DELTA PENTRU TOTI 3 NOPTI

GULLIVER DELTA RESORT

Locatie: Murighiol - Sat Uzlina din Romania
de la 749 EUR Pensiune completa sejur/pers 4 zile | 3 nopti Transport Autocar
Rezerva acum online

» CONTACT « 021.324.25.78

Pe malul apei, la marginea localității Murighiol , într-un cadru natural de excepție, se află Gulliver Delta Resort 4 (fost La Lipoveanu 4). Complexul este nou (parțial dat în folosință în 2016, parțial în 2018) si are elemente arhitecturale inspirate din vechile conacuri lipovenesti. Oaspeții săi se bucură aici de servicii turistice inspirate din tradițiile culinare, folclorice sau de design interior ale vechile comunități de pescari staroveri, stabiliți la gurile Dunării în urma pribegiei de pe vreamea lui Petru cel Mare.
În restaurantul cu specific pescăresc grija pentru mâncarea proaspătă si sănătoasă este întrecută doar de măiestria bucătarilor în a desăvârsi gustul renumitelor preparate locale.
Pentru zilele în care ne încărcăm bateriile, putem opta, printre altele, pentru relaxarea la piscină, răsfățul cu ceai la samovar sau tolănitul în hamace. Copiii au la dispoziție un loc de joacă si toată lumea se poate delecta cu jocuri precum: tenis de masă, badminton, fotbal de masă, fotbal în iarbă, darts, sah, table, dar si de spectacolul numit `Petrecere lipovenească` cu foc de tabără.

Gulliver Delta Resort 4 este excelent amplasat pentru o serie de excursii dintre cele mai interesante. Când vrem să savurăm farmecul Deltei Dunării, avem la dispoziție o flotă proprie de salupe rapide, acoperite sau descoperite, care ne poartă către cele mai tainice secrete ale acestui paradis inclus în patrimoniul UNESCO. Din program nu lipsesc îndrăgitele excursii la Sulina, Letea ori Sfântu Gheorghe.
Pasionaților de istorie le sunt puse la dispoziție microbuze pentru Cetatea Istria, Cetatea Enisala (prima localitate atestată documentar, din România) sau Martirionul de la Niculițel `euro` singurul loc din lume unde au fost descoperite moastele a 6 martiri crestini. Iar turistii cu înclinații cultural-religioase pot vizita, printre altele, Mânăstirea Celic Dere (unde se află Icoana care se curăță singură), Mănăstirea Cocos (locul care are una dintre cele mai frumoase bisericuțe cu mozaicuri din Dobrogea) si Mânăstirea Saon (unde se afla o parte din moastele Sfintilor Vichente, Maxim Grecul, Inochentie Mitropolitul).

Durata: 4 zile | 3 nopti    |    Transport: Autocar   |    Masa: Pensiune completa    |    Exprimare pret: sejur/pers
 

Reduceri:

REDUCERI/ SUPLIMENTE:

infantii au gratuitate fara loc in autocar
1 copil 2 -7 ani, achita 150 lei/in camera dubla ( fara pat suplimentar)
1 copil 2- 6.99 ani cazat in cameră dublă cu pat suplimentar - reducere 65% din tariful de adult
1 copil 7-13.99 ani cazat in cameră dublă cu pat suplimentar, reducere 30% din tariful de adult
al 2-lea copil 2-6.99 ani, în camera dubla cu al 2lea pat suplimentar reducere 80% din tariful de adult
al doilea copil 7-13.99 ani cazat in cameră dublă cu al doilea pat suplimentar - reducere 70% din tariful de adult
al 3-lea adult in pat suplimentar in cameră dublă are reducere 30%
camera single - cost camera DBL - 30%.
Servicii incluse: Servicii neincluse:
 • Transport autocar Bucuresti - Murighiol - Bucuresti;
 • Cazare 3 nopti;
 • Masă în regim All inclusive tip bufet, cu respectarea normelor de siguranta anticovid 19, prezentate si la finalul acestei oferte. Toate mesele de prânz si cină conțin atât preparate cu specific local (prin rotație, servim storceag, saramură, plachie, plăcintă dobrogeană, peste prăjit, peste la grătar, tartine cu icre etc.) cât si preparate tradiționale pe bază de pui, porc sau vită. La prânz se fac două feluri de ciorbă: din peste si din preparate fără peste.
 • Pachetul de băuturi All inclusive cuprinde: bere la dozator, sucuri, apă plată, vin alb, vin rosu, ceai;
 • Surpriza de Bun Venit! (întâmpinare cu icre si țuică la intrare);
 • Acces gratuit la piscină (prosop de plajă, sezlong incluse);
 • Posibilitatea de a pescui de pe pontonul hotelului;
 • Foc de tabără presărat cu povesti
 • Acces gratuit la locul de joacă pentru copii;
 • Posibilitatea de a practica următoarele activități: badminton, fotbal în iarbă, tenis de masă, fotbal de masă, sah, table, darts, carti de joc, rummy, polo, volei etc.
 • taxa ARBBD de intrare în rezervaţia Delta Dunării - 15 lei/persoană ( se achita în agenţie)

Nota:

Mesele sunt tip bufet. Toate mesele de pranz si de cină conțin atat preparate cu specific local (prin rotație, servim storceag, saramură, plachie, plăcintă dobrogeană, peste prăjit, peste la grătar, tartine cu icre etc.) cat si preparate tradiționale pe bază de pui, porc sau vită. La pranz se fac două feluri de ciorbă: si din peste si din preparate fără peste.

avans 30% la inscriere; - diferenta cu 30 zile inainte de data plecarii.


Masuri de siguranta anti Covid 19:

La intrarea in toate spatiile comune vor fi amplasate covorase dezinfectante si un dispozitiv cu gel dezinfectant pentru maini.
Reducerea la minim a interactiunii fizice intre oaspeti si personal cu respectarea distantarii fizice dintre mese, scaune, sezlonguri etc.
Efectuarea formalitatilor de check-in on-line
Turistii sunt rugati sa aiba masca de protectie la interactiunea cu personalul, precum si in timpul accesului prin spatiile comune.
Utilizarea echipamentelor de protectie de catre toti angajatii hotelului, verificarea starii de sanatate a acestora (inclusiv verificarea temperaturii si a simptomelor respiratorii) si limitarea interactiunii intre angajati pentru a creste siguranta serviciilor oferite;
Cresterea frecventei dezinfectarii spatiilor publice ale hotelului
Dezinfectarea tuturor suprafetelor si obiectelor atinse cel mai frecvent in spatiile comune
Personalul de curatenie va intra in camera echipat cu masca si manusi.
Distanța intre mese va fi de 2 m, iar la o masa se permite accesul doar al persoanelor cazate in aceeasi camera.
Se vor dezinfecta mesele si scaunele dupa fiecare servire.

Rezerva acum online