Sejur in Italia - Dolomiten

Apartament pentru 6 persoane (POZ541)

Locatie: Pozza di Fassa / Pera - Fassatal din Italia
de la Bucatarie/chicineta complet utilata Tarif/apartament/saptamana 8 zile | 7 nopti Transport Individual
Rezerva acum online

» CONTACT « 021.324.25.78


Localizare si descriere: Casa de vacanta Scangatta este situata intr-o zona insorita, in Pozza, la cca. 650 m de centrul orasului.
Teleski la cca. 750 m. Partia la cca. 300 m.
2 locuri de parcare in fata casei, alte locuri de parcare in apropiere.
Loc de depozitat schiurile.
Proprietarii locuiesc la parter.
Balcon.
TV satelit. Internet (wireless, 15 euro/saptamana). Masina de spalat.
Fumatul in casa nu este permis.

Facilitati cazare: 4 camere, mezanin, cca. 90 mp. Sufragerie cu loc de servit masa si pat simplu (se foloseste pe post de pat suplimentar, contra cost). Bucatarie utilata (aragaz, cuptor, cuptor cu microunde, frigider mic, masina de spalat vasele, filtru de cafea, fierbator de apa, toaster). 2 camere duble. Camera cu 2 paturi. 2 x dus/WC.

Taxe suplimentare: 30 euro/persoana/septamana (in functie de numarul persoanelor). Curatenia finala se face de catre turisti sau, contra cost (45 euro), de catre proprietar. Taxa de statiune. Garniturile de pat sunt disponibile. Prosoapele nu sunt disponibile. Se pot inchiria contra cost: 5 euro/persoana/schimb (la cerere). Garantia: 200 euro - se achita la cazare si se restituie la plecare daca nu a fost nimic stricat in casa. Pat suplimentar: 10 euro/zi (la cerere, se anunta la rezervare). Patut pentru copil: gratis, la cerere (se anunta la rezervare). Animalele de companie nu sunt permise. Taxa de rezervare: 1% din tariful total - se achita la agentie.

Durata: 8 zile | 7 nopti    |    Transport: Individual   |    Masa: Bucatarie/chicineta complet utilata    |    Exprimare pret: Tarif/apartament/saptamana
 
Servicii incluse:
  • Cazare in apartamente pentru 6 persoane
  • Bucatarie utilata

Nota:

Intre 02.12.17 - 07.04.18, intrare/iesire: sambata. Sejur de minim 7 nopti.

Rezerva acum online