Casa de vacanta Luna

pana la 6 persoane | 3 camere | 2 dormitoare | 1 baie

3
 
Transport:
Perioada: 08.01.2022-03.09.2022
Tarife de la:
 
673
6 persoane/7 nopti

Caracteristici:

- Cel mai apropiat oras/centrul orasului la 1,4 km;

- Mijloace de transport in comun la 5 km;

- Lac la 22 km;

- Teren de golf la 30 km;

- Partia de ski/telecabina la 300 m.

 

Detalii:

- Masina de spalat vasele;

- TV;

- Gratar;

- Sauna;

- WiFi;

- Masina de spalat;

- Balcon/terasa;

- Patut pentru bebelus;

- Parcare;

- Animalele de companie sunt permise.

 

Inapoi la pagina principala.

Casa de vacanta Luna (IST 200) dispune de 3 camere, 45 mp, situata in partea de sud. Stil rustic, mobilata cu mult lemn: Sufragerie/dormitor cu 1 canapea dubla extensibila, loc de servit masa, TV cablu, CD si DVD. Iesire pe terasa.

1 camera cu 1 pat dublu.

1 camera cu 2 paturi.

Bucatarie utilata (aragaz, cuptor mic, masina de spalat vasele, toaster, fierbator de apa, filtru de cafea). Dus/WC. Incalzire. Terasa in partea de sud-vest. Gratar (mobil), sezlonguri (4).

Facilitati: sauna, scaun pentru copil, patut pentru bebelus, internet (wireless, gratuit), parcare, este permis accesul cu 2 animale de companie.

Casa este situata la 1,4 km de centrul orasului Imst, 60 km de centrul orasului Innsbruck, 22 km de lac, 300 m de regiunea de ski.

Magazin la 1,4 km, supermarket la 2 km, restaurant la 400 m, Imst/Pitztal la 5 km, piscina exterioara la 2 km, piscina interioara la 2 km, teren de golf la 30 km; teren de tenis, telecabina, telescaun, partie de sanius, partie de ski fond, patinoar si loc de joaca pentru copii la 300 m.

- Patut pentru bebelus (max. 2 ani)/scaunel pentru copil: gratis;

- Curatenia finala: inclusa in pret;

- Garniturile de pat si prosoapele: incluse in pret;

- Garantia (cash): 150 euro - se achita la cazare si se restituie la plecare daca nu a fost nimic stricat in casa;

- Taxa de statiune: 2 euro/persoana/zi (se achita la cazare);

- Animale de companie: 30 euro/sejur (se achita la cazare).

Conditii de plata:

a) 20% avans la rezervare;

b) 80% cu 4 saptamani inainte de data de check in.

 

Modificarile contractului inainte de inceperea calatoriei:

Agentia poate modifica proprietatile serviciilor de calatorie care nu afecteaza pretul calatoriei inainte de inceperea acesteia (calatoriei), cu conditia ca aceste abateri sa fie nesemnificative si nu afecteaza structura generala a calatoriei. Calatorul va fi informat imediat despre aceasta modificare. In cazul unei modificari semnificative a contractului, aveti dreptul de a accepta modificarea in termenul stabilit de noi, va puteti retrage din contract in mod gratuit sau puteti accepta o noua varianta de cazare propusa de noi. Daca nu primim raspuns de la Dvs. in perioada specificata de noi, se considera ca sunteti de acord cu noile modificari si nu mai puteti modifica nimic dupa aceasta data si nici sa cereti despagubiri.

Conditii de penalizare in caz de anulare:

a) 10% din pretul calatoriei, in caz de anulare cu pana la 43 de zile inainte de inceperea calatoriei;

b) 50% din pretul calatoriei, in caz de anulare cu 42-29 de zile inainte de inceperea calatoriei;

c) 80% din pretul calatoriei, in caz de anulare cu 28-2 zile inainte de inceperea calatoriei;

d) 100% din pretul calatoriei, in caz de anulare cu 1 zi inainte de inceperea calatoriei, sau pentru neprezentarea la cazare.

Agentia poate rezilia contractul inainte de inceperea vacantei, daca circumstante imprevizibile si inevitabile fac imposibila indeplinirea contractului. In acest caz, agentia isi pierde dreptul de a revendica pretul calatoriei.

In cazul in care nu mai puteti calatori din diverse motive, puteti gasi in inlocuitor.  Atunci cand schimbarea numelui este confirmata de catre operatorul de turism, noul participant isi va asuma drepturile si obligatiile din contract. Pentru fiecare astfel de procedura se va percepe o taxă de 20 Euro pentru a acoperi costurile suportate de agentie pentru efectuarea modificarii.

Incetarea contractului din motive comportamentale

Agentia poate rezilia contractul de calatorie fara preaviz, in cazul in care calatorul perturba realizarea calatoriei in ciuda unui avertisment sau pune in pericol pe altii prin comportamentul sau, sau prin alte actiuni contrare contractului. In acest caz, calatorul nu mai poate recupera contravaloarea cazarii.

Nu este permisa subinchirierea apartamentelor sau caselor de vacanta.

 

 

 
 

 

 

 

Adresa exacta a casei de vacanta impreuna cu documentele de calatorie le veti primi in timp util (cu cca. o saptamana inainte de plecare).

Rezerva acum


Solicita oferta