Apartament Gullwing Beach Resort

pana la 4 persoane | 2 camere | 1 dormitor | 1 baie

3
 
Transportation
Perioada: 17.12.2021-17.12.2022
Tarife de la:
 
1668
4 persoane/sejur de 7 nopti

Detalii:

- WiFi;

- Masina de spalat vasele;

- TV;

- Aer conditionat;

- Parcare;

- Piscina;

- Masina de spalat;

- Balcon/terasa;

- Gratar.

Apartamentul cu 2 camere de 113 mp, mobilat cu gust: sufragerie/dormitor mare cu canapea dubla extensibila, loc de servit masa, bar, TV cablu si DVD. Iesire pe balcon. 1 camera cu pat matrimonial, baie/WC si TV cablu.

Bucatarie utilata (cuptor, masina de spalat vasele, cuptor cu microunde, congelator) cu loc de servit masa. Aer conditionat. 2 balcoane. Terasa mobilata.

Facilitati: masina de spalat, uscator de rufe, telefon, internet (wireless, gratis). Balcon cu vedere spre golf si insula. Dormitor cu cada cu hidromasaj.

Complexul rezidential "Gullwing Beach Resort" dispune de 66 apartamente, situate in sudul insulei, 12 etaje, construit in anul 2000 si renovat recent.

Zona linistita si insorita, chiar pe plaja.

Facilitati comune: piscina (15 x 8 m, deschisa intre 01.01-31.12), dus/WC, teren de tenis, gratar. Receptie, sala de fitness. Parcare.

Magazin la cca. 1 km, magazin alimentar la cca. 2 km, restaurant la 1 km.

Atractii in apropiere: Insula Sanibel, Naples, Insula Marco.

Se recomanda sa aveti masina.

Curatenie la cerere, contra cost.

- Curatenia finala (inclusa in pret);

- Garniturile de pat: incluse in pret;

- Garantia (Visa/Mastercard): 500 USD - se achita la cazare si se restituie la plecare daca nu a fost nimic stricat in casa;

 

Conditii de plata:

a) 20% avans la rezervare;

b) 80% cu 4 saptamani inainte de data de check in.

 

Modificarile contractului inainte de inceperea calatoriei:

Agentia poate modifica proprietatile serviciilor de calatorie care nu afecteaza pretul calatoriei inainte de inceperea acesteia (calatoriei), cu conditia ca aceste abateri sa fie nesemnificative si nu afecteaza structura generala a calatoriei. Calatorul va fi informat imediat despre aceasta modificare. In cazul unei modificari semnificative a contractului, aveti dreptul de a accepta modificarea in termenul stabilit de noi, va puteti retrage din contract in mod gratuit sau puteti accepta o noua varianta de cazare propusa de noi. Daca nu primim raspuns de la Dvs. in perioada specificata de noi, se considera ca sunteti de acord cu noile modificari si nu mai puteti modifica nimic dupa aceasta data si nici sa cereti despagubiri.

Conditii de penalizare in caz de anulare:

a) 10% din pretul calatoriei, in caz de anulare cu pana la 43 de zile inainte de inceperea calatoriei;

b) 50% din pretul calatoriei, in caz de anulare cu 42-29 de zile inainte de inceperea calatoriei;

c) 80% din pretul calatoriei, in caz de anulare cu 28-2 zile inainte de inceperea calatoriei;

d) 100% din pretul calatoriei, in caz de anulare cu 1 zi inainte de inceperea calatoriei, sau pentru neprezentarea la cazare.

Agentia poate rezilia contractul inainte de inceperea vacantei, daca circumstante imprevizibile si inevitabile fac imposibila indeplinirea contractului. In acest caz, agentia isi pierde dreptul de a revendica pretul calatoriei.

In cazul in care nu mai puteti calatori din diverse motive, puteti gasi in inlocuitor.  Atunci cand schimbarea numelui este confirmata de catre operatorul de turism, noul participant isi va asuma drepturile si obligatiile din contract. Pentru fiecare astfel de procedura se va percepe o taxă de 20 Euro pentru a acoperi costurile suportate de agentie pentru efectuarea modificarii.

Incetarea contractului din motive comportamentale

Agentia poate rezilia contractul de calatorie fara preaviz, in cazul in care calatorul perturba realizarea calatoriei in ciuda unui avertisment sau pune in pericol pe altii prin comportamentul sau, sau prin alte actiuni contrare contractului. In acest caz, calatorul nu mai poate recupera contravaloarea cazarii.

Nu este permisa subinchirierea apartamentelor sau caselor de vacanta.

 

 

 

 

 

 

Adresa exacta a casei de vacanta impreuna cu documentele de calatorie le veti primi in timp util (cu cca. o saptamana inainte de plecare).

Rezerva acum


Solicita oferta