Cazare in Timisul de Jos - Domeniul Dambu Morii

Domeniul Dambu Morii

Locatie: Timisul de Jos din Romania
de la 725 RON Mic Dejun sejur/pers 6 zile | 5 nopti Transport Individual
Rezerva acum online

» CONTACT « 021.324.25.78


Localizare si descriere: Aflat la 7 km de centrul Brasovului (una din cele mai frumoase destinații montane din Romania), Domeniul Dâmbu Morii deschide porțile către o oază de confort si relaxare, oferind refugiul ideal departe de rutina cotidiană.
Mediul prietenos si atmosfera primitoare vor transforma sejurul tău într-o experiență memorabilă. Descoperă natura si lasă-te furat de peisajul pitoresc al unui colț de lume aflat la poalele munților!
La doar cateva minute de traseul ce conduce la Cascada si Canionul 7 scări (reabilitate în anul 2015) cat si de traseul Masivului Piatra Mare, Domeniul Dâmbu Morii întins pe o suprafață de 15.000 mp poate fi locul ideal unde te poți deconecta de la rutina cotidiană. Bucură-te de aerul curat si de splendoarea naturii neexplorate.
Gama serviciilor de cazare a Domeniului Dâmbu Morii (31 de camere din care 21 duble si 10 triple) este completată de restaurantul Dâmbu Morii (capacitate de 110 locuri), sala de evenimente festive sau corporate Treselle (capacitate de 250 de locuri) si două săli de conferințe (sala privo cu 60 de locuri, sala premier cu 80 de locuri) avand dotări specifice: flip chart, videoproiector, ecran de proiecție, sistem de sonorizare, internet de mare viteză, lumină naturală. Vă punem la dispoziție singura piscină exterioară încălzită din Brasov. Pentru prichindei locul de joacă în aer liber va fi o adevărată aventură. Meniurile tradiționale românesti ale restaurantului si păstrăvăria proprie pot fi alegerile sigure ale unei mese reusite.

Durata: 6 zile | 5 nopti    |    Transport: Individual   |    Masa: Mic Dejun    |    Exprimare pret: sejur/pers
 
Servicii incluse:
  • 5 nopti cazare cu mic dejun

Rezerva acum online