Casa de vacanta Cuevecitas

pana la 10 persoane | 9 camere | 5 dormitoare | 5 bai

 
Transport:
Perioada: 31.03.2023-25.11.2023
de la
 
2038
10 persoane/sejur de 7 nopti

Descriere:

- Cel mai apropiat oras / centrul orasului la 6 km;

- Plaja la 6 km;

- Marea la 6 km.

Facilitati:

- WiFi;

- Piscina;

- Masina de spalat;

- TV;

- Balcon/terasa;

- Gratar;

- Patut pentru bebelus;

- Parcare;

- Fumatul in casa este interzis;

- Animalele de companie nu sunt permise.

 

Casa de vacanta Cuevecitas: 9 camere, 215 mp, pe 3 etaje. Partial renovata in 2018, mobilata cu gust. Sufragerie/dormitor cu loc de servit masa, TV satelit, radio, CD, DVD si incalzitor. Iesire pe terasa. 1 camera cu 1 pat dublu (lungime 200 cm). Bucatarie utilata: aragaz, cuptor, toaster, fierbator de apa, frigider, filtru de cafea. Dus/WC.

Etaj inferior: Sufragerie/dormitor cu loc de servit masa, TV satelit, radio, CD, DVD si incalzitor. Iesire pe terasa. 1 camera cu 1 pat dublu (lungime 200 cm). Chicineta utilata (cuptor, aragaz, toaster, fierbator de apa, frigider). Dus/WC.

Etaj superior: Sufragerie/dormitor cu loc de servit masa, TV satelit, CD, DVD si incalzitor. Iesire pe terasa. 1 camera cu 2 paturi (lungime 200 cm), dus/WC. 1 camera cu 2 paturi (lungime 200 cm). Bucatarie utilata (aragaz, cuptor, toaster, fierbator de apa, frigider, filtru de cafea). Dus/WC.

Etajul al doilea: Sufragerie/dormitor cu loc de servit masa, TV satelit, radio, CD, DVD, incalzitor. Iesire pe terasa. 1 dormitor cu 1 pat dublu (lungime 200 cm), dus/WC. Iesire pe terasa. Bucatarie utilata: aragaz, cuptor, toaster, fierbator de apa, filtru de cafea), balcon 30 mp. Terasa 80 mp, 3 terase de 10 mp. 

Gratar in curte, 5 sezlonguri. Vedere spre mare. 

Facilitati: masina de spalat. Internet (wireless) - gratuit.

Fumatul in casa este interzis.

(ES6021.604.5/CND114)

Casa de vacanta se afla in Cuevecitas, la 6 km de centrul orasului Candelaria, 30 km de centrul orasului Santa Cruz, 51 km de Puerto de la Cruz, la 6 km de mare. 

Magazin alimentar la 6 km, restaurant la 1 km, plaja cu nisip la 6 km. 

Se recomanda sa aveti masina.

Proprietarul locuieste in aceeasi casa.

Facilitati comune:

Teren de cca. 5000 mp, piscina (140 cm adancime, deschisa intre 01.01-31.12), dus exterior, gratar.

Parcare pe teren.

 

Curatenia finala: inclusa in pret;

Garniturile de pat: incluse in pret;

Internet (WiFi): inclus in pret;

Garantia: 600 euro - se achita la cazare si se restituie la plecare, daca nu a fost nimic stricat in casa.

Conditii de plata:

a) 20% avans la rezervare;

b) 80% cu 4 saptamani inainte de data de check in.

 

Modificarile contractului inainte de inceperea calatoriei:

Agentia poate modifica proprietatile serviciilor de calatorie care nu afecteaza pretul calatoriei inainte de inceperea acesteia (calatoriei), cu conditia ca aceste abateri sa fie nesemnificative si nu afecteaza structura generala a calatoriei. Calatorul va fi informat imediat despre aceasta modificare. In cazul unei modificari semnificative a contractului, aveti dreptul de a accepta modificarea in termenul stabilit de noi, va puteti retrage din contract in mod gratuit sau puteti accepta o noua varianta de cazare propusa de noi. Daca nu primim raspuns de la Dvs. in perioada specificata de noi, se considera ca sunteti de acord cu noile modificari si nu mai puteti modifica nimic dupa aceasta data si nici sa cereti despagubiri.

Conditii de penalizare in caz de anulare:

a) 10% din pretul calatoriei, in caz de anulare cu pana la 43 de zile inainte de inceperea calatoriei;

b) 50% din pretul calatoriei, in caz de anulare cu 42-29 de zile inainte de inceperea calatoriei;

c) 80% din pretul calatoriei, in caz de anulare cu 28-2 zile inainte de inceperea calatoriei;

d) 100% din pretul calatoriei, in caz de anulare cu 1 zi inainte de inceperea calatoriei, sau pentru neprezentarea la cazare.

Agentia poate rezilia contractul inainte de inceperea vacantei, daca circumstante imprevizibile si inevitabile fac imposibila indeplinirea contractului. In acest caz, agentia isi pierde dreptul de a revendica pretul calatoriei.

In cazul in care nu mai puteti calatori din diverse motive, puteti gasi in inlocuitor.  Atunci cand schimbarea numelui este confirmata de catre operatorul de turism, noul participant isi va asuma drepturile si obligatiile din contract. Pentru fiecare astfel de procedura se va percepe o taxă de 20 Euro pentru a acoperi costurile suportate de agentie pentru efectuarea modificarii.

Incetarea contractului din motive comportamentale

Agentia poate rezilia contractul de calatorie fara preaviz, in cazul in care calatorul perturba realizarea calatoriei in ciuda unui avertisment sau pune in pericol pe altii prin comportamentul sau, sau prin alte actiuni contrare contractului. In acest caz, calatorul nu mai poate recupera contravaloarea cazarii.

Nu este permisa subinchirierea apartamentelor sau caselor de vacanta.

 

 

 
 

 

 

 

Adresa exacta a casei de vacanta impreuna cu documentele de calatorie le veti primi in timp util (cu cca. o saptamana inainte de plecare).

Rezerva acum


Solicita oferta