Cazare la Balvanyos Resort

Balvanyos Resort

Locatie: Baile Balvanyos din Romania
de la 78 EUR Mic Dejun /camera 2 zile | 1 noapte Transport Individual
Rezerva acum online

» CONTACT « 021.324.25.78


Localizare si descriere: Grand Hotel Balvanyos amplasat într-un cadru natural privilegiat, înconjurat de priveliştea unică a munţilor Bodoc, poate fi gazda Dvs. în orice anotimp. Primăvara vă puteţi declara sentimentele de dragoste în mirajul razelor de soare care deschid mugurii copacilor, vara puteţi petrece vacanţe cu familia făcând excursii la Lacul Sf. Ana şi în împrejurimi, iar toamna puteţi admira mantia arămie a pădurii sub un soare blând, iar în timpul iernii vă puteţi bucura de o atmosfera de sarbatori cu aroma vinului fiert, zgomotul placut al focului din semineu si un peisaj de basm.
Situat în inima pădurii, Grand Hotel Balvanyos constituie locația perfectă pentru recreere, dar si pentru organizarea evenimentelor, conferințelor.

Facilitati camere:
Camera dubla standard:
Au suprafaţă între 22 şi 26 m2 cu vedere la pădure. Se pot închiria în regim single sau double, nu e posibil introducerea unui pat suplimentar. La rezervare puteţi opta pentru pat matrimonial sau două paturi separate.
Camera dubla superior: Au suprafaţă între 30 şi 36 mp cu vedere panoramică şi cu balcon. Se pot închiria în regim single sau double şi este posibil introducerea unui pat suplimentar. La rezervare puteţi opta pentru pat matrimonial sau două paturi separate.
Camera Junior suite: Camere cu suprafaţe generoase, 40-45 mp, dotate cu pat matrimonial. Se pot închiria în regim double cu posibilitatea introducerii a 1-2 paturi suplimentare.
Apartament cu 2 dormitoare: Cel mai mare, si cel mai confortabil spaţiu de cazare al hotelului nostru, are 70 mp +balcon, este ideal pentru acomodarea a două familii sau a unei familii cu mai mulți copii. Structura apartamentului: un dormitor Queen si unul Twin, un living room între ele, si o terasă imensă, cu cea mai frumoasă priveliste din hotel.
Apartament cu 1 dormitor - Villa Panorama: Situat într-un corp separat la 150m de clădirea hotelului, acest tip de apartament are o suprafață de 39 mp si poate găzdui maxim 3 persoane. Acesta dispune de un dormitor cu pat matrimonial, un living cu bucătărie si baie proprie.
Apartament cu 4 dormitoare - Villa Panorama: Cele două apartamente situate într-un corp separat de clădirea hotelului (150m) au o suprafață de 140 mp, în fiecare sunt 4 dormitoare, dintre care 3 cu pat matrimonial si una cu paturi etajate, este ideal pentru familii cu mai mulți copii si grupuri de prieteni, acesta poate găzdui maxim 8 persoane. Fiecare dispune de balcon, de un living spațios cu semineu, bucătărie proprie si două băi.

Sala de conferinte: cu o capacitate maxima de 250 locuri si una de 45 de locuri

Alte servicii oferite contra cost: Foc de tabara, Inchirieri biciclete, Echitatie, Tir cu arcul, Paintball, Sauna, Mofetă umedă amenajată în curtea hotelului, Plimbari organizate cu ATV-uri, Plimbare cu caruta la lacul Sfanta Ana, Moment profesional de degustare de vinuri, Programe de teambuilding

Durata: 2 zile | 1 noapte    |    Transport: Individual   |    Masa: Mic Dejun    |    Exprimare pret: /camera
 

Reduceri:

Copiii pana in 6 ani impliniti (in camera cu parintii, fara pat suplimentar), beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun;
Copiii avand intre 7-14 ani impliniti, au gratuitate la cazare (in camera cu parintii, fara pat suplimentar), iar micul dejun este de 10 euro/copil/zi;
Pentru copiii de peste 14 ani care ocupa loc in camera, se achita tarif integral.
Servicii incluse:
  • Cazare cu mic dejun;
  • Acces gratuit cu programare in functie de disponibilitati (garantat 2 ore/zi) in Grand Santerra SPA la piscine, saune, baie cu aburi, camera salina si sala de fitness;
  • Internet gratuit - disponibil wireless in spatiile comune si in camere;
  • Parcare gratuita.

Alte servicii suplimentare:

  • Pat suplimentar: 25 euro/noapte, mic dejun inclus.

Nota:

Check in: dupa ora 16:00.
Check out: pana cel tarziu ora 12:00.
Pentru late check out, se percepe o taxa de 10%/ora din tariful pe o zi afisat la receptie aferent camerei respective, in limita a 4 ore, cu anuntarea in prealabil a receptiei, in conditii de disponibilitate.
Din considerente igienico-sanitare, accesul animalelor de companie este strict interzis.
Nu se accepta introducerea si consumul in spatiile comune de bauturi alcoolice si nealcoolice, altele decat cele comercializate in cadrul locatiei.
In toate spatiile inchise din cadrul Balvanyos Resort, fumatul este strict interzis.

Rezerva acum online