Craciun 2023 la Eforie Nord

Aqvatonic Balneo SPA - Steaua de Mare

4
 
Transport:
Perioada: 22.12-26.12.2023
TripAdvisor 4.5 Tripadvisor Score: 4.5
Oferta speciala
de la
46258
37006
persoana/sejur de 4 nopti (loc in camera dubla)

Inaugurat in iulie 2016, AQVATONIC BALNEO SPA & Hotel - Steaua de Mare din cadrul Complexului Hotelier Steaua de Mare - Eforie Nord beneficiaza de toate faclitatile resortului printre care cele 2 restaurante, braserie, panorama bar-ul din Hotelul Delfinul, pool bar, fast food, locuri de joaca interioare si exterioare, sali de conferinta si un impresionant centru de relaxare si tratament - AQVATONIC BALNEO SPA inaugurat la inceputul anului 2016.

 

Situat la numai 100 de metri de NOUA PLAJA LARGITA,  AQVATONIC BALNEO SPA & Hotel – Steaua de Mare dispune de plajă proprie destinata turistilor, cu sezlonguri si umbrele de plajă oferite in mod GRATUIT turistilor ce achizitoneaza pachetele ALL INCLUSIVE – disponibile in perioada 14 iunie – 8 septembrie 2019.

Impărțită in 3 zone: BRONZE – dotată cu umbrele de mari dimensiuni si oferită in mod gratuit clientilor ALL INCLUSIVE, SILVER si GOLD – dotate cu umbrele mai mci, de stuf ce sunt oferite contra cost clienților si cu un discount preferențial turiștilor din resort, Plaja Steaua de Mare va pune la dispoziția clienților un nou Beach Bar in sezonul estival 2019.

AQVATONIC MED SPA

Daca iei in calcul ca vorbim despre singurul bazin cu labirint Aqvatonic din Europa de Est ce incorporeaza 16 zone specifice de masaj acval si subacval cu temepraturi cuprinse intre 28 si 34 de grade, atunci credem ca ti-ai facut deja o impresie.  Vei regasi aici masaje subacvale pentru toate zonele corporale, alveole dinamice adaptate pentru diferite inaltimi, cascade de apa si masaj cervical, gheizere, culoare de inot, paturi de masaj, spirale de jeturi, culoare de mers contra curent dar si o salina cu sare de Himalaya si salinizare THERASOL, o generoasa sauna finlandeza, alta cu infrarosii si o spatioasa baie de aburi. Pe restul te lasam sa le descoperi tu cand ne vei trece pragul.

Situate la primele două etaje ale hotelului AQVATONIC - Steaua de Mare și modernizate în cursul anului 2016, aceste camere au capacitatea pentru 2 persoane + maxim 2 copii mici ce pot fi acomodați în patul generos sau pe o sofa de 1.40m situată în dreptul ferestrei.
Reconfigurată pentru a optimiza cei 15.3 mp disponibili, camera beneficiază de un design modern și dispune de un pat matrimonial de 160 x 200 cm, o sofa de 140 x 60 cm, înălțate pentru a permite optimizarea bagajelor sub acestea, de un generos LCD TV de 42″, minibar modern, espressor de cafea, cabină de duș, uscător de păr, fier de călcat, seif și WiFi.

Situate la etajele 3 - 6 ale hotelului AQVATONIC - Steaua de Mare, aceste camere beneficiază de vedere parțială către Marea Neagră sau Portul Agigea și au fost complet modernizate în cursul anului 2018, având o capacitate pentru 2 persoane + maxim 2 copii mici ce pot fi acomodați în patul generos sau pe o sofa de 1.40m situată în dreptul ferestrei.
Reconfigurată pentru a optimiza cei 15.3 mp disponibili, camera beneficiază de un design modern și dispune de un pat matrimonial de 160 x 200 cm, o sofa de 140 x 60 cm, înălțate pentru a permite optimizarea bagajelor sub acestea, de un generos LCD TV de 42″, minibar modern, espressor de cafea, cabină de duș, uscător de păr, fier de călcat, seif și WiFi.

Situate la etajele superioare (7-10) ale hotelului AQVATONIC - Steaua de Mare, aceste camere oferă vederi parțiale spectaculoase către Marea Neagră sau Portul Agigea și au fost complet modernizate în cursul anului 2019, având o capacitate pentru 2 persoane + maxim 2 copii mici ce pot fi acomodați în patul generos sau pe o sofa de 1.40m situată în dreptul ferestrei.

Reconfigurată pentru a optimiza cei 15.3 mp disponibili, camera beneficiază de un design modern și dispune de un pat matrimonial de 160 x 200 cm, o sofa de 140 x 60 cm, înălțate pentru a permite optimizarea bagajelor sub acestea, de un generos LCD TV SMART de 42″, minibar modern, espressor de cafea, cabină de dus, uscător de păr, fier de călcat, seif și WiFi.

Camerele AQVA DBL PREMIUM – FRONT VIEW au o vedere frontală la Marea Neagră și o capacitate pentru 2 persoane + maxim 2 copii ce pot fi acomodați în patul generos sau pe un pat suplimentar contra unui cost suplimentar.


Suprafața totală a camerei este de 20 mp și dispune de un pat matrimonial de 160 x 200 cm, un fotoliu de relaxare sau sofa, un birou de lucru, un generos LCD TV de 42″, minibar modern, espressor de cafea, cabină de duș, uscător de păr, fier de călcat, seif și WiFi.Oaspeții cazați în acest tip de camere pot beneficia la cerere de acces la AQVATONIC MED SPA sau la terapiile BALNEO SPA oferite la un cost suplimentar.

Perioada: 22.12-26.12.2023

Tariful include reducerea de 20% - oferta speciala pentru pachetele de 4 nopti.

 

Pret/persoana/pachet de 4 nopti (loc in camera dubla):

1838,40 lei - loc in camera dubla cu canapea;

1904 lei - loc in camera dubla cu vedere partiala la mare;

1984 lei - loc in camera dubla superior cu vedere partiala la mare;

2078,40 lei - loc in camera dubla cu vedere frontala la mare. 

Oferta este valabila in limita disponibilitatii.

 

Masa: All inclusive

- Mic dejun;

- Pranz;

- Cina.

Toate pachetele de masa se activeaza cu cina in ziua de check-in si nu se pot face modificari in aceasta privinta.

 

DETALII PACHET PROMOTIONAL:

• Promoție valabilă pentru rezervările confirmate si achitate integral până pe 12.11.2023, în limita locurilor disponibile, pentru sejururile din perioada 22.12.2023 – 26.12.2023.
• Se intră cu cină în data de 22 Decembrie și se iese cu prânz în data de 26 Decembrie.
• Copiii 0-2 ani au cazare și masa gratuită.
• Copiii cu vârsta mai mare de 12 ani sau orice adult suplimentar achită pentru Pachetul All Inclusive 249 Lei / zi.
• Băuturile incluse în pachetul All Inclusive sunt: Whiskey Label 5, Discovery Vodka, Wembley Dry Gin, Sierra Camino Tequila, Vermout Rose Mary, Vin Alb/Rosu/Roze Cotnari, Spumant Rose Mary, Bere Bergenbier și Staropramen, răcoritoare Gama Pepsi Cola.
• Băuturile răcoritoare pot fi consumate numai la AQVATONIC Lobby Bar. Este interzis accesul cu băuturi/ consumație în cadrul zonei AQVATONIC.
• Cadourile sunt oferite în mod gratuit, în funcție de sex și vârsta tuturor copiilor sub 14 ani.
• Accesul la bazinul Aqvatonic se efectuează cu programare online sau la recepție în prealabil.
• Copiii au accesul permis în bazinul AQVATONIC numai în intervalul orar 8:00-19:00 (ultima oră de acces 17:00) și numai insoțiți de un adult. Maxim 2 copii la un adult.

 

Începând cu data de 1 Aprilie 2022, conform Hotararii H.C.L 325 / 17.12.2021 se percepe taxă specială pentru promovarea turistică a Orașului Eforie în sumă de 3 lei / persoană / noapte cazare pentru fiecare zi de sejur a turistului, valoare care nu include TVA.  Taxa se achită exclusiv la recepția hotelului. 

 

 

Conditii plata / anulare: Rezervarea este nerambursabila si este valabila pentru platile efectuate integral la rezervare

 

CONDITII SPECIALE: Beneficiezi de reducerile consistente aferente sistemului NERAMBURSABIL și vei putea modifica cu minim 30 zile înainte de sosire datele de rezervare dacă vă răzgândiți, indiferent de motiv dar numai in functie de disponibilitatea din sistemul propriu de rezervari de la acel moment. Dacă după modificarea rezervării deja achitate va exista o diferență de plată, aceasta poate fi achitată ulterior iar dacă aceasta este mai mică, se va adăuga pe fișa de cont a camerei de unde poate fi folosită până la terminarea sejurului. Sumele achitate nu se returneaza. 

 

 

Oferta Craciun 2023  include:

*Mese în sistem open buffet (mic dejun, prânz, cină), băuturi răcoritoare si bauturi alcoolice incluse;
*Moment Tradițional cu pomana porcului servită în stil tradițional alături de țuică, vin fiert și băuturi răcoritoare
*Sosirea lui Moș Crăciun de la înălțime, într-o coregrafie ce cuprinde și un alpinist pregătit special
*Înmânarea cadourilor pentru copii si spectacol LIVE. Cadouri oferite în mod gratuit, în funcție de sex și vârsta tuturor copiilor sub 14 ani.
*Cină festivă de Crăciun în sistem open buffet
*Brunch festiv în sistem open buffet
*Muzica LIVE
*Sesiuni zilnice de AQVA GYM
*Circuit Aqvatonic cu masaje subacvale.

Rezerva acum


Solicita oferta