Cazare la Busteni - Hotel Paraul Rece

Hotel Paraul Rece

Locatie: Busteni din Romania
de la 105 RON Mic Dejun zi/pers 2 zile | 1 noapte Transport Individual
Rezerva acum online

» CONTACT « 021.324.25.78


Localizare si descriere: Hotelul Pârâul Rece este situat în cochetul oras Busteni, pe Valea Prahovei, la baza Munților Bucegi. Hotelul este aproape de gara centrală (300 m) si la doar 10 minute de mers pe jos de centrul orasului.
Hotelul Pârâul Rece, astăzi cu un design modern, este unul dintre cele mai vechi hoteluri de pe Valea Prahovei, cele mai vechi fotografii ale hotelului datând de la începutul anilor 1900.
Orasul Busteni este locul perfect pentru petrecerea unei vacanțe perfecte, fiind punctul de plecare pentru drumeții, alpinism si sporturi de iarnă, punând la dipoziția turistilor mai multe trasee pentru începători si profesionisti, o pârtie de ski/snowboard modernă si având numeroase situri de vizitat în partea superioară a masivului Bucegi.
Pentru cei care doresc să urce pe platou, este disponibilă si o telecabină. Se pot vizita Sfinxul de pe platoul Bucegi, Babele, aproape de Vârful Babele si Crucea Eroilor Neamului de pe Vârful Caraiman.

Facilitati cazare: Hotelul oferă 14 camere, dintre care 2 apartamente si 12 camere duble. Toate camerele au propria baie, paturi confortabile, TV prin cablu cu programe de filme/sport/copii, mini-bar si internet wifi gratuit.

Facilitati hotel:Restaurantul Pârâul Rece are o capacitate de 60 de locuri si serveste atât bucătărie tradițională românească, dar si meniu intrenațional, păstrându-si renumele de a oferi unele dintre cele mai gustoase meniuri de pe Valea Prahovei.
Micul dejun este inclus în prețul cazării, iar copiii până la 12 ani beneficiază de gratuitate, în aceeasi cameră cu părinții, fără pat suplimentar.
Hotelul dispune si de o sală de conferințe cu o capacitate de aproximativ 40 de locuri si oferă internet wifi, proiector si ecran de proiecție, un flipchart si sistem audio.
Parcarea este disponibilă în lateralul hotelului si este supravegheată video.

Durata: 2 zile | 1 noapte    |    Transport: Individual   |    Masa: Mic Dejun    |    Exprimare pret: zi/pers
 
Servicii incluse:
  • Cazare cu mic dejun inclus
  • Toate taxele

Nota:

Nu se accepta animale de companie.
Pat suplimentar: 80 lei/noapte, cu mic dejun inclus.

Rezerva acum online