Sejur la Hotel Malibu

Hotel Malibu

Locatie: Albena din Bulgaria
de la All Inclusive zi/pers 2 zile | 1 noapte Transport Individual
Rezerva acum online

» CONTACT « 021.324.25.78

Localizare:
În zona centrală a complexului, aproape de numeroasele magazine, restaurante, baruri şi alte puncte de atracţie, la 100 m de plajă. Amplasarea perfectă a hotelului "Malibu", între principala alee comercială a complexului Albena şi frumoasa fâşie de plajă,

Informatii hotel:
Piscină descoperită, restaurant principal, lobby bar, pool bar , internet cafe, minibar, masaj , inchiriere seif la recepţie , servicii de spălătorie/ călcătorie, rent a car, schimb valutar, internet în camere, în holul hotelului , în lobby bar şi în zona piscinei.

Servicii masa: All Inclusive

Servicii cazare: Camerele au aer condiţionat şi sunt amenajate confortabil. Camerele dispun de baie cu duş, telefon, TV şi televiziune prin cablu, acces la internet /contra cost/, canapea şi balcon.

Facilitati copii: Piscină pentru copii.

Gratuit: Utilizarea gratuită a două şezlonguri şi o umbreluţă pentru fiecare cameră la plajă, tenis de masă, petanque, mini golf, volei de plajă, baschet, fotbal de plajă, gimnastică aerobică, gimnastică acvatică, darts, şah, table. Programul de divertisment este în întregime în limba franceză. Program de sport şi de divertisment pentru copii şi adulţi, ziua şi seara - 7 zile pe săptămână; show-uri serale, discotecă pentru copii şi scenete prezentate de o echipă de animatori profesionişti.

Contra cost: Excursii, sporturi acvatice, tenis, mini golf, călărie, scufundări, fotbal, baschet, fitness, biliard, închirieri de biciclete şi ricşe, plimbări cu trăsura, Luna Park, bowling, petanque.

Animalele de companie sunt acceptate contra cost, la cerere.
Parcare:
Parcarea `Lazur`- Gratuita
Parcarea din statia de autocare - 5 Leva.
Zona albastra- 10 Leva.
Zona verde- 20 leva.
Taxa de parcare se poate achita la receptia hotelului, la statiile de acces, prin SMS. Taxa este valabila pentru 24 de ore. In cazul in care turistii ies cu masina din statiune, la intoarcere, taxa de parcare se achita din nou.

Grad maxim ocupare camere: In camera single- 1 adult, 1 adult + 2 copii; in dubla - 2 adulti + 1 copil.

EARLY BOOKING: 13% discount pentru rezervarile facute pana la data de 28.02.2019 si achitate integral pana la data de 28.02.2019 (schimbarile de nume si de date nu sunt permise, nu se aplica reduceri pentru suplimente, taxa statiune, conditii speciale penalizare). SEJUR MINIM 7 NOPTI. Camerele peste allotment nu beneficaza de early booking. Se acorda doar pentru camerele duble si single.

Atentie: Anularile rezervarilor cu early booking sunt penalizate cu 60% din valoarea totala!!!!!!

Durata: 2 zile | 1 noapte    |    Transport: Individual   |    Masa: All Inclusive    |    Exprimare pret: zi/pers
 

Reduceri:

infantul (0 - 1.99 ani) - 100% reducere;
1 copil (2- 11.99 ani) in camera cu 2 adulti - 100% reducere (pat suplimentar);
1 copil (2- 11.99 ani) in camera cu 1 adult - se aplica tarif de Single
2 copii (2- 11.99 ani) in camera cu 1 adult- tarif de Single (1+1) iar al 2lea copil plateste 30% din tariful de adult in Single
2 copii (2- 11.99 ani) in camera cu 2 adulti - 100% reducere primul copil, 70% reducere al doilea copil;
al 3-lea adult in camera dubla - 20% reducere (pat suplimentar).
Servicii incluse: Servicii neincluse:
  • CAZARE CU ALL INCLUSIVE PENTRU O NOAPTE PENTRU O PERSOANA
  • Taxa statiune si servicii, ecotax: 2 €/persoana/zi

Nota:

O umbrela si 2 sezlonguri gratuite pe plaja pentru fiecare camera.

Rezerva acum online