Cazare cu ALL INCLUSIVE la Mamaia - Hotel Savoy

Savoy Hotel Mamaia

Locatie: Mamaia din Romania
de la 458 RON All Inclusive zi/pers 2 zile | 1 noapte Transport Individual
Rezerva acum online

» CONTACT « 021.324.25.78


Localizare si descriere: Savoy Hotel Mamaia este una dintre cele mai reprezentative locatii ale statiunii Mamaia si chiar ale litoralului romanesc.
Situat in partea nordica a statiunii, amplasat direct pe plaja, Savoy Hotel Mamaia este alegerea ideala a turistilor dornici de a-si petrece o vacanta de vis in cea mai sofisticata zona a statiunii Mamaia, cat si a oamenilor de afaceri.
Este un hotel modern, rafinat, cu camere spatioase, majoritatea cu vedere la mare, care ofera nu numai servicii complete de cea mai buna calitate ci si o atmosfera speciala, un sentiment de prietenie si armonie.
Deschiderea dubla, atat spre mare cat si spre lacul Siutghiol, iti da posibilitatea sa urmaresti spectacolulul magnific al rasaritului soarelui, din valurile involburate ale Marii Negre ce se sfarseste cu apusul lin in apa linistita a lacului Siutghiol.
Hotelul se afla distanta de 30 km de Aeroportul Mihail Kogalniceanu si la doar 5,5 km de Constanta.

Cazare: Toate camerele sunt prevazute cu sistem de acces control in camera pe baza de cartele magnetice, acces la High Speed Internet wireless gratuit, TV color, instalatie de climatizare, minibar, safe, grup sanitar cu cada, uscator de par, priza pentru barbierit, 2 telefoane in camera si in baie cu acces international, paturi suplimentare disponibile, balcoane largi cu vedere la mare.

Sala de conferinte: Va oferim 3 sali de intalnire dotate complet, cu capacitati intre 10 si 140 de persoane, prevazute pentru organizarea unei mari varietati de intruniri, fie ele de afaceri sau sociale.


In contextul pandemiei COVID 19, perioada anumitor sejururi va fi programata pentru sezonul estival 2022.

Tarife suplimentare pentru copii, cazati in camera cu 2 adulti in urmatoarele spatii de cazare:
Camera dubla twin, dubla cu vedere la mare si piscina si dubla cu vedere la mare
- Primul copil cu varsta cuprinsa intre 0-6.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si masa, in functie de pachetul achizitionat de adulti, fara a se acorda pat suplimentar;
- Al doilea copil cu varsta cuprinsa intre 0-6.99 ani achita 20% din valoarea unui loc, in functie de pachetul achizitionat adulti si se acorda 1 pat suplimentar;
- Orice copil cu varsta cuprinsa intre 7-11.99 ani achita 50% din valoarea unui loc, in functie de pachetul achizitionat de adulti si se acorda 1 pat suplimentar;
- Copilul cu varsta cuprinsa intre 12-15.99 ani achita 70% din valoarea unui loc, in functie de pachetul achizitionat de adulti si se acorda 1 pat suplimentar.
Numarul maxim de copii admis in camerele duble este de 2 copii cu varstele cuprinse intre 0 - 11.99 ani SAU 1 copil cu varsta cuprinsa intre 12 - 15.99 ani.
Numarul maxim de paturi suplimentare care pot fi introduse in camerele duble twin, duble cu vedere la mare si piscina sau in duble cu vedere la mare este 1 (unul).
Tariful patului suplimentar pentru copilul cu varsta intre 0-6.99 ani, este de 20% din valoarea unui loc, in functie de pachetul achizitionat de adulti pentru camerele duble twin, duble cu vedere la mare si piscina si duble cu vedere la mare.
Camera dubla family sau apartamente
- Orice copil cu varsta cuprinsa intre 0-6.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si masa, in functie de pachetul achizitionat de adulti, fara a se acorda pat suplimentar;
- Orice copil cu varsta cuprinsa intre 7-11.99 ani achita 50% din valoarea unui loc, in functie de pachetul achizitionat de adulti, fara a se acorda pat suplimentar;
- Orice copil cu varsta cuprinsa intre 12-15.99 ani achita 70% din valoarea unui loc, in functie de pachetul achizitionat de adulti, fara a se acorda pat suplimentar.
Numarul maxim de persoane admise in camerele duble family si apartamente este de 2 adulti + 2 copii cu varstele cuprinse intre 0 - 15.99 ani SAU 3 adulti + 1 copil cu varsta cuprinsa intre 0 - 15.99 ani.
Orice persoana peste 16 ani este considerata adult si va achita 70% din valoarea unui loc, in functie de pachetul achizitionat de ceilalti adulti. Al 3-lea adult este acceptat doar in camerele duble family sau apartamente.
In camerele duble family si apartamente nu se poate introduce pat suplimentar pentru ca in acestea exista deja o canapea extensibila.

Turistii sunt obligati sa certifice varsta copiilor printr-un act de identitate la check-in.


Clauze informative:
- Ziua hoteliera incepe la ora 18.00 (ora de la care camera poate fi ocupata/check-in).
-Ziua hoteliera se termina la ora 12.00 (ora la care trebuie eliberata camera/check-out). La ora 12:00, in ziua plecarii, cartelele de acces in camera se vor dezactiva automat.
-Conform Codului de Conduita privind Prevenirea si Protejarea Copiilor de Exploatarea Sexuala in Turism, adultii insotiti de copii pana la 14 ani, vor prezenta certificatul de nastere al copilului sau pasaportul, precum si orice alt inscris prin care se face dovada relatiei de rudenie. Adultii insotiti de copii de peste 14 ani, vor prezenta cartea de identitate a copilului sau pasaportul, precum si orice alt inscris prin care se face dovada relatiei de rudenie.
-Clientii care achizitioneaza All Inclusive vor primi bratari la receptie, la check-in, iar turistii au obligativitatea sa le poarte pe toata perioada sejurului.
-Nu este permisa folosirea prosoapelor din camera pe piscina sau pe plaja. La check-in turistii vor primi pe langa cardurile pentru accesul in camera si cardurile pentru prosoape. Prosoapele vor putea fi gasite in zona piscinei hotelului si vor putea fi folosite atat la piscina cat si la plaja. La check-out turistii au obligatia de a preda aceste carduri impreuna cu cardurile pentru accesul in camera.
-La check-in se va solicita o garantie pentru utilizarea prosoapelor in valoare de 100 lei pentru fiecare prosop, suma care se va preautoriza pe un card de credit/debit valabil. Tranzactia va fi efectuata doar cu card prezent si cu introducerea pinului. In cazul in care nu detineti un card garantia se poate achita numerar.Garantia se va elibera dupa check-out. Refuzul depunerii garantiei numerar sau a preautorizarii cardului duce automat la neacordarea cardurilor de prosoape.
- Hotelul isi rezerva dreptul de a decide asupra sortimentelor de bauturi si alimente pe care le va oferi turistilor in pachetul all inclusive.
- Hotelul se obliga sa implementeze toate masurile necesare, conform prevederilor legale, in vederea prevenirii raspandirii virusului COVID-19, sens in care serviciile vor fi adaptate masurilor impuse .
-In ceea ce priveste imposibilitatea de a va asigura serviciile achizitionate, ca urmare a masurilor impuse de catre institutiile statului, in contextul pandemiei COVID-19, la momentul efectuarii sejurului, hotelul se obliga sa ofere clientului posibilitatea reprogramarii sejurului, in functie de disponibilitatea acestuia, acesta urmand a achita eventuala diferenta de tarif rezultata din politica tarifara a hotelului, pentru perioada in care urmeaza sa fie reprogramat sejurul, sumele achitate urmand a constitui avans pentru plata sejurului reprogramat
-Hotelul isi rezerva dreptul de a de a anula o rezervare:
a) daca rezervarea ar putea aduce prejudicii reputatiei hotelului;
b) daca oaspetele are un istoric, datorat unor evenimente nedorite: servicii neachitate si restante, tulburarea linistii, producerea unor pagube, etc.;
c) oaspetele refuza sa se legitimeze in baza actului de identitate
-Avand in vedere ca nu sunt conditii de pastrare in echipamente cu regim termic controlat, nu este permis accesul in hotel cu alimente sau bauturi din exterior.
-Minibarul din camera inclus in pachet este incarcat cu urmatoarele produse: 2 Pepsi Cola 330 ml, 2 Mirinda 330 ml, 2 SevenUp 330ml, 2 ape plate 500ml, 2 ape minerale 500 ml, 2 Lipton Ice Tea 500 ml, 2 beri 500ml, oferite in limita unei alimentari pe zi.
-Parcarea autovehiculelor clientilor hotelului este pusa la dispozitie in parcarea din fata hotelului, in limita locurilor disponibile. Hotelul nu percepe taxa de parcare. Hotelul nu isi asuma raspunderea pentru taxele de parcare percepute in parcarile ce nu intra sub administrarea hotelului.
-Activitatea teraselor si restaurantelor din vecinatate nu se afla sub administrarea hotelului, fiind activitati private independente. Respectarea de catre aceste terase a normelor si regulilor de exploatare stabilite pentru perioada estivala este la unica decizie a administratorilor acestor localuri, hotelul neputand fi raspunzator de abaterile acestora, depasirea nivelului admis de sonorizare sau a orelor limita convenite. Administratia hotelului face toate eforturile sa impuna regulile generale.

Durata: 2 zile | 1 noapte    |    Transport: Individual   |    Masa: All Inclusive    |    Exprimare pret: zi/pers
 

Observatii tarife:

Tarifele nu se aplica in perioada minivacantelor de 1 Mai si Rusalii, pentru care vor fi transmise ulterior oferte speciale.
Servicii incluse:
  • Cazare cu All Inclusive

Nota:

Accesul cu animale de companie de talie mica este permis gratuit (max. 5 kg), acest lucru fiind conditionat de prezentarea la sosire a carnetului de sanatate, vizat la zi. În cadrul zonelor comune de alimentatie si agrement (Lobby Bar, piscina, bar piscina) nu este
permisă intrarea cu animale de companie de nicio mărime sau specie, cu exceptia cazurilor in care
animalul de companie este tinut in cusca speciala.
In zonele de alimentatie (atat in restaurant, cat si pe cele doua terase) nu este permisă intrarea cu
animale de companie de nicio mărime sau specie, nici in cazul in care animalul de companie este
tinut in cusca speciala.
In cadrul zonei de plaja si bar plaja nu este permis accesul cu animale de companie de nicio mărime
sau specie, conform Ordonantei de urgenta nr.19/2006 privind utilizarea plajei Marii Negre si
controlul activitatilor desfasurate pe plaja, art. 8, alineatul (1), litera M. In cazul in care animalul de companie lasat nesupravegheat in camera deranjeaza fonic ceilalti oaspeti, hotelul isi rezerva dreptul de a scurta perioada sejurului posesorilor.
Este strict interzis ca animalele sa isi faca nevoile pe zonele verzi din jurul hotelului.
Rugam insistent proprietarii sa stranga si sa depoziteze corespunzator mizeria facuta de animalul de companie.

Rezerva acum online