Oferta EARLY BOOKING

CLUBUL DE VACANTA - CORABIA PIRATILOR

Locatie: Mamaia din Romania
de la Nici o masa zi/pers 2 zile | 1 noapte Transport Individual
Rezerva acum online

» CONTACT « 021.324.25.78


Localizare si descriere: Situat in Mamaia nord la 4 minute de malul marii, clubul de vacanta este printre putine locatii de pe litoral dedicate familiilor cu copii si grupurilor de prieteni.
Clubul de vacanta Corabia Piratilor dispune de o diversificata oferta a serviciilor de cazare: studiouri pentru 2 persoane, garsoniere confort si familia pentru 2-4 persoane, apartamente duplex Familia si Confort pentru 4-6 persoane si apartamente tip duplex Prietenii pentru 7-10 persoane. Spatiile de cazare dispun de urmatoarele facilitati dedicate activitatilor de divertisment: terasa si peluza proprie, piscina adulti si copii, teren sport, ponton pentru pescuit si sporturi nautice, locuri de joaca pentru copii si socializare. Suprafata totala a complexului este de 10 000 metri patrati.
Pentru a intregi imaginea aparte a clubului, aici veti gasi replica corabiei Mayflower, ce gazduieste salonul pentru mic dejun,restaurantul si barul.

Informatii despre siguranta turistilor in contextul actual:
Toate spatiile de cazare din complex au intrare privata direct din exterior si NU comunica cu alte spatii de cazare din vila. Zonele de servit masa ale apartamentelor si garsonierelor confort sunt private si se afla pe terasa spatiului de cazare rezervat. NU exista holuri sau alte spatii comune. Micul dejun nu se serveste in sistem bufet suedez. Il servim pe terasa apartamentului sau in camera la cererea dumnevoastra in intervalul 8-10 am. Va dorim un sejur placut in conditii de siguranta si intimitate in locatia noastra!!

Facilitati cazare:
Studio-urile Confort, 2 persoane, sunt situate in vila PACIFIC a complexului si sunt dotate cu terasa proprie,zona pentru servit masa in exterior individuala si peluza. Suprafata este compusa din: dormitor cu pat matrimonial king size(2m x 2m), grup sanitar cu cabina dus,chicineta,televizor lcd, aer conditionat, 1 loc parcare.
Garsonierele Confort: Aceste spatii de cazare sunt preferatele de familiile cu copii infanti deoarece exista posibilitatea de a incalzi/gati preparate pentru acestia.
Garsonierele Confort sunt pozitionate la parter. Sunt alcatuite dintr-o suita de doua camere: living deschis care include chicineta si canapea extensibila;dormitor cu pat matrimonial si grup sanitar cu cabina dus. Chicineta este utilata cu plita de gatit,frigider cu congelator,vesela pentru 3 persoane,terasa proprie cu zona de servit masa in exterior.Accesul in garsoniera se poate face prin living sau prin terasa. Intrarea este privata si nu comunica cu alte spatii de cazare din vila. Toate garsonierele confort sunt open-space, fara usa intre dormitor si living.
Capacitatea minima de cazare este de 2 persoane iar maxima de 4 persoane inclusiv copii.
Garsonierele Familia 3-4 persoane se afla la etajul 1 al vilei. Sunt alcatuite dintr-o suita de doua camere: dormitor cu pat matrimonial,tv, aer conditionat si balcon;living cu chicineta si canapea extensibila. Dotarea bucatariei contine: filtru cafea,cuptor microunde,vesela completa pentru 2-4 persoane,frigider cu congelator. Grup sanitar cu toaleta si cabina de dus. Intrarea este privata si nu comunica cu alte spatii de cazare din vila.
Aceasta este varianta economica de cazare in Clubul de Vacanta Corabia Piratilor pentru familiile sau grupurile de prieteni de pana la 4 persoane. Este preferata de familiile cu copii mari(5-14) ani sau grupurilor de prieteni care nu doresc sa acorde mult timp bucatariei in concediu. Acest tip de garsoniere sunt dotate cu zona pentru servit masa in interior.
Apartamentele tip Familia 4-6 persoane: sunt apartamente duplex cu 3 camere si se adreseaza familiilor cu mai multi membri sau chiar pentru 2 familii cu copii care nu doresc sa acorde timp bucatariei in concediu.
- parter: living, chicineta dotata cu cuptor microunde , seturi complete de tacamuri, pahare, farfurii pentru 4-6 persoane, frigider,congelator, terasa cu mobilier de exterior si zona de servit masa, peluza proprie. La parter apartamentul dispune de o canapea extenibila in living si un grup sanitar.
- etaj: doua dormitoare , fiecare cu aer conditionat si balcon si al doilea grup sanitar.
Capacitatea minima este de 4 persoane adulte platitoare si maxima de 5 persoane.
Apartamentele tip Confort 4-6 persoane: sunt apartamente duplex cu 3 camere si se adreseaza familiilor cu mai multi membri sau pentru doua familii cu copii. Apartamentele au urmatoarea structura:
- parter: living, chicineta dotata cu plita de gatit cu doua ochiuri pe gaz , seturi complete de tacamuri, pahare, farfurii pentru 4-6 persoane, frigider, terasa cu mobilier de exterior si zona de servit masa, peluza proprie. La parter apartamentul dispune de o canapea extenibila sau modulara in living si un grup sanitar.
- etaj: doua dormitoare, fiecare cu aer conditionat si balcon si al doilea grup sanitar.
Capacitatea minima este de 4 persoane adulte platitoare. Este cel mai des rezervat de cate doua familii care vor sa petreaca vacanta impreuna.
Apartamentele Prietenii 7-9 persoane sunt apartamente duplex au urmatoarea structura:
- parter: living , bucatarie dotata cu aragaz si cuptor , vesela completa pentru 7-9 persoane, frigider , congelator, zona de servit masa in interior si in exterior, canapele , fotolii, grup sanitar.
- etaj: 4 dormitoare cu paturi duble, fiecare cu aer conditionat si balcon, 2 grupuri saniare dotate cu cabina cu dus.
Doua scari interioare care sunt pozitionate in living permit accesul la etaj.
Capacitatea apartamentului este de minim 7 persoane platitoare si maxima de 9 persoane. Sunt rezervate 4 locuri de parcare vis-à-vis de cele 2 terase ale apartamentului.

Durata: 2 zile | 1 noapte    |    Transport: Individual   |    Masa: Nici o masa    |    Exprimare pret: zi/pers
 
Servicii incluse:
 • Servicii incluse in tarife:
 • 1-parcare rezervata pentru fiecare apartament.
 • 2-supravegherea electronica a intregului club.
 • 3-internet wireless pe puntea corabiei, la cele 2 piscine si la locurile de joaca pentru copii.
 • 4-locuri de joaca pentru copii.
 • 5-acces lac Mamaia pentru sporturi nautice si pescuit,ponton
 • 6-teren mini fotbal gazonat.
 • 7-telefon si fax la receptie
 • 8-pastrare valori
 • 9-piscina adulti si piscina copii.
 • 10-acces gratuit la petrecerile pentru copii.

Rezerva acum online