Oferta speciala - Craciun 2020 in Turcia - Miracle Resort Hotel

Hotel Miracle Resort

Locatie: Lara din Turcia
de la 544 EUR Ultra all inclusive 6 zile | 5 nopti Transport Avion
Rezerva acum online

» CONTACT « 021.324.25.78


Localizare si descriere: Hotel Miracle Resort este situat pe malul marii, la 11 km de centrul orasului Antalya si la 15 km de aeroport.
Hotel Miracle Resort a fost construit in anul 2005, cu o suprafata totala de 135.000 mp, hotelul dispune de un corp principal cu 9 etaje, avand in total 694 de camere repartizate astfel:
- 425 camere standard (suprafata 28-34 mp, capacitate maxima 2+2/3+1 pers.), 70% din camere au vedere la mare;
- 11 camere pentru persoane cu dizabilitati (localizate la parter);
- 122 camere family (conectate) alcatuite din 2 camere standard cu usa intre ele (capacitate maxima 4+2 pers.);
- 14 junior suite (suprafata 75 mp, capacitate maxima 2+2/3+1 pers.) alcatuite dintr-un dormitor, living, terasa cu vedere la mare, 2 bai (una cu cada si una cu dus).

Dotari camere: Telefon, TV satelit, minibar, seif, aer conditionat centralizat, internet wireless (contra cost), baie cu cada, uscator de par, mocheta, balcon. La cerere se ofera patut pentru copil.
Alte informatii: schimbarea asternuturilor o data la 2 zile, schimbarea prosoapelor si curatenie zilnic, minibarul se completeaza zilnic cu bauturi racoritoare. Camerele standard pot fi pentru fumatori sau nefumatori.

Facilitati hotel: Hotel Miracle Resort pune la dispozitia oaspetilor multiple beneficii si facilitati. Dintre cele mai importante amintim de: un restaurant principal, 4 restaurante a la carte (italian, turcesc, mexican, pescaresc), patiserie, baruri, piscina interioara (cu incalzire), piscine exterioare pentru adulti si copii cu tobogane acvatice, sezlonguri si umbrele la piscina, hammam, sauna, baie de aburi, 4 terenuri de tenis, baschet, tenis de masa, volei pe plaja, mini fotbal, mini golf, aerobic, fitness, table, sah, cards, darts, tragere cu arcul si pusca cu aer comprimat, animatie, spectacole seara, discoteca, cinema, mini club, mini bufet pentru copii, internet wireless in lobby, magazine, parcare.
Servicii cu plata: bauturi premium, rezervare pentru restaurantele a la carte, sucurile naturale din fructe, telefon, spalatorie, centrul spa (masaj, peeling, centru de infrumusetare), sporturi de apa, 2 terenuri de fotbal cu nocturna (105 m x 68 m si 100 m x 50 m), teren de tenis (nocturna, echipament si lectii), trasfer VIP, sala de jocuri, doctor, centru de afaceri, acces internet (in camera si la centrul de afaceri), room service 24h, inchiriere masini.

Facilitati copii: Piscina exterioara cu tobogane acvatice, miniclub, mini bufet penru cei mici.

Plaja: Plaja de nisip (lungime 150 m si latime 60 m), ponton (lungime 54 m, latime 4-22 m, suprafata 396 mp). Sezlongurile si umbrelele sunt gratuite. Prosoapele de plaja se ridica pe baza cardului primit in momentul cazarii (in caz de pierdere se platesc 10 euro / card sau prosop).

Reguli generale hotel:
- Cazarea incepe la ora 14:00, iar eliberarea camerelor se face la ora 12:00;
- Minibarul se completeaza zilnic cu bauturi racoritoare, o data pe zi in intervalul orar 09:00-17:00;
- Bauturile alcoolice locale si de import, precum si cele nealcoolice se servesc intre orele 10:00-02:00;
- Barurile (Lobby, Disco, Vitamin, Bridge) se deschid/inchid in functie de conditiile meteo si necesitati;
- Bauturile alcooloce nu se servesc clientilor sub 18 ani.

Piscine:
- Piscine exterioare pentru adulti cu 3 tobogane acvatice (71 m, 22.5 m, 61 m), suprafata 3.500 mp si 125/145 cm adancime.
- Piscine exterioare pentru copii cu 2 tobogane acvatice (9 m, 2.5 m), suprafata 350 mp si 45/85 cm adancime.
- Piscina interioara pentru adulti are 175 mp si 145 cm adancime, iar piscina pentru copii 7 mp si 45 cm adancime.


Conditii de calatorie Turcia:

Conditii de anulare:
a) de la data rezervarii si pana la 22.11.2020, penalizare 30% din tariful total
b) Intre 23.011.2020 - 23.12.2020, penalizare 100%.

Conditii de plata:
a) 30% avans la rezervare;
b) Diferenta se achita pana la data de 20.11.2020.

Informatii utile:
Pentru Turcia PASAPORTUL trebuie sa fie valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in tara!
Rugam turistii sa pastreze biletele de avion-charter primite de la agentie mai ales pentru zborul de retur din Antalya. Verificarile sunt riguroase si biletele necesare!
Ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Procentele de early-booking pot suferi modificari in orice moment (in sensul majorarii sau micsorarii reducerii) si sunt dictate de hotelieri. Va rugam ca la momentul inscrierii sa reverificati valabilitatea ofertei si a preturilor.
Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara:
a) sa detina pasaport individual;
b) sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor;
c) sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat;
Adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.
In cazul in care numele de familie al copilului nu coincide cu numele de familie al ambilor parinti, acestia trebuie sa prezinte la serviciul frontiera certificatul de casatorie.
Este obligatia turistilor sa verifice valabilitatea documentelor de calatorie si sa se asigure ca detin toate actele necesare calatoriei. Agentia nu raspunde in cazul in care documentele sunt incomplete sau nu sunt valabile.

Observatii:
Pentru infanti (0 1,99 ani) nu se achita taxe de aeroport. Pentru patut se achita un supliment, in functie de hotel (tarife la cerere).
- Clasificarea pe stele a hotelurilor din oferta este cea atribuita oficial de autoritatile de resort din Turcia. Aceste standarde sunt specifice pentru Turcia si nu corespund sau nu pot fi echivalate cu standardele din alte tari. Facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale.
- Descrierile hotelurilor cuprinse in acest material sunt valabile la data publicarii ofertei; in consecinta, agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru eventualele neconcordante in privinta facilitatilor hotelului sau ale camerei.
- Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului, asistat de reprezentant;
- Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera de hotel, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, prosoape la plaja, aer conditionat etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati
receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor. De asemenea, hotelurile pot solicita turistilor sa achite un depozit (cash sau cu carte de credit) pentru eventualele cheltuieli efectuate pe durata sejurului.
- In prima zi de sejur, cazarea incepe dupa ora 14:00. In ultima zi de sejur, cazarea se incheie inainte de ora 11:00.
- Agentia nu este raspunzatoare pentru modificarile orarului de zbor sau pentru intarzieri, acestea fiind in responsabilitatea companiei aeriene si a autoritatilor aeroportuare.
- Agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport, in situatia in care aceasta masura este impusa de compania aeriana.
- Agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele modificari ale orarului de zbor.
- In situatia in care turistul achizitioneaza bilete de avion pe zboruri interne iar acestea nu mai corespund noului orar de zbor al cursei internationale, agentia nu are obligatia de a suporta eventualele diferente de pret ocazionate de reemiterea biletelor pe cursa interna; daca circuitul se anuleaza din cauza neintrunirii grupului minim, agentia nu este obligata sa suporte costul respectivelor bilete de avion.
- In situatia de suprarezervare (overbooking) a unui hotel, determinata de activitatea hotelierilor, inainte sau dupa inceperea calatoriei, agentia este obligata sa ofere o alta varianta de hotel in aceeasi zona sau intr-o zona cat mai apropiata, la aceeasi categorie sau de o categorie superioara fara sa modifice pretul.
- Ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Procentele de early-booking pot suferi modificari in orice moment (in sensul majorarii sau micsorarii reducerii) si sunt dictate de hotelieri. Va rugam ca la momentul inscrierii sa reverificati valabilitatea ofertei si a preturilor.
- Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentia locala. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentie. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local.
- Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
- Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

NOTIFICARI SUPLIMENTARE VALABILE PENTRU TOATE TIPURILE DE OFERTE:
- Orice modificare de nume sau tip de camera efectuata dupa inscriere dar inainte de emiterea documentelor de calatorie se va confirma sau infirma in functie de conditiile furnizorilor prestatorului si va fi supusa platii unei taxe de modificare de 10 euro/camera.
- Schimbarea perioadei, a hotelului sau a destinatiei este considerata anulare (cu penalizarile aferente) si refacerea rezervarii in noile conditii de comercializare si de pret.
Atat pentru ofertele EARLY BOOKING cat si pentru ofertele STANDARD, penalizarea se calculeaza in procent 100%:
- in cazul anularii rezervarii cu mai putin de 31 zile inainte de data plecarii;
- in cazul in care calatorul nu se prezinta la program;
- in cazul in care calatorul nu este lasat sa treaca una din frontierele de pe traseul excursiei, din motive care sunt legate exclusiv de persoana sa sau din motive care nu pot fi imputate Agentiei;
- in cazul in care calatorul nu respecta conditiile generale ale Agentiei, prezinta acte incomplete sau false, nu are pasaport sau nu achita integral excursia in termenele stipulate;
Aceste penalizari se aplica la pretul pachetului de calatorie. Toate sumele mentionate mai sus se vor retine de catre Agentie din avansul sau pretul total al pachetului de servicii de calatorie achitat de calator, fara a fi necesara interventia instantelor de judecata.
Aceste conditii de plata si penalizari sunt general valabile.
Ofertele speciale pot avea conditii de plata si retragere specifice. Aceste conditii speciale sunt communicate odata cu oferta si fac parte integrala din contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice.
Aceste conditii sunt standard si se pot modifica in cazul in care furnizorul de servicii la sol impune conditii speciale de anulare.

IMPORTANT!Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de
acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

Durata: 6 zile | 5 nopti    |    Transport: Avion   |    Masa: Ultra all inclusive    |    Exprimare pret:
 
Servicii incluse: Servicii neincluse:
  • 5 nopti cazare cu Ultra All Inclusive
  • Transport avion, zbor direct
  • Taxele de aeroport
  • Transfer de grup aeroport - hotel - aeroport
  • Asistenta turistica locala
  • Asigurarea medicala
  • Asigurarea storno

Nota:

Disponibilitatea locurilor de cazare in hotel si pe zborurile cu avionul este valabila in momentul trimiterii ofertei. Atat disponibilitatea, cat si tariful se pot modifica pana la rezervarea ferma si achitarea avansului sau a sumei integrale, dupa caz. Modificarea sau anularea rezervarii dupa confirmare - in cazul in care este permisa de furnizori, poate fi facuta doar cu penalizari. Odata emise biletele de avion, penalizarea este de 100%.

Rezerva acum online