Casa de vacanta Belvedere Pineta - Italia

pana la 6 persoane | 3 camere | 2 dormitoare | 1 baie

 
Transport
Perioada: 30.04.2022-18.09.2022
Tarife de la:
 
462
7 nopti/6 persoane

Caracteristici:

- Cel mai apropiat oras/centrul orasului la 6 km;

- Mijloace de transport in comun la 14 km.

Detalii:

- Animalele de companie sunt permise;

- Masina de spalat;

- Patut pentru bebelus;

- Piscina;

- Balcon/terasa;

- Parcare.

Casa de vacanta Belvedere Pineta (o jumatate de casa), este situata in complexul Belvedere Pineta - dispune de 66 bungalow-uri, 15 apartamente, 80 mobilhomes, alte 12 apartamente si un spatiu de camping si este situat in cartierul Belvedere (municipiul Aquileia).

Cel mai apropiat supermarket se afla in Aquileia, la 6 km, iar in Grado se afla mai multe magazine si supermarket-uri.

Plaja de nisip (cu panta usoara) - apa foarte putin adanca, mai ales la reflux - este accesibila.

Facilitati complex: supermarket cu chiosc, restaurant/bar/pizzerie (la cerere puteti opta pentru demipensiune sau pensiune completa), bar la plaja, masina de spalat si uscator de rufe, inchiriere de biciclete, internet point (wireless, contra cost). 

Piscina (25 x 12,5 m, deschisa tot timpul anului) cu piscina pentru copii (12,5 x 12,5 m) si sezlonguri, teren de fotbal, mini teren de fotbal, teren de voley si voley pe plaja, 2 locuri de joaca pentru copii. Aparate de fitness in aer liber. 

In lunile iulie si august sunt animatori si mini-club (4-12 ani).

Contra cost: 4 terenuri de tenis, minigolf, tenis de masa.

1 loc de parcare pentru fiecare apartament in apropiere. Alte locuri de parcare contra cost (5 euro/masina/zi).

Casa de vacanta este situata in apropiere de plaja cu nisip (cca. 40-300 m) si au terasa partial acoperita, sezlonguri si gratar.

Facilitati cazare: 3 camere, cca. 45 mp. Sufragerie/dormitor cu canapea dubla extensibila si loc de servit masa. Bucatarie mica (aragaz, frigider). Camera cu 2 paturi. Camera dubla. Dus/WC. Plasa pentru insecte la geamuri. Nu exista incalzire.

- Garniturile de pat: incluse in pret, se schimba saptamanal;

- Curatenia finala: inclusa in pret;

- Garantia: 200 euro - se achita la cazare si se restituie la plecare, daca nu a fost nimic stricat in casa;

- Taxa de statiune: 0,80 euro/persoana/zi;

- Patut pentru bebelus (pana in 2 ani): 4 euro/zi;

- Scaunel pentru copil: 4 euro/zi;

- Prosoapele nu sunt disponibile.

Conditii de plata:

a) 20% avans la rezervare;

b) 80% cu 4 saptamani inainte de data de check in.

 

Modificarile contractului inainte de inceperea calatoriei:

Agentia poate modifica proprietatile serviciilor de calatorie care nu afecteaza pretul calatoriei inainte de inceperea acesteia (calatoriei), cu conditia ca aceste abateri sa fie nesemnificative si nu afecteaza structura generala a calatoriei. Calatorul va fi informat imediat despre aceasta modificare. In cazul unei modificari semnificative a contractului, aveti dreptul de a accepta modificarea in termenul stabilit de noi, va puteti retrage din contract in mod gratuit sau puteti accepta o noua varianta de cazare propusa de noi. Daca nu primim raspuns de la Dvs. in perioada specificata de noi, se considera ca sunteti de acord cu noile modificari si nu mai puteti modifica nimic dupa aceasta data si nici sa cereti despagubiri.

Conditii de penalizare in caz de anulare:

a) 10% din pretul calatoriei, in caz de anulare cu pana la 43 de zile inainte de inceperea calatoriei;

b) 50% din pretul calatoriei, in caz de anulare cu 42-29 de zile inainte de inceperea calatoriei;

c) 80% din pretul calatoriei, in caz de anulare cu 28-2 zile inainte de inceperea calatoriei;

d) 100% din pretul calatoriei, in caz de anulare cu 1 zi inainte de inceperea calatoriei, sau pentru neprezentarea la cazare.

Agentia poate rezilia contractul inainte de inceperea vacantei, daca circumstante imprevizibile si inevitabile fac imposibila indeplinirea contractului. In acest caz, agentia isi pierde dreptul de a revendica pretul calatoriei.

In cazul in care nu mai puteti calatori din diverse motive, puteti gasi in inlocuitor.  Atunci cand schimbarea numelui este confirmata de catre operatorul de turism, noul participant isi va asuma drepturile si obligatiile din contract. Pentru fiecare astfel de procedura se va percepe o taxă de 20 Euro pentru a acoperi costurile suportate de agentie pentru efectuarea modificarii.

Incetarea contractului din motive comportamentale

Agentia poate rezilia contractul de calatorie fara preaviz, in cazul in care calatorul perturba realizarea calatoriei in ciuda unui avertisment sau pune in pericol pe altii prin comportamentul sau, sau prin alte actiuni contrare contractului. In acest caz, calatorul nu mai poate recupera contravaloarea cazarii.

Nu este permisa subinchirierea apartamentelor sau caselor de vacanta.

 

 

 
 

 

 

 

Adresa exacta a casei de vacanta impreuna cu documentele de calatorie le veti primi in timp util (cu cca. o saptamana inainte de plecare).

Rezerva acum


Solicita oferta