Cazare la Busteni - Hotel Silva

Hotel Silva

Locatie: Busteni din Romania
de la 106 RON Mic Dejun zi/pers 2 zile | 1 noapte Transport Individual
Rezerva acum online

» CONTACT « 021.324.25.78


Localizare si descriere: Localizat in Busteni, o mica statiune montana la baza Masivului Caraiman, Hotelul Silva este destinatia perfecta pentru orice perioada a anului.
Cu o capacitate de 230 de locuri in camere duble standard si superioare, hotelul Silva ofera oaspetilor sai comfort, relaxare si servicii de calitate.
Fiecare camera a hotelului Silva ofera o priveliste spectaculoasa asupra masivului Caraiman sau asupra muntilor Baiului. Paturile twin sau matrimoniale sunt comfortabile si asigura o odihna placuta pe saltele de calitate si lenjerii atent selectionate. Baile sunt dotate cu cada sau cabina de dus si produse cosmetice.

Cazare:
Camera dubla standard:
Camerele duble standard, in numar de 84, sunt spatioase, bine luminate si prevazute cu balcon. Baile sunt dotate cu cada sau cabina de dus. Acest tip de camera are paturi twin si se poate folosi si in regim single.
Capacitate: 2 adulti; 2 adulti + 1 copil; 2 adulti + 2 copii
Serviciu de curăţenie zilnic
Room service
Apel de trezire
Mic dejun bufet
Televiziune prin satelit
Sistem de inchidere electronic
Acces la Internet wireless
Telefon
Mini bar
Cada de baie sau cabina de dus
Pătuţ sau pat suplimentar (capacitate max.: 1)
Uscător de păr
Accesorii de baie
Dimensiune: 20 mp
Balcon
Camera dubla superior:
Camerele duble superioare ocupa in exclusivitate etajul 6 al hotelului Silva si sunt amenajate astfel incat sa ofere un grad inalt de comfort si eleganta. In numar de 10, camerele au paturi twin sau pat matrimonial iar baile sunt dotate cu cada sau cabina de dus. Acest tip de camera nu este prevazut cu balcon.
Capacitate: 2 adulti; 2 adulti + 1 copil
Serviciu de curăţenie zilnic
Room service
Apel de trezire
Mic dejun bufet
Televiziune prin satelit si TV LCD
Sistem de inchidere electronic
Acces la Internet wireless
Telefon
Mini bar
Cada de baie sau cabina de dus
Uscător de păr
Accesorii de baie.

Restaurant: Localizat la parterul hotelului Silva, oferind o priveliste deosebita asupra masivului Caraiman, restaurantul Silva isi intampina oaspetii cu un decor clasic, luminos si stilat. Personalul atent şi selectia de preparate din bucătăria traditional românească dar şi din cea internaţională transformă locatia într-un restaurant ideal pentru mese în familie, cine romantice, banchete şi cine festive.

Salonul Bucegi: Salonul Bucegi este cea mai noua zona a hotelului destinata oaspetilor, in zona lobby. Gandit initial ca locatie pentru mic dejun si avand o capacitate de pana la 60 de persoane, salonul Bucegi a devenit o sala multifunctionala care poate gazdui atat petreceri private cat si conferinte.

Terasa: Terasa hotelului Silva este o oaza de relaxare si confort, principala atractie fiind privelistea deosebita asupra masivului Caraiman pe care o au toti cei care aleg sa petreaca aici cateva momente. Terasa cu capacitate de pana la 80 de persoane este deschisa in perioada mai-octombrie si ofera bauturi si preparate specifice unui meniu de vacanta.

Conferinte: Cele 5 sali de conferinta ale hotelului Silva ofera spatiul si conditiile necesare desfasurarii de evenimente business in cadrul locatiei. Cu capacitate intre 10 si 70 de locuri, salile sunt prevazute cu dotari pentru aranjamente tip teatru, classroom, U-shape, workshop si spatii pentru coffee break


Conditii de rezervare:
a) avans 50% la rezervare;
b) diferenta de 50% se achita cu pana la 7 zile inainte de inceperea sejurului.

Conditii de penalizare in caz de anulare:
a) cu pana la 6 zile inainte de inceperea sejurului, decomandarea se face fara penalizari;
b) sub 6 zile inainte de inceperea sejurului, in caz de anulare, beneficiarul va suporta contravaloarea primei nopti de cazare.

Regulament privind securitatea, prevenirea si stingerea incendiilor:
În incinta Hotelului SILVA au fost luate măsuri de protecţie pentru siguranţa oaspeților cazaţi, în ceea ce priveşte securitatea, prevenirea şi stingerea incendiilor. În cazul persoanelor cu nevoi speciale, se va informa recepţia, în vederea alocării de spaţii de cazare la etaje inferioare.
A. Oaspeții au următoarele îndatoriri:
- să studieze planul de evacuare afişat pe interiorul uşii camerei de cazare si, după caz, în sălile de conferință si restaurant
- să identifice traseele de evacuare față de zona în care se află, inclusiv faţă de spațiul de cazare şi butoanele manuale de semnalizare a incendiilor de pe nivel;
- să verifice modalitatea de deschidere a ferestrelor;
- să anunţe cât de repede posibil orice defecţiune a aparatelor sau instalaţiilor din dotarea hotelului;
Este interzis:
- fumatul în spaţiile de cazare şi cele comune;
- lăsarea copiiilor nesupravegheaţi;
- utilizarea aparatelor electrice şi dispozitivelor care pot conduce la izbucnirea incendiilor (fierbătoare, plite, paturi electrice etc);
- utilizarea dispozitivilor electrice deteriorate;
- acoperirea cu hârtie, ţesătură şi cu alte materiale combustibile a becurilor, corpurilor de iluminat şi de încălzire:
- lăsarea în funcţiune, fără supraveghere, a aparatelor electrice de încălzit, a televizoarelor, a sistemului de ventilație
- folosirea liftului în caz de incendiu
În caz de incendiu, oaspeţii sunt rugaţi:
- să anunţe recepţia în cel mai scurt timp posibil;
- să verifice dacă incendiul se manifestă pe coridor, prin verificarea cu dosul palmei a temperaturii uşii de corespondenţă cu acesta. În situaţia în care uşa este rece, din poziţia aplecat spre pardoseală cu umărul sprijinit de uşă, se va proceda la deschiderea acesteia cu atenţie. Parcurgerea distanţei până la scară de evacuare, în situaţia în care coridorul este inundat cu fum, se realizează din poziţia aplecat sau târâs avându-se in vedere zona dinspre pardoseala este mai puţin afectată. În cazul în care coridorul sau scările sunt impracticabile din cauza fumului, trebuie să rămână în cameră, să țina uşa închisă şi să etanşeze rosturile cu prosoape ori cearsafuri umede. Se procedează la anunţarea serviciilor de urgenţă pentru a comunica poziţia în clădire şi se va semnala şi de la fereastra camerei de cazare.
B. În caz de incendiu se au în vedere următoarele reguli:
- La auzul unei alarme de incendiu, se va părăsi IMEDIAT clădirea, pe cea mai apropiată cale de evacuare, cu punct de întâlnire în parcarea din faţă hoteului.
- NU VĂ OPRIŢI SĂ VĂ RECUPERAŢI LUCRURILE. Viaţa dumneavoastra este mai valoroasă!
- ÎNCHIDEŢI USA LA PLECARE! Acest gest simplu va reduce împrăştierea fumului în tot hotelul.
- Nu reintraţi în clădire până nu vi se comunica că este sigur. Veţi fi informaţi de către personalul hotelului imediat ce este sigur să va reîntoarceţi în hotel.
- Dacă incendiul nu este în propria camera de cazare, se va proceda la părăsirea încăperii, cu condiţia ca acest lucru să poată fi făcut în siguranţă. La părăsirea camerei de cazare, se urmăreşte să fie luată cartelă de intrare, pentru situaţia în care incendiul blochează calea de evacuare şi utilizatorul trebuie să se întoarcă în camera.
- Dacă incendiul este în camera dumneavoastră se va proceda la părăsirea imediată a încăperii, acţionarea butonului de semnalizare şi anunţarea personalului de la recepţie.
- Pentru evacuarea de la nivelurile superioare ale clădirii se folosesc întotdeauna scările de evacuare. Este interzisă folosirea liftului!

Durata: 2 zile | 1 noapte    |    Transport: Individual   |    Masa: Mic Dejun    |    Exprimare pret: zi/pers
 

Reduceri:

Infant (0-3 ani) - gratuitate la cazare si mese (conform planului tarifar al parintilor);
Pentru copil pana la 11,9 ani - se achita 20 lei/persoana/zi (pentru micul dejun);
Copil peste 12 ani - gratuit cazare (in camera cu parintii), se achita 30 lei/persoana/zi (pentru micul dejun).
Servicii incluse: Servicii neincluse:
  • Cazare cu mic dejun
  • Internet wireless
  • Loc de joaca
  • Acces teren tenis - contra cost
  • Acces masa biliard - contra cost

Alte servicii suplimentare:

  • Pat suplimentar: 50 lei/zi (nu include micul dejun).

Nota:

Check in: incepand cu ora 15:00.
Check out: pana la ora 12:00. Cardul de acces in camera expira automat la ora 12:00.
Hotelul este dotat cu seif la receptie, potrivit prevederilor legale. Prestatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru valorile clientilor, decat in masura in care acestea au fost declarate si depozitate in seiful receptiei.
Programul de functionare al restaurantului Silva este cuprins in intervalul orar 08:00-22:00, mic dejun: 08:00-10:00, dejunL 12:30-16:00, cina 18:30-22:00 (in weekend pana la ora 24:00).
Nu se accepta consumul bauturilor si a produselor alimentare achizitionate de clienti din afara hotelului, in incinta restaurantului Silva si a barului din lobby hotel, cu exceptia celor confirmate anterior de catre reprezentantii hotelului.
In cadrul hotelului Silva este interzis accesul turistilor insotiti de animale.
Beneficiarul si turistii se obliga sa respecte regulamentul hotelului privind securitatea si prevenirea impotriva incendiilor, comunicat de prestator in anexa, parte integranta din acest contract.

Rezerva acum online