Cazare in Bucuresti - Complex Herastrau

Complex Herastrau

Locatie: Bucuresti din Romania
de la 30 EUR Mic Dejun zi/pers 2 zile | 1 noapte Transport Individual
Rezerva acum online

» CONTACT « 021.324.25.78


Localizare si descriere: Hotelul Herastrau este situat in partea de nord a capitalei, pe malul lacului Herastrau, in imediata apropriere de centrul expozitional Romexpo, Muzeul Satului, Arcul de Triumf si Promenada Mall.
Aflat la doar 15 minute de centrul Bucurestiului, intr-un cadru natural deosebit, este locul perfect pentru turismul de afaceri cat si pentru cel de relaxare.

Restaurant: Intr-un cadru natural minunat, in mijlocul parcului Herastrau, chiar pe malul lacului Herastrau, Restaurantul Herastrau va asteapta cu un bogat sortiment de preparate culinare din bucataria romaneasca si internationala.
In cei peste 60 de ani de traditie, Restaurantul Herastrau a devenit un punct de reper in organizarea meselor festive: nunti, botezuri, mese festive, agape, etc. In momentul de fata putem spune cu mandrie ca majoritatea bucurestenilor au participat de-a lungul timpului la cel putin un eveniment special fie nunta, botez, etc.
Calitatea serviciilor, localizarea pe malul lacului Herastrau, spatiile multiple de care dispunem permit organizarea in cele 6 saloane si in cele 3 terase a unor evenimente dintre cele mai reusite.

Site: Hotel Herastrau


Conditii de anulare:
Serviciile comandate pot fi anulate fara penalizare cu minim 24 de ore inaintea datei de check in (pentru turisti individuali) - luand ca reper ora 12:00 din ziua sosirii.
In cazul nesosirii oaspetilor la data convenita si in cazul nerespectarii conditiilor de anulare, hotelul isi rezerva dreptul de a penaliza cu prima noapte de cazare.

Check in: incepand cu ora 14:00.
Check out: pana la ora 12:00.
In cazul in care se solicita extinderea zilei de cazare, hotelul va factura tariful de early check in intre orele 09:00-14:00 si late check out intre orele 12:00-16:00, reprezentand 50% din tarif, iar dupa ora 16:00, camerele vor fi platite integral.

Durata: 2 zile | 1 noapte    |    Transport: Individual   |    Masa: Mic Dejun    |    Exprimare pret: zi/pers
 

Reduceri:

Pentru copiii 0-1 an se poate monta gratuit (la cerere) patut pentru nou nascuti
Copiii intre 1-7 ani pot fi cazati gratuit cu adultii in pat.
Pentru copiii mai mari de 7 ani, se monteaza pat suplimentar (25 euro/noapte, mic dejun inclus). Patul suplimentar se poate monta doar intr-o camera superioara, la parter.
Servicii incluse:
  • Cazare cu mic dejun bufet suedez;
  • TVA;
  • Taxa hoteliera.

Alte servicii suplimentare:

  • Pat suplimentar: 25 euro/noapte (mic dejun inclus).

Nota:

Serviciile suplimentare comandate de oaspeti, vor fi achitate direct la receptia hotelului, cu exceptia celor specificate in rezervarea ferma.
Hotelul va retine camera clientului pana la ora 18:00 in ziua sosirii.
Nu sunt acceptate animale de companie.
Daunele provocate de oaspeti se vor consemna intr-o nota de constatare si vor fi recuperate direct de la acestia, inainte de plecare.
Reclamatiile privind serviciile prestate, se vor face in scris si se vor depune la receptia hotelului, inainte de plecarea oasteptilor, eventualele reclamatii ulterioare nefiind luate in considerare.
Oaspetii hotelului beneficiaza de o reducere de 10% pentru serviciile din restaurant pe toata perioada sejurului (clientii trebuie sa anunte la restaurant ca sunt cazati in hotel).

Rezerva acum online