Revelion 2021 - Paralia Katerini

Hotel Imperia President

Locatie: Paralia Katerini din Grecia
de la 199 EUR Demipensiune sejur/pers 4 zile | 6 nopti Transport Autocar
Rezerva acum online

» CONTACT « 021.324.25.78


Descriere: Hotelul a fost construit in anul 2012 si pune la dispozitie camere spatioase si luminoase.
Personalul ospitalier isi indreapta atentia catre satisfacerea clientilor.
Hotelul are o atmosfera vesela si primitoare.

Localizare: Hotelul este situat in centrul statiunii Paralia Katerini, la cca. 120 m de plaja, foarte aproape de mers pe jos de cafenele si magazine, la 9 km de orasul Katerini, 29 km de satul traditional Litochoro si la 85 km distanta de aeroportul international din Salonic.

Facilitati hotel: Hotelul dispune de receptie, lift, internet wireless gratuit, terasa, camera pentru bagaje, restaurant pentru mic dejun si parcare disponibila pentru oaspetii hotelului (locuri limitate).

Facilitati camere: Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, uscator de par, frigider, seif, telefon, TV LCD, baie cu dus. Camerele sunt amenajate cu gust, cu facilitati moderne si balcoane. In camerele superioare pot fi adaugate paturi suplimentare.


Ziua 1: BUCUREŞTI - PARALIA KATERINI Întâlnire la ora 22:30 cu reprezentantul agenţiei în Parcarea ACADEMIEI MILITARE ROMANE (Universitatea Naţională de Aparare Carol I) - acces dinspre Bd. Eroilor. Plecare la ora 23:00 pe ruta Giurgiu - Ruse - Veliko - Sofia - Kulata - Promachonas - Seres - Paralia Katerini.

Ziua 2: PARALIA KATERINI Cazare dimineața la Hotel Imperia President stele/similar. In aceasta zi puteți profita de timpul liber sau vă invităm să participați la vizita în staţiune, impreună cu ghidul insoțitor, unde ne vom plimba pe Promenada stațiunii si vom vizita biserica dedicată Sfintei Paraschiva, construită în anul 1993.

Ziua 3: PARALIA KATERINI - METEORA După servirea micului dejun,timp liber în staţiune sau vă invităm să participaţi la excursia opţională la Meteora, unul dintre cele mai importante complexe de mănăstiri ortodoxe din Grecia, al doilea după Muntele Athos, inclus în patrimoniul cultural şi naturalUNESCO. Acesta este un loc unic în lume, cel puțin din punct de vedere geologic: stânci care parcă țâsnesc din pământ si în vârful cărora sunt construite vestitele mănăstiri, care par suspendate în aer. Excursia spre Meteora începe dimineața devreme, iar după aproape 3 ore de drum facem un prim popas chiar la poalele stâncilor pentru a vizita un atelierde pictură. Aici încă se mai realizează manual icoane de tip bizantin chiar după modelul celor aflate în mănăstirile pe care urmează să le vizităm. Seara ne întoarcem în Paralia Katerini la hotel, apoi timp liber pentru odihnă.

Ziua 4: PARALIA KATERINI - EDESSA - POZAR A patra zi, după micul dejun, puteţi avea o zi liberă pentru odihnă sau opţional excursie către Edessa, muzeul în aer liber plin cu vechi mori de apă, pentru a admira cea mai mare cădere de apă din Europa de Est. Veţi vedea un loc deosebit cu cascade spectaculoase formate de-a lungul râului Vodas şi a afluenţilor săi. Vizitând Parcul Natural Edessa veţi avea parte de o zi de neuitat în mijlocul naturii. Apoi ne îndreptăm spre băile termale de la Pozar, unde avem timp liber pentru baie în piscine cu apă termală. Ne întoarcem în Paralia Katerini la hotel, timp liber pentru odihnă, seara urmând să participăm la cina festivă de Revelion.

Ziua 5: PARALIA KATERINI - OLIMP - Mânăstirea Sf. Efrem Sirul După micul dejun, vă invităm într-o excursie opţională la Olimp, să patrundeţi în lumea legendară a celor 12 zei ai Olimpului. Vom face o plimbare în Litochoro pe străzile pitoreşti ale `oraşului de piatră`, către `cada lui Zeus`. La întoarcere spre Paralia Katerini vom face o scurta oprire la Mânăstirea Sf. Efrem Sirul - ce adăposteşte şi cinsteşte moaştele Sf. Efrem Sirul, mai precis părţi din mâna dreaptă,cea cu care a scris nenumărate rugăciuni şi cuvinte de învăţătură.

Ziua 6:PARALIA KATERINI - SALONIC - RILA - BUCUREŞTI În ziua a sasea după micul dejun, începem deplasarea spre casă ccu vizita oraşului Salonic unde vom admira zona centrală, faimoasa Piaţă Aristotelus, Rotonda, Arcul lui Galerius. Pauză la Biserica Sf. Dumitru - sfântul protector al oraşului şi o scurtă pauză la emblema Salonicului - Turnul Alb, locul unde se găseşte şi statuia ecvestră a lui Alexandru cel Mare. Ne continuăm traseul pe ruta Sofia - Ruse - Giurgiu - Bucureşti. Sosire în Bucuresti, în funcţie de trafic şi formalităţile vamale.

EXCURSII OPTIONALE:
1. Meteora: 30 euro/persoana
2. Edessa - Pozar: 30 euro/persoana
3. Olimp: 20 euro/persoana
4. Cina festiva de Revelion: 30 euro/persoana.
Excursiile opționale se realizează pentru un grup minim de 25persoane

Durata: 4 zile | 6 nopti    |    Transport: Autocar   |    Masa: Demipensiune    |    Exprimare pret: sejur/pers
 

Reduceri:

Reducerile se aplică numai la pachetul de bază; acestea nu se aplică la alte taxe sau suplimente si nu se cumulează cu alte reduceri.
Rezervările efectuate cu orice tip de reducere nu permit anulări/modificări; Penalizare 100% !
Servicii incluse: Servicii neincluse:
  • Transport cu autocar clasificat pentru curse internaționale;
  • 4 nopti cazare cu demipensiune in Paralia Katerini; Vizite la Paralia, Salonic;
  • Însoțitor de grup
  • Asigurarea medicală;
  • Asigurare Travel (medicala+storno);
  • Intrările la obiectivele turistice;
  • Vizitele menționate în program NU includ taxele de intrare la obiectivele turistice.

Alte servicii suplimentare:

  • Locuri preferențialeinautocar (rand 1 banchete-15 €/pers/loc, rand 2 banchete-10€/pers/loc, rand 3 banchete-5 €/pers/loc.
  • Oricare alt loc solicitat de turisti, in afara celor preferențiale se va taxa cu 5 €/pers/loc.
  • Reducere 5 €/perspe ultima banchetă în autocar (se aplica doar daca locurile sunt solicitate in mod expres la momentul rezervarii).

Nota:

ATENŢIE: Grup minim 35 pers.
În cazul nerealizării numărului minim de participanţi menţionat în program, agenţia îşi rezervă dreptul de a anula excursia, oferind posibilitatea înscrierii la un program similar.
În cazul unui grup mai mic de 35 pers. (29-34 persoane) se va achita un supliment de 15 Euro/persoană.
Însoţitorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, fără a afecta însă si structura programului.
Persoanele care vor călători singure pot opta pentru Partajîn camera dublă/tripla, situatieîn care agenția vaaloca, în funcție de înscrierile existente sau ulterioare, 1, maxim 2persoanepentru partaj fiecărui solicitant. În situația în care agenţia nu reuşeste să completeze partajul, turistii NU vor achita suplimentul de cameră Single.Eventualele neînţelegeri între solicitanţii de partaj nu sunt imputabile agenţiei.
Rezervările efectuate cu orice tip de reducere nu permit anulări/modificări; Penalizare 100% din suma incasata.
Urcarea in autocar se va face in functie de data inscrierii, iar confirmarea locurilor preferentiale se face in limita disponibilitatii.In autocar, copiii cu vârsta până în 14 ani nu pot ocupa locuri pe primul rând de banchete si nici prima bancheta dupa usa a 2-a.
Vă recomandăm încheierea asigurării Travel (storno+medicală), pentru a vă proteja investiţia în pachetul turistic, atât înainte de plecare (în cazul anulării călătoriei), cât şi după plecare (în cazul unei situaţii neprevăzute apărute pe perioada sejurului)!

Rezerva acum online