Cazare la Mamaia - Pirates Resort

Pirates Resort

Locatie: Mamaia din Romania
de la Conform ofertei zi/pers 2 zile | 1 noapte Transport Individual
Rezerva acum online

» CONTACT « 021.324.25.78


Localizare si descriere: Complexul hotelier Pirates Resort Mamaia 3 stele, este un hotel tematic unic, în spiritul aventurii, ideal pentru famillile cu copii. Hotelul este situat în nordul stațiunii Mamaia, pe plajă, lângă hotelul Vega, într-o zonă deosebită, cu verdeață, în care plaja este foarte largă, cu nisip fin si intrare lină în mare.
Complexul hotelier Pirates Resort Mamaia dispune de 158 camere duble si 8 apartamente, restaurant, terasă cu vedere la mare, bar, locuri de parcare, piscină încălzită cu zonă pentru copii, loc de joacă pentru copii, spectacole si divertisment.

PIRATES RESORT ENTERTAINMENT: Te asteaptă Miniclubul si locul de joacă pentru copii Parrot`s Land, Jack`s Bar si nu în ultimul rând, Pirates Island, restaurant cu terasă pe malul mării, redecorat în spiritul povestii noastre. Pentru confortul tău, am pregătit interioarele camerelor în asa manieră încât să te poți bucura de o vacanță de neuitat, iar din acest an vă punem la dispoziție o piscină cu tematică Pirates Resort, o adevărară oază de relaxare pentru tine si familia ta.

Restaurant: Restaurantul Pirates Island oferă turistilor tipul de servire a la carte pentru cină, confirmând încă o dată povestea piraților nostri care nicodată nu au facut rabat de la cantitatea sau calitatea meniului. Dotat cu aparatură performantă si o echipă de bucătari renumiți, este locul ideal pentru o aventură culinară.

TERASA PIRATES ISLAND: Teresa Pirates Island, cu vedere spre mare, oferă răcoarea binemeritătă si potoleste arsița, dar te ține conectat la aventură. Echipa de animatori te provoacă la duel, atmosfera se încinge si gusti din plin bucuria de a trăi si a se distra a unui pirat adevărat.

PISCINĂ BLUE LAGUNA: Blue Laguna este o superbă piscină tematică cu apă încălzită ce te asteaptă zilnic între orele 9.00 - 19.00. Poziționată perfect, între Jack`s Bar si restaurantul Pirate`s Island, Blue Laguna este locul perfect, atât pentru relaxare, cât si pentru a organiza un eveniment deosebit în Spiritul Pirates Resort.
Cu o lungime de aproximativ 20 de metri si o formă circulară îți permite să înoți, să te relaxezi sau să savurezi un delicios cocktail. Accesul, atât la bar, cât si la restaurant face totul posibil într-o atmosferă perfectă.
Cele 4 locații specifice pentru hidromasaj, integrate în piscină, desăvârsesc momentele de relaxare.
Pentru confortul tău, piscina este cu apă dulce, încalzită, iar pentru siguranța ta, am dotat-o cu un sistem de recirculare si filtrare continuu.
Micii pirați sunt răsfățați într-o zonă sigură, în formă circulară, integrată în piscină, cu o adâncime de 60 cm. Iar zona pentru adulți începe de la 120 cm si ajunge la 160 cm adâncime. De asemenea, pe toată perioada estivală, la siguranța ta va veghea un salvamar profesionist.
Și pentru că vrem să intri în spiritul Pirates Resort, să simți senzația de libertate lipsită de constrângeri, am pregătit, special pentru tine, 50 de sezlonguri confortabile cu prosoape, totul gratuit. Pe baza voucherului gratuit, pe care îl primesti la recepție, ai asigurat propriul prosop personalizat în spiritul Pirates Resort.

Durata: 2 zile | 1 noapte    |    Transport: Individual   |    Masa: Conform ofertei    |    Exprimare pret: zi/pers
 

Observatii tarife:

Sejur de minim 5 nopti.

Reduceri:

Pentru copii cu varsta intre 7-9,99 ani, se asigura cazare gratuit, fara a se asigura pat suplimentar (pliant) si se achita 50% din valoare mic dejun/pranz. Daca se solicita pat pliant, se va achita 50% din tariful de cazare/camera/zi.
Pentru copiii cu varsta intre 10-13,99 ani, fiecare copil va achita 25% din tariful de cazare/camera/zi (se asigura un singur pat pliant) si 50% din valoare mic dejun/pranz.
Pentru copiii cu varsta mai mare de 14 ani, fiecare copil va achita 50% din tariful de cazare/camera/zi (se asigura un singur pat pliant) si 100% din valoare mic dejun/pranz.
Servicii incluse:
  • Cazare cu mic dejun in perioadele: 03.05-14.06.2021, 15.06-30.06.2021, 01.07-07.07.2021, 22.08-31.08.2021, 01.09-09.09.2021, 10.09-16.09.2021;
  • Cazare cu demipensiune in perioadele: 08.07-15.07.2021, 16.07-21.08.2021.

Alte servicii suplimentare:

  • Unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale.
  • Calatorul este obligat sa achite la receptia unitatii hoteliere taxa de statiune, taxa de salubritate, precum si alte taxe locale, fara a putea pretinde despagubiri sau returnarea sumelor de la agentia Maran Turism.

Nota:

Tarifele de cazare pentru copii, sunt valabile numai pentru copiii cazati in aceeasi camera cu parintii/2 adulti platitori.
Intr-o camera dubla se poate instala maxim un pat pliant.
Pentru situatia in care rezervare este pentru un adult si un copil sub 10 ani, se va aplica tariful de cazare al camerei single.
Intr-un apartament se pot caza maxim 4 persoane, cu precizarea ca acest tarif include doar mic dejun/pranz pentru 2 persoane (pentru celelalte persoane, se adauga la acest tarif micul dejun calculat in functie de calitatea beneficiarului, adult-copil).
Tariful camerei duble bunk bed include cazare pentru 2 adulti si 2 copii, cu precizarea ca acest tarif include mic dejun/pranz pentru 2 persoane (adulti), pentru celelalte persoane cazate, se adauga la acest tarif micul dejun calculat/pranz in functie de calitatea beneficiarului, copil-adult.
In apartamente nu se asigura pat pliant (in fiecare locatie exista canapea extensibila).

Rezerva acum online