SEJUR DUNI -HOTEL HOLIDAY VILLAGE

Hotel Holiday Village

Locatie: Duni din Bulgaria
de la All Inclusive zi/pers 2 zile | 1 noapte Transport Individual
Rezerva acum online

» CONTACT « 021.324.25.78


Localizare: Hotelul a fost complet renovat in 2009 si este situat la 200-500 m de plaja.

Informatii hotel: Hotelul are un restaurant principal, terasa, lobby bar, bar la piscina, piscina exterioara cu sectiune pentru copii, Wunder bar, teren de tenis, disco bar. Pot fi utilizate toate serviciile complexului cu exceptia serviciilor oferite de Hotelul Marina Royal Palace

Contra cost: internet wireless in locurile publice.
Servicii cazare: Hotelul are 165 camere duble, 128 apartamente, toate camerele sunt dotate cu aer conditionat in perioada 15.06 - 15.09, TV satelit, telefon, feon, frigider, seif contra cost, baie cu cada, mocheta, balcon sau terasa.
Nu exista camere pentru persoanele cu dizabilitati.

Servicii masa: All Inclusive-include: mic dejun, pranz si cina bufet, snacks, prajituri, cafea, bauturi locale alcoolice si non alcoolice. In complex exista 4 restaurante principale-Marina Royal Palace 5 stele, Marina Beach 5 stele, Pelican 4 stele si Holiday Village 4 stele cu zone pentru nefumatori, 2 restaurante a la carte cu prerezervare in ziua cazarii la hotel - Mehana la Holiday Village si Milaneze la Belleville; 4 lobby bar, 4 baruri la piscina, 1 snack bar pe plaja, un bar la terenul de tenis la Holiday Village, 1 Wunder bar la Holiday Village, 1 disco bar la Holiday Village; un restaurant a la carte Safari - contra cost, fara prerezervare; Sky bar la Marina Royal Palace - contra cost.

Facilitati copii: Piscina cu sectiune pentru copii, loc de joaca, mini disco, club pentru copii cu varsta cuprinsa intre 3-6 ani si 7-12 ani, animator, club pentru adolescenti 13-16 ani, petreceri pentru copii, scaune speciale pentru bebelusi in restaurant, patuturi pentru bebelusi.

Gratuit: terenuri de tenis, masa de tenis, tras cu arcul, darts, boccia, aerobic, aerobic in apa, step aerobic, stretching, tae-bo, hip-hop, fotbal pe plaja, volei pe plaja, fitness (Hotel Pelican), gimnastica in aer liber ( Hotel Holiday Village), sauna.
Toate activitatile se defasoara in tot resortul.
Animatie seara de 6 ori pe saptamana - duminica zi libera, amfiteatru cu capacitate de 1600 persoane si dotat cu echipament performant, animatie pe timpul zilei, disco, jocuri la piscina, lectii de dans.
Nu se accepta animale de companie in statiune.

Parcare: Pazita contra cost (6 BGN/zi)

Grad minim ocupare camere: in suite - 3 adulti sau 2 adulti + 2 copii.

Grad maxim ocupare camere: In camera single - 1 adult; in camera dubla - 2 adulti + 1 copil sau 3 adulti; in suite - 2 adulti + 2 copii sau 3 adulti + 1 copil.

EARLY BOOKING: 12% discount pentru rezervarile facute pana la data de 31.03.2019 si achitate integral pana la data de 31.03.2019 (schimbarile de nume si de date nu sunt permise, nu se aplica reduceri pentru suplimente, taxa statiune, anularile sunt penalizate cu 100%).

Durata: 2 zile | 1 noapte    |    Transport: Individual   |    Masa: All Inclusive    |    Exprimare pret: zi/pers
 

Observatii tarife:

TARIFELE SUNT PENTRU O PERSOANA CU ALL INCLUSIVE
Servicii incluse: Servicii neincluse:
  • CAZARE O NOAPTE PENTRU O PERSOANA CU ALL INCLUSIVE
  • Taxa statiune: 7 euro/persoana/sejur

Alte servicii suplimentare:

  • Copil 0-1,9 ani gratuit
  • Copil 0-5,9 ani in camera dubla cu un adult-se plateste camera single
  • Copil 5,9-11,9 ani in camera dubla cu un adult-se plateste camera single +12%
  • Un adult + 2 copii 2-11,9 ani in camera dubla-se incaseaza tarif de dubla.
  • Copil 2-5,9 ani in camera dubla cu 2 adulti-gratuit
  • Copil 6-11,9 ani in camera dubla cu 2 adulti-plateste 40%
  • Al treilea adult in camera-reducere 20% din tariful de adult
  • Acces gratuit la aqua park.

Nota:

Modificarile de nume nu sunt premise in rezervari. Se anuleaza rezervarea initiala, iar cea noua, se reface in limita disponibilitatii.

Rezerva acum online