Maran Turism

Adresa: Str. Dristorului 102, Bl. 10, Sc.1, Ap.6, Sector 3
Nr. Reg. Com.: J40/9883/1999
CUI: RO12413434

Licenta de turism: 970/29.01.2019
Polita de asigurare: German Romanian Assurance - Seria I-i, Nr.3984
Brevet Turism: 16975/23.09.2010
Manager Turism: Suta Mariana Cristina

Cont Lei: RO05 BACX 0000 0007 3203 1000
Cont Euro: RO75 BACX 0000 0007 3203 1001
Banca: Unicredit Tiriac

Tel.: 021 324 25 78
E-mail: office@maranturism.ro

Cine suntem

Echipa Maran Turism este formată din oameni motivați și pregătiți (prin training-uri interne sau externe de specializare și comunicare) la standarde înalte pentru satisfacția clientului, consumator al produselor noastre de turism.

De-a lungul anilor, am acumulat experiență și am evoluat, oferind clienților noștri din Bucuresti dar și din restul României, consultanță de turism profesionistă.

Ce facem

Găsiți toate serviciile de turism de care aveți nevoie! Indiferent că doriți un zbor cu avionul, un city break sau un pachet charter, suntem aici să vă ghidăm și să vă găsim cele mai bune oferte din zecile de mii disponibile.

Avem peste 45 de furnizori și parteneri (inclusiv cele mai mari GDS-uri de cazare și bilete de avion) cu care lucrăm în fiecare zi, permițându-ne astfel să avem acces la toată oferta de servicii globală. Astfel, noi triem prin toate ofertele, alegem și personalizăm destinația și ți-o prezentăm.

Totodată, prin website-ul nostru, ți-am pus la dispoziție tehnologia ca să poți căuta și singur, la orice oră, ce destinații și servicii dorești.

Cum facem

Am investit în tehnologie, pentru a vă putea oferi soluții moderne de travel online, pentru a te informa despre sau pentru a cumpăra (online cu cardul) ofertele de Early Booking, Last Minute sau servicii de Zboruri, Cazare și City Break, oricând doriți, în timp real.

Însă, dincolo de tehnologia modernă, considerăm că personalul nostru aduce un aport fantastic oricărui călător, consultându-vă și oferindu-vă cele mai bune soluții și alternative, în funcție de experiențele anterioare și informațiile agenției din anul curent, sau anii trecuți.

DESPRE NOI

Suntem bucurosi ca vizitezi pagina agentiei Maran Turism. Echipa noastra crede in realizarea planurilor tale de calatorie si te va ajuta cu tot ceea ce este necesar pentru a le realiza. Vei gasi pe pagina noastra cele mai noi si atractive oferte, informatii utile despre calatorii, asistenta si, nu in ultimul rand, prieteni pe care poti conta.


Echipa Maran Turism:
Florica Petcu - Administrator
Mariana Suta - Manager
Ioan Petcu - Agent de turism

Licenta Turism
Brevet Turism
Polita asigurare
Solicita oferta