Cazare in Brasov - Pensiunea Ambient

Pensiunea Ambient

Locatie: Brasov din Romania
de la 28.5 EUR Mic Dejun zi/pers 2 zile | 1 noapte Transport Individual
Rezerva acum online

» CONTACT « 021.324.25.78


Localizare: Situata in inima Brasovului, Pensiunea Ambient inseamna stil, confort, rafinament si eleganta pentru orice anotimp. Excelenta in rafinamentul amenajarilor interioare, dar si al dotarilor, atmosfera calda si serviciile de cea mai inalta calitate fac din Pensiune Ambient destinatia ideala pentru o calatorie de afaceri sau un refugiu ospitalier daca va aflati in tranzit si aveti nevoie de o scurta pauza de revigorare.

Va punem la dispozitie 2 sali conferinte cu capacitati intre 20 si 30 locuri. Tariful pentru inchirierea acestora este intre 200 lei si 400 lei/zi in functie de perioada inchiriata, nr. de persoane si serviciile adiacente care se comanda (tarifele nu includ comisionul Beneficiarului).

Facilitati si servicii: Camere largi si spatioase, personal calificat, CaTV, telefon international, minibar, internet gratuit in camera si wireless in spatiile publice, room-service, supraveghere video in spatiile publice si exterior, bar, parcare interioara, baie cu dus in toate camerele, incalzire centrala, climatizare in spatiile publice, seif la receptie.

Apartamentele sunt formate din dormitor + living (fiecare camera cu televizor si telefon propriu), in living existand o canapea extensibila. Poate gazdui pana la 3 persoane percepandu-se o taxa de 50 RON pentru a 3-a persoana.

Apartamentul Deluxe este format din 2 dormitoare + living (fiecare camera cu televizor, telefon si minibar propriu), un dormitor cu pat matrimonial si altul cu paturi twin. Poate gazdui pana la 4 persoane fara a se percepe o taxa suplimentara.

Servicii gratuite: apel de trezire automat, internet de mare viteza, periodice si jurnale nationale si internationale, primirea / transmiterea corespondentei.

Servicii contra cost: doctor si dentist la cerere, servicii de masaj la cerere, check-out intarziat, transport auto, room service.

Durata: 2 zile | 1 noapte    |    Transport: Individual   |    Masa: Mic Dejun    |    Exprimare pret: zi/pers
 

Observatii tarife:

Sejurul minim este de 3 nopti.

Reduceri:

0-3 ani: gratuitate, se ofera babycot;
4-8 ani: gratuitate, in cazul in care copii dorm in pat cu parintii;
>9 ani: pat suplimentar contra cost: 15 euro/persoana.
Servicii incluse:
  • Internet de mare viteza in camere wired si wireless,
  • Mic dejun bufet,
  • Parcare

Alte servicii suplimentare:

  • Este permisa prezenta animalelor de companie achitand o taxa suplimentara de 15 euro/animal.
  • Camerele duble permit montarea unui pat aditional ce va fi taxat cu tariful de 15 euro/persoana.
  • Anularile de rezervare realizate cu mai putin de 24 de ore, precum si neprezentarile, vor fi penalizate cu valoarea primei nopti de cazare, iar rezervarea va fi anulata.

Nota:

Tarifele nu sunt valabile de Paste, Craciun si Revelion.

Rezerva acum online