Charter autocar THASSOS - Vara 2018

Debarcam si imbarcam turistii in urmatoarele puncte: Insula Thassos - Limenas - Makryamos - Skala Potamia - Kinira - Potos - Skala Rachoni - Tripiti - Limenaria - Pefkari
de la 55 euro Tara: Grecia Pana in: September
» CONTACT « 021.324.25.78


PLECARI SAPTAMANALE IN PERIOADA 27 mai - 23 septembrie 2018 (ultima plecare spre Thassos), cursa directa, plecare vinerea din Bucuresti, retur din THASSOS sambata (se ajunge duminica in Bucuresti) - 7 nopti de cazare

Plecarea din Bucuresti - Timpuri Noi se va face la ora 20.00. Returul din Thasos se va efectua intre orele 15-16.00.

OPRIRI IN GRECIA: vor fi doua trasee, ce vor acoperi practic toate locatiile de interes turistic, atat de pe tarmul de est cat si de pe cel de vest al insulei.
1. TRASEUL DE EST: Limenas, Makryammos (la soseaua principala), Golden Beach - Skala Potamia, Kinyra, Aliki, Astris, Potos.
2. TRASEUL DE VEST: Limenas, Pachis, Skala Rachoni, Skala Prinos, Skala Sotiros, Skala Marion, Tripiti, Limenaria, Pefkari, Potos.

Distribuirea locurilor se face in ordinea inscrierii, iar imbarcarea pasagerilor se va face conform diagramei care va fi in posesia insotitorului de grup.

Datele legate de numarul autocarului, numarul locurilor in autocar, numarul de telefon al insotitorului de grup va vor fi comunicate cu maxim 2 zile inaintea plecarii autocarului.
Fiind cursa autocar charter pentru transport turistic, nu se emit bilete.

Aceasta este o cursa autocar charter pentru transport turistic. Prezentare pentru imbarcare se face cu minim 20 minute inainte de orele mentionate. Orele de plecare din statiuni precum si ora de sosire la retur in Bucuresti sunt calculate si stabilite pentru conditii normale de trafic. Acestea pot suferi modificari (intarzieri) datorate perturbarilor conditiilor de trafic, formalitati vamale ingreunate sau intarzieri datorate grupului de turisti la popasurile programate. Intarzierile ce pot aparea nu sunt datorate organizarii si vointei noastre motiv pentru care NU POT FI IMPUTATE AGENTIEI DE TURISM TUROPERATOARE.

Tarife:

  • 65 EUR/adult dus-intors
  • 55 EUR/copil 2-7 ani/dus-intors
Servicii incluse: Servicii neincluse:
  • Transport autocar clasificat international (scaune rabatabile, aer conditionat, DVD, etc) dus-intors
  • Insotitor de grup
  • TAXA DE TRECERE CU FERRYBOAT-UL: 5 euro/persoana/sens (se achita in autocar)