrierii la un program similar;
  - Însoţitorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, fără a afecta însă si structura programului.
 • Rezervările efectuate cu orice tip de reducere nu permit anulări/modificări; Penalizare 100% din suma incasata.

Rezerva acum online