Cazare in Brasov - Hotel Ambient

Hotel Ambient

Locatie: Brasov din Romania
de la 33 EUR Mic Dejun zi/pers 2 zile | 1 noapte Transport Individual
Rezerva acum online

» CONTACT « 021.324.25.78


Localizare: Complexul hotelier "AMBIENT", amplasat ideal în centrul Braşovului,  la graniţa dintre zona veche şi zona de afaceri a oraşului, având un acces auto facil indiferent de direcţia din care se soseşte, cu o arhitectură deosebită care permite vizionarea întregului oraş din lifturile sale din sticlă, pune în slujba dumneavoastră cei 10 ani de experienţă, fiind printre primele hoteluri cu capital integral privat din Braşov. Dedicat unei continue inovări şi celor mai înalte standarde de ospitalitate, Hotel Ambient se adresează călătorului modern şi sofisticat.
Toate camerele dispun acum de internet de mare viteză cu acces wireless în locurile publice ale hotelului (recepţie, bar, săli de conferinţe). Cele 3 sali de conferinţe dispun de mobilier profesional de conferinţe, de dotări tehnice de ultimă oră şi de soluţii multimedia integrate, care permit redarea oricărui tip de prezentare pe orice suport.

Restaurantul: Dispune de o sală principală şi alte trei saloane (separeuri), unul intim pentru cupluri, altul modern pentru grupuri si unul privat, aceasta însemnând în total 90 locuri de servire a mesei. Interiorul este zugrăvit în culori aprinse, vii de roşu-bordeau, verde şi crem, decorat cu elemente de plută şi inox.

Dotari hotel: Incălzire centrală independent pe fiecare corp de clădire, aer condiţionat cu climatizare în recepţie, restaurant, bar, săli de conferinţe, 3 săli de conferinţe cu capacitati de 70, 30 si respectiv 15 persoane dotate cu videoproiector, internet wireless, sistem audio - multimedia, flipchart, exclusive trim (scaune piele, mese lemn masiv), microfoane, sistem electronic de avertizare a incendiilor, sistem electronic de supraveghere a spatiilor publice ( CCTV ), restaurant cu specific internaţional, bar de zi în restaurant, lobby cafe-bar, acoperire wireless internet, garaj păzit şi încalzit oferit gratuit clienţilor hotelului, parcare terană pazită oferită gratuit clientilor hotelului, spălătorie şi călcătorie, se acceptă carduri Visa si Mastercard, facilitati pentru persoane cu handicap, cameră de bagaje, seif, lounge cu panoramă a întregului oraş, 2 lifturi din sticla, avand o panorama superba a intregului oras, Ambient Spa - sala de fitness, sauna, hidromasaj - oferite gratuit clientilor corpului de 4 stele, birou turism si excursii, rent a car, concierge.

Alte servicii gratuite: Apel de trezire automat, asistenţă ticketing transport (aerian, feroviar), rezervări bilete la spectacole sau informaţii de afaceri în localitate, internet de mare viteză, internet cafe în recepţia hotelului, periodice şi jurnale naţionale şi internaţionale, servicii de secretariat: tehnoredactare, fotocopiere si transmitere de documente, primirea / transmiterea corespondenţei, room service intre orele 07:00 - 23:00.


Camerele duble business/junior suites au urmatoarele facilitati in plus fata de camerele duble deluxe: sunt mult mai spatioase, birou, fax, cada tip jacuzzi, TV LCD wide screen, ornamentare exclusive, pat king size.

Apartamentele Dublex Suite: au urmatoarele facilitati in plus fata de camerele duble business: sunt situate pe 2 nivele cu scara interioara, fiecare nivel cu baie proprie, la parter fiind o camera living si la etaj dormitorul matrimonial, avand o finisare de top si o vedere a intregului oras. Poate gazdui pana la 3 adulti sau 2 adulti + 2 copii, fara achitarea unui tarif suplimentar.

Durata: 2 zile | 1 noapte    |    Transport: Individual   |    Masa: Mic Dejun    |    Exprimare pret: zi/pers
 

Reduceri:

0-3 ani: gratuitate, se ofera babycot;
4-8 ani: gratuitate, in cazul in care copii dorm in pat cu parintii;
>9 ani: pat suplimentar contra cost: 20 euro/noapte.
Servicii incluse:
  • Cazare cu mic dejun in sistem bufet;
  • Acces internet wirelesss;
  • Parcare;
  • Acces la centrul SPA (sala fitness, hidromasaj 6 persoane, sauna, masaj);
  • Toate taxele.

Nota:

Nu este permis accesul animalelor de companie.
Camerele duble permit montarea unui pat aditional ce va fi taxat cu tariful de 20 euro/persoana.
Anularile de rezervare realizate cu mai putin de 24 de ore, precum si neprezentarile, vor fi penalizate cu valoarea primei nopti de cazare, iar rezervarea va fi anulata.

Rezerva acum online