Charter autocar HALKIDIKI - Vara 2018

Debarcam si imbarcam turistii in urmatoarele puncte: Afitos - Nea Kalikratia - Nea Potidea - Kallithea - Kriopigi - Polichrono - Hanioti - Pefkohori - Gerakini-Sithonia - Porto Carras - Sithonia - Psakoudia - Sithonia - Metamorfossis - Sithonia - Nikiti - Sithonia - Elia Beach-Neos Marmaras - Lagomandra - Neos Marmaras - Sithonia
de la 60 euro Tara: Grecia Pana in: September
» CONTACT « 021.324.25.78


PLECARI SAPTAMANALE IN PERIOADA 27 mai - 23 septembrie 2018 (ultima plecare spre Halkidiki), cursa directa, plecare vinerea din Bucuresti, retur din HALKIDIKI sambata (se ajunge duminica in Bucuresti) - 7 nopti de cazare.

Plecarea din Bucuresti - Timpuri Noi se va face la ora 20.00. Returul din Halkidiki se va efectua in jurul pranzului.

KASSANDRA: NEA KALLIKRATIA*, NEA POTIDEA, AFYTOS, KALITHEA, KRIOPIGI, POLICHRONO, HANIOTI, PEFKOHORI*.

SITHONIA: GERAKINI, PSAKOUDIA, METAMORFOSSI, NIKITI, ELIA BEACH*, LAGOMANDRA*, NEOS MARMARAS*, PORTO CARRAS*.

(*) pentru destinatiile Nea Kalikratia, Pefkohori, Elia Beach, Lagomandra si Neos Marmaras se aplica un supliment de 5 euro/pers./dus-intors. Pentru Neos Marmaras se aplica un supliment de 10 euro/pers. Pentru Porto Carras se aplica un supliment de 15 euro/pers.

Distribuirea locurilor se face in ordinea inscrierii, iar imbarcarea pasagerilor se va face conform diagramei care va fi in posesia insotitorului de grup.

Datele legate de numarul autocarului, numarul locurilor in autocar, numarul de telefon al insotitorului de grup va vor fi comunicate cu maxim 2 zile inaintea plecarii autocarului.
Fiind cursa autocar charter pentru transport turistic, nu se emit bilete.

Aceasta este o cursa autocar charter pentru transport turistic. Prezentare pentru imbarcare se face cu minim 20 minute inainte de orele mentionate. Orele de plecare din statiuni precum si ora de sosire la retur in Bucuresti sunt calculate si stabilite pentru conditii normale de trafic. Acestea pot suferi modificari (intarzieri) datorate perturbarilor conditiilor de trafic, formalitati vamale ingreunate sau intarzieri datorate grupului de turisti la popasurile programate. Intarzierile ce pot aparea nu sunt datorate organizarii si vointei noastre motiv pentru care NU POT FI IMPUTATE AGENTIEI DE TURISM TUROPERATOARE.

Tarife:

  • 65 euro/adult
  • 60 euro/copil 2-6,9 ani
  • Copiii 0-1,9 ani au gratuitate, dar nu beneficiaza de loc in autocar.
Servicii incluse: Servicii neincluse:
  • Transport autocar clasificat international (scaune rabatabile, aer conditionat, DVD, etc) dus-intors
  • Asigurarea medicala (optionala, dar recomandata)
  • Asigurarea storno (optionala, dar recomandata)