CALATORESTE CU INCREDERE IARNA ACEASTA CU MSC CRUISES

Protocol de Siguranta Iarna 2021-2022

Geneva, Elveția, 30 septembrie 2021 - În această iarnă, MSC Cruises oferă un program de iarnă bogat și variat, cu o multitudine de nave și itinerarii, din care pasagerii pot alege vacanța de iarnă cu încrederea că protocolul MSC Cruises este în vigoare pentru a le proteja sănătatea. Introdus în august 2020, protocolul a protejat de atunci sănătatea a zeci de mii de oaspeți în timpul croazierelor la bordul uneia dintre navele MSC. În această iarnă, MSC Cruises colaboreaza cu autoritățile din toate regiunile și țările în care navele vor opera pentru a se asigura că protocolul său respectă și depășește măsurile de sănătate și siguranță necesare.

 

Pentru programul de iarnă, MSC Cruises va solicita oaspeților să furnizeze documentele relevante la îmbarcare, în conformitate cu cerințele de călătorie, cum ar fi rezultatul testului negativ, dovada vaccinării și dovada de asigurare COVID (este obligatorie incheierea acestei polite medicale).

 

În cazul în care este necesară dovada vaccinării, acest lucru se aplică oaspeților cu vârsta de peste 12 ani cu un set complet de vaccinuri primite cu mai mult de 14 zile înainte de începerea croazierii, cu unul dintre vaccinurile aprobate de autoritățile din diferitele regiuni. Pasageriicu vârsta cuprinsă între doi ani și 11 ani inclusiv, trebuie să furnizeze dovada unui test RT-PCR negativ.

 

Multe dintre destinațiile in care navele MSC Cruises vor opera, necesită ca pasageriisă aibă o poliță de asigurare COVID-19, astfel MSC Cruises va solicita acest lucru ca o cerință obligatorie pentru toți oaspeții. Asigurarea trebuie să acopere riscurile legate de COVID-19, adică anularea, întreruperea, cheltuielile de repatriere, carantina, asistența medicală și cheltuielile aferente, precum și spitalizarea și este important ca aceasta să includă acoperirea în cazul in care pasagerul este considerat contact direct.

 

Pasageriicare sunt complet vaccinați vor putea debarca în mod independent, în conformitate cu cerințele țărilor pe care le vor vizita. Pasageriicare nu sunt complet vaccinați sau care au copii care nu sunt complet vaccinati, vor putea debarca doar in excursiile private MSC Cruises.

 

Pentru a permite oaspeților să se întoarcă acasă în conformitate cu diferitele reglementări naționale, este posibil ca pasagerii să efectueze un test RT-PCR sau antigen în timpul croazierei lor, dacă acest lucru este necesar pentru ca aceștia să se întoarcă în țara lor de origine. Acest serviciu se rezerva si se plateste la bord și este organizat prin Centrul Medical.

 

Deoarece situația este dinamică și poate fi modificată de diferitele țări, este important ca pasagerii să verifice cu atenție reglementările de călătorie în momentul rezervării și în momentul călătoriei, în funcție de țara de origine și de destinație, precum și să verifice cu compania aeriană.

Sănătate și siguranță la bord

 

Protocolul de sănătate și siguranță MSC Cruises cu măsuri care includ igienizarea ridicată la bord, purtarea măștilor în spațiile publice interioare sau unde distanțarea fizică nu se poate implementa, un centru medical complet echipat, un plan de răspuns la situații de urgență convenit în colaborare cu autoritățile de pe țărm precum și alte măsuri cheie pentru protejarea sănătății și siguranței pasagerilor, echipajului și comunităților pe care nava le va vizita.

Pentru mai multe informatii legate de conditiile de imbarcare, sanatate si siguranta vizitati aici

PREZENTARE GENERALĂ A CERINȚELOR PENTRU REGIUNILE ÎN CARE VOR OPERA CROAZIERELE MSC

CERINȚE DE CĂLĂTORIE

 

Vă rugăm să rețineți următoarele știri importante despre VALABILITATEA CERTIFICATULUI DE VACCINARE:

 

Începând cu 1 februarie 2022, pasagerul complet vaccinat va trebui să prezinte dovada unui certificat de vaccinare VALID, conform următoarelor Reguli:

 

  • MARE MEDITERANA: vaccinurile vor fi considerate valide pentru 6 luni de la a doua doza sau dupa booster (aceasta este o actualizare temporară valabilă până la 31 martie sau o notificare ulterioară).

 

  • CARAIBE: reglementarile raman neschimbate pana la viitoarele actualizari

 

  • EMIRATE/MARE ROSIE/AMERICA DE SUD/SUDUL CARAIBELOR: vaccinurile vor fi considerate valide pentru 9 luni de la a doua doza sau dupa booster (aceasta este o actualizare temporară valabilă până la 31 martie sau pana la o notificare ulterioară)

 

MAREA MEDITERANA

 

Noile reguli privind imbarcarea la bordul vasului pentru Marea Mediterana incepand cu data de 1 februarie 2022.

INCEPAND DIN 1 FEBRUARIE VACCINURILE/CERTIFICATUL COVID VOR FI CONSIDERATE VALABILE DOAR DACA AU TRECUT 6 LUNI DE LA A DOUA DOZA.

 

Se permite imbarcarea pentru pasagerii din Spatiul Schengen* daca:

 

-pasagerii de peste 12 ani sunt COMPLET VACCINATI si prezinta un test PCR sau Antigen prelevat cu maxim 48 de ore inainte de plecarea vasului din port.

 

-pasagerii sunt recuperati de Covid in ultimele 6 luni si prezinta un test PCR sau Antigen prelevat cu maxim 48 de ore inainte de plecarea vasului din port

 

-pasagerii cu varsta cuprinsa intre 2 ani si 11 ani trebuie sa prezinte un test PCR sau antigen prelevat cu maxim 48 de ore inainte de plecarea vasului din port

Politica companiei necesita RT-PCR sau test antigen cu 48 de ore înainte de plecarea navei.

Pasagerii care s-au recuperat din covid dupa 1 doza de vaccin sunt considerati vaccinati complet, daca pasagerii s-ar fi recuperat de la covid in urma cu pana la 6 luni.

Incepand din Martie 2022, excursiile pe cont propriu vor fi permise. Pasagerii care doresc sa se debarce cu un copil nevaccinat sub varsta de 12 ani, va trebuii sa participle la o excursie organizata si protejata MSC.

 

Incepand din 22 decembrie, pasagerii care debarca in Olanda, din afara spatiului Schengen, trebuie sa prezinte un test negativ RT-PCR sau antigen.

 

PREZENTARE GENERALĂ A CERINȚELOR PENTRU REGIUNILE ÎN CARE VOR OPERA CROAZIERELE MSC

 

Se permite imbarcarea pentru pasagerii din Spatiul non-Schengen daca:

 

-pasagerii Non-Schengen care au varsta de 12 sau peste este necesar sa aiba un set complet de vaccinuri primite cu mai mult de 14 zile înainte de începerea croazierei și să furnizeze un test negativ RT-PCR efectuat în termen de 48 de ore de la plecarea vasului de croazieră

 

-pasagerii cu varsta cuprinsa intre 2 – 11 ani trebuie sa prezinte testul RT-PCR.

 

Pasagerii care tranziteaza porturile italiene:

 

Acestia trebuie sa prezinte un test antigen sau PCR prelevat cu 48 de ore inainte ca vasul de croaziera sa ajunga in unul din porturile italiene.

 

Pasagerii care tranziteaza Italia si trebuie sa faca un test antigen inainte ca vasul sa ajunga in port, pot beneficia de un test gratuit cu o zi inainte de a ajunge in porturile italiene daca este comandat de autoritati; Daca in schimb este solicitat de pasageri într-o alta data și din motive personale, acesta va fi contra cost (PCR sau Antigen)

 

Excursii. Pasagerii care au copii sub 12 ani pot debarca la țarm numai atunci cand participa la o excursie MSC iar unele excursii vor necesita un certificat COVID oficial (de exemplu, certificatul COVID digital al UE) pentru a accesa unele locuri turistice, cum ar fi muzee sau biserici. Incepand cu luna martie, debarcarea pe cont propriu poate fi permisa.

 

Malta/Valleta: Pasagerii care imbarca in Malta, se palica conditii de calatorie diferite; trebuie sa fie complet vaccinati si sa aiba efectuat test RT-PCR valabil 48 de ore. Este necesar completarea formularului PLF: https://app.euplf.eu

 

Vaccinuri acceptate: Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Johnson & Johnson.

 

 

  • Belgia, Republica Cehă, Danemarca, Germania, Estonia, Grecia, Spania, Franța, Islanda, Italia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Ungaria, Malta, Țările de Jos, Norvegia, Austria, Polonia, Portugalia, Slovenia, Slovacia, Finlanda, Suedia și Elveția, Bulgaria, Croația, Cipru, România, Marea Britanie și Irlanda

 

EUROPA DE NORD

 

Se permite imbarcarea pentru pasagerii din Spatiul Schengen* daca:

 

-pasagerii de 12 ani si peste, sunt COMPLET VACCINATI si prezinta un test PCR sau Antigen prelevat cu maxim 48 de ore inainte de plecarea vasului din port

 

-pasagerii cu varsta cuprinsa intre 2-11 ani trebuie sa prezinte un test PCR sau antigen prelevat cu maxim 48 de ore inainte de plecarea vasului din port

 

Pentru vaccinarile efectuate cu „Janssen” (Johnson & Johnson) acum este necesara o a doua doza prelevata cu 14 zile inainte de imbarcare pentru a fi considerat „complet vaccinat”. (Incepand din 1 Februarie 2022 vaccinul va fi considerat valid daca au trecut 9 luni de la a doua doza)

 

 

Se permite imbarcarea pentru pasagerii din Spatiul non-Schengen daca:

 

-pasagerii Non-Schengen care au varsta de 12 sau peste este necesar sa aiba un set complet de vaccinuri primite cu mai mult de 14 zile înainte de începerea croazierei și să furnizeze un test negativ RT-PCR efectuat în termen de 48 de ore de la plecarea vasului de croazieră

 

-pasagerii cu varsta cuprinsa intre 2 – 11 ani trebuie sa prezinte testul RT-PCR.

 

-pasagerii care imbarca din Marea Britanie trebuie sa prezinte dovada unui test negativ RT-PCR sau un test LFD Covid 19 prelevat cu 2 zile inainte de plecarea vasului din Marea Britanie. Pasagerii trebuie sa completeze formularul PLF

 Vaccinuri acceptate: Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Johnson & Johnson. Combinația „mix-and-match” este acceptată cu condiția ca ambele vaccinuri să fie aprobate.

 

Pentru pasagerii care debarca in Southampton este necesar (si nu sta mai mult de 48 ore):

-sa completeze formularul PLF de localizare

 

-sa se programeze la un test Antigen sau PCR in prima sau a doua zi

 

 Pentru cei in tranzit, excursiile la tarm sunt permise in acest moment. Pasagerii care raman la bordul vasului fara obligativitatea de a completa PLF-ul. Mai multe informatii aici

Portul din Zeebrugge:

 

-pasagerii care debarca pe cont propriu trebuie sa completeze online formularul BEL PLF inainte de sosirea vasului in port

-pasagerii care raman la bord, nu sunt obligati sa completeze acest formular

 

 -pasagerii care imbarca din acest port trebuie sa completeze formularul inainte de imbarcare Formularul BEL PLF poate fi completat cu pana la 180 de zile inaintea sosirii in Zeebrugge. Mai multe informatii aici

Portul din Hamburg:

 

-pasagerii care tranziteaza portul din Hamburg trebuie sa completeze formularul PLF chiar si atunci cand raman la bord (sau in apele Germane). Mai multe informatii aici

 -pasagerii care se imbarca in Hamburg sunt informati ca, de preferinta, ar trebui sa inregistreze PLF din Germania la intoarcerea lor din croaziera, id est https://www.einreiseanmeldung.de/#/

 Pentru pasagerii de la 2-11 ani (nevaccinati) trebuie sa prezinte un test PCR (24H) sau antigen prelevat cu 48 de ore inainte de a participa la excursiile organizate sau care raman la bordul vasului.

Portul din Le Havre:

Pasagerii peste 12 ani vaccinati trebuie sa prezinte un test antigen sau PCR cu o valabilitate cu pan ala 24 de ore sau vor sta la bordul vasului.

Pasagerii care depasesc varsta de 6 ani si debarca in LE HAVRE trebuie sa prezinte un test antigen sau PCR valabil cu pana la 24 de ore inainte sa debarce.

 

Excursii

 

Este permisa debarcarea pasagerilor vaccinati pe cont propriu. Pasagerii cu copii sub 12 ani (nevaccinati) vor trebui sa participe la excursiile protejate MSC daca vor dori sa viziteze unul dintre porturile tranzitate. In momentul de fata, excursiile in Southampton nu sunt permise!

 

Pentru pasagerii de la 2-11 ani (nevaccinati) trebuie sa prezinte un test PCR (24H) sau antigen prelevat cu 48 de ore inainte de a participa la excursiile organizate sau care raman la bordul vasului.

 

EMIRATELE ARABE UNITE Dubai - Se permite imbarcarea pasagerilor daca:

-pasagerii de 12 ani si peste sunt COMPLET VACCINATI (set complet de vaccinuri administrate si sa treaca 6 luni de la a doua doza)

 

-pasagerii prezinta un test RT-PCR prelevat cu maxim 72 de ore inainte de plecarea vasului din port (toti pasagerii cu varsta de peste 2 ani) + test obligatoriu la Aeroport (gratuit la prezentarea ticketului de croaziera) la sosire. Testul efectuat pe Aeroport nu inlocuieste testul solicitat la imbarcare. Pasagerii care nu se testeaza la Aeroport, trebuie sa se testeze in port (la un cost de 42 USD/persoana) inainte de check-inul vasului de croaziera.

 

-pasagerii testati PCR la Aeroport/Port sunt autorizati sa imbarce pe nava asteptand rezultatul, atata timp cat au efectuat testul inaintea zborului (72 de ore inaite de imbarcarea pe vas). Cei testati la Aeroport/Port vor primi un sticker din zona de testare dar si un SMS pe telefon pentru a fi prezentat la imbarcare.

 

-Rezidentii Emiratelor Unite si pasagerii care au venit mai devreme cu cateva zile inainte de imbarcare, se pot prezenta in terminalul de croaziera fara certificatul PCR, trebuie testate PCR in port (42 USD/persoana). Pasagerii trebuie sa astepte in terminal rezultatul testului.

 

Pasagerilor care imbarca din Doha li se solicita un test PCR efectuat local la sosirea in Dubai (nu este nevoie de rezultat pentru a putea merge in excursie)

 

Pasagerii care debarca in Dubai pot efectua testul PCR la bordul navei, tariful acestuia fiind e 80 EUR/persoana (in functie de disponibilitate). Certificatul emis pe vas nu dispune de cod QR.

Toti pasagerii care sosesc in Emirate, exista posibilitatea sa li se solicite downloadarea urmatoarei

 

aplicatii: https://play.google.com/store/apps/details?id=ae.gov.dha.covid19&hl=en

Pasagerii care se imbarca sau tranziteaza in Qatar si au 2 doze de vaccin trebuie sa prezinte un test pentru anticorpi cu un rezultat pozitiv la sosire in Qatar (fara testul pentru anticorpi pasagerii nu vor fi lasati sa se imbarce)

 

Pasagerii sunt informati ca este posibil sa li se ceara sa downloadeze aplicatiile urmatoare

Pentru Apple: https://apps.apple.com/ae/app/covid19-dxb-smart-app/id1504818399

 

Pentru Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=ae.gov.dha.covid19&hl=en

Abu Dhabi:

 

-pentru imbarcare se solicita test RT-PCR efectuat cu pana la 48 de ore inainte de plecarea vasului din port

 

-pasagerii vaccinati trebuie sa prezinte certificatul verde de pe aplicatia Al Hosn aici

 

Vaccinuri acceptate: Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Johnson & Johnson. Combinația „mix-and-match” este acceptată cu condiția ca ambele vaccinuri să fie aprobate.

 

Imbarcarile din Doha:

 

-se aplica conditiile de mai sus legate de vaccinare si testare (vaccinare completa + test PCR prelevat cu maxim 72 de ore inainte)

-pasaport valabil minim 3 luni de la intoarcerea in tara

-pasagerii care imbarca sau tranziteaza Doha, trebuie sa se inregistreze in Portalul Ehteraz via :: ةصنم

 

رطق ةلودل نيمداقلا ليجست :: (ehteraz.gov.qa) - cu cel putin 24 ore inainte de a calatori in Qatar

 

-scrisoarea de pre-aprobare din portal este disponibila cu 72 de ore inaintea sosirii in Qatar

 

-pasagerii au posibilitatea de a-si descarca aceasta scrisoare via e-mail in timpul opririi in Abu Dhabi sau Sir Bani Yas unde Wi-Fi-ul o sa fie disponibil gratuit

 

-aceasta aplicatie (Ehteraz) este necesara doar pasagerilor care debarca pe cont propriu si se poate descarca pe telefonul mobil

 

-aceasta aplicatie porneste doar atunci cand ajunge in Qatar (se conecteaza la un Wi-Fi cu adresa IP din Qatar) sau pe datele mobile din roaming

 

-in cazul in care cartela de mobil internationala nu functioneaza, cartelele Sim locale sunt disponibila in terminal la un cost de 24USD pentru a putea active aplicatia Ehteraz

 

Debarcarile in Doha:

 

Toti pasagerii aflati in tranzit; sau pasagerii care debarca si merg catre Aeroport, este necesar sa aiba asupra lor urmatoarele:

 

-Test PCR prelevat cu 72 de ore inainte de sosirea in Qatar, daca testul PCR nu mai este valid, se accepta test Antigen prelevat cu maxim 24 de ore inainte de sosire -Cardul de croaziera

 

-Aplicatia Ehteraz activate. In cazul in care Aplicatia nu este activa, pasagerii trebuie sa cumpere un SIM local deoarece in Aeroport nu este permisa intrarea fara Aplicatia Ehteraz -Certificatul de vaccinare

-Copie dupa pasaport

 

Excursii: Pasagerii pot debarca doar participand la excursiile protejate MSC.

 

Incepand cu 6 ianuarie, pasagerii pot debarca in Doha DOAR in excursii organizate de catre MSC.

 

TOTI Pasagerii care tranziteaza Qatarul intr-o excursie protejata MSC, trebuie sa se inregistreze in a Portalul Ehteraz (https://www.ehteraz.gov.qa/ ) si sa downloadeze documentele oficiale Pre-

 

Approval Letter

Daca nu primesc aceste documente, au nevoie de:

-Certificatul de vaccinare

 

-Copie dupa pasaport

-cardul de croaziera

 

-scrisoarea de preaprobare din aplicatia Ehteraz

Vaccinuri acceptate: Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Johnson & Johnson.

 

MAREA ROSIE

 

Se permite imbarcarea pasagerilor daca:

 

-pasagerii de 8 ani si peste sunt COMPLET VACCINATI si prezinta un test RT-PCR prelevat cu maxim 72 de ore inainte de plecarea vasului din port

 

-pasagerii recuperati din Covid care au o doza de Vaccin NU SUNT CONSIDERATI vaccinati, asadar nu pot imbarca

Pentru itinerariile din Arabia Saudita:

 

-pasagerii trebuie sa se inregistreze la urmatorul link: https://muqeem.sa/#/vaccine-registration/home si sa downloadeze aplicatia Tawakkalna. Informatiile trebuiesc completate pentru toti pasagerii de peste 8 ani iar geolocatia trebuie sa fie activata tot timpul cand se afla la tarm (date mobile)

 

Excursii – sunt permise excursiile pe cont propriu in conformitate cu cerintele autoritatilor din porturile tranzitate. Copiii sub 8 ani pot debarca doar participand la excursiile protejate MSC.

 

CARAIBE – CROAZIERE DIN MIAMI SI PORT CANAVERAL

 

Pasagerii locali (cetatenii SUA) trebuie sa prezinte urmatoarele:

 

-toti pasagerii vor fi testati la imbarcare

 

-pasagerii vaccinati complet trebuie sa prezinte dovada negativa a unui test antigen sau RT-PCR prelevat cu nu mai mult de 2 zile inainte de imbarcare

 

-pasagerii cu varsta de 12 ani si peste trebuie sa fie complet vaccinati (set complet de vaccinuri primite cu mai mult de 14 zile inainte de imbarcarea pe vasul de croaziera)

 

Vaccinuri aprobate: Pfizer, Moderna, Johnson & Johnson, Oxford/AstraZeneca; Covishield, Sinopharm, SInovac/Coronavac)

 

-pasagerii sub 12 ani trebuie sa prezinte dovada unui test negativ RT-PCR prelevat cu cel mult 3 zile inainte de imbarcare. Acesti pasageri vor efectua un test aditional Covid-19 la terminalul de croaziera (gratuit)

 

-pasagerii sub 2 ani nu sunt testati inainte de imbarcare

Pasagerii internationali trebuie sa prezinte urmatoarele:

 

-toti pasagerii vor fi testati la imbarcare

 

-pasagerii cu varsta de 12 ani si peste trebuie sa fie complet vaccinati (set complet de vaccinuri primite cu mai mult de 14 zile inainte de imbarcarea pe vasul de croaziera)

 

Vaccinuri aprobate: Pfizer, Moderna, Johnson & Johnson, Oxford/AstraZeneca; Covishield, Sinopharm, SInovac/Coronavac)

 

-pasagerii trebuie sa prezinte dovada unui test negativ RT-PCR sau antigen prelevat cu nu mai mult de 2 zile inainte de imbarcare

 

-pasagerii cu varsta cuprinsa intre 2-11 ani sunt obligati sa prezinte dovada unui test negative RT-PCR prelevat cu nu mai mult de 3 zile inainte de plecarea vasului. Vor efectua un test aditional la imbarcare (gratuit).

 

-pasagerii cu varsta sub 12 ani ce sunt vaccinati au aceleasi obligati de testare precum pasagerii de peste 12 ani ce sunt complet vaccinati

-pasagerii sub 2 ani nu sunt testati inainte de imbarcare

-sa prezinte dovada unei asigurari medicale cu acoperire Covid-19

 

Important! Incepand cu data de 6 decembrie 2021, Guvernul Statelor Unite solicita tuturor pasagerilor internationali dovada unui test nevativ Antigen sau RT-PCR, test prelevat nu mai tarziu de o zi inainte de decolarea avionului catre Statele Unite. In functie de timpul de testare anterior zborului si timpului de imbarcare pe vas, testul efectuat pentru zbor poate sau indeplini sau nu cerintele pentru imbarcarea pe vasul de croaziera (oaspetii complet vaccinati trebuie sa prezinte dovada unui test RT-PCR negative sau Antigen cu nu maim ult de 2 zile inainte de imbarcare). Daca testul efectuat inainte de decolare este efectuat cu maim ult de 2 zile inainte de imbarcarea pe nava, va fi necesara efectuarea unui al doilea test.

 

 

Excursii – sunt permise excursiile pe cont propriu in conformitate cu cerintele autoritatilor din porturile tranzitate. Copiii sub 12 ani pot debarca doar participand la excursiile protejate MSC.

 

SUDUL CARAIBELOR

 

Pasagerii internationali si locali trebuie sa prezinte urmatoarele:

 

-pasagerii cu varsta de 12 ani sau peste trebuie sa fie complet vaccinati (set complet de vaccinuri primite cu mai mult de 14 zile inainte de imbarcarea pe vasul de croaziera)

 

-pasagerii cu varsta de peste 2 ani trebuie sa prezinte dovada unui test RT-PCR prelevat cu cel mult 72 de ore inainte de plecarea vasului din port. Pentru imbarcarile din St. Maarten pasagerii trebuie sa prezinte dovada unui test RT-PCR prelevat cu cel mult 48 de ore inainte de plecarea vasului. In cazul in care nu este posibil, pasagerii pot prezenta un test RT-PCR prelevat cu ce mult 72 de ore inainte de plecarea vasului + un test antigen prelevat in 24 de ore.

 

Vaccinuri aprobate: Pfizer, Moderna, Johnson & Johnson, Oxford/AstraZeneca

 

Toti pasagerii trebuie sa se inregistreze in aplicatia de sanatate EHAS (Electronic Health Authorization System) la urmatorul link: https://stmaartenehas.com/application-form/ Procesul dureaza pana la 12 ore.

 

1.Toti pasagerii trebuie sa completeze acest formular inainte de plecarea catre Sint Maarten

2.Cu 48 de ore inainte de debarcarea in Sint Maarten la sfarsitul croazierei, toti pasagerii mai mari de

 

5 ani trebuie sa efectueze un test antigen la bordul vasului

3.Nu este necesara completarea formularului la intoarcerea in Sint Maarten la sfarsitul croazierei

 

 

4.Achizitionarea unei asigurari Covid-19 (14 USD) este obligatorie ATUNCI cand sederea este mai mare de o zi in Sint Maarten fie inainte sau dupa croaziera. Aceasta este valida doar pe timpul sederii in Saint Maarten.

 

Este responsabilitatea fiecarui pasager sa verifice celelalte cerinte, ex: formularul de localizare a pasagerilor, inainte de plecare. Pentru mai multe informatii, se recomanda sa verificati canalele oficiale ale autoritatilor competente din Romania.

 

Portul din Barbados:

Pasagerii care se imbarca sau tranziteaza Barbados trebuie sa prezinte un test negativ PCR negativ prelevat cu 1 zi inainte de imbarcare sau un test PCR prelevat cu 3 zile inainte de imbarcare. Testul trebuie efectuat la un laborator acreditat și trebuie să fie dintr-o probă nazofaringiană sau orofaringiană. Antigenul/anticorpul rapid, testele autoadministrate și trusele de acasă nu sunt acceptate pentru călătoria în Barbados.

 

Pasagerii trebuie să-și încarce rezultatele prin aplicația BIMSafe sau online la https://www.travelform.gov.bb/home și să călătorească cu o copie a rezultatelor testului, care să arate clar data la care a fost susținut testul https://www.visitbarbados.org/ .

 

Excursiile

 

 

Sunt permise excursiile pe cont propriu in conformitate cu prevederile legale din porturile tranzitate.

Grand Voyages

 

Toți pasageriicu vârsta peste 12 ani trebuie să fie complet vaccinați și să furnizeze dovada unui test RT-PCR efectuat în termen de 72 de ore inainte de plecarea în croazieră, iar pasageriicu vârsta cuprinsă între 2 și 11 ani vor trebui să furnizeze dovada unui test RT-PCR negativ efectuat cu 72 de ore inainte de plecarea lor în croazieră ..

 

Măsurile și cerințele pentru croazierele din America de Sud și Africa de Sud vor fi confirmate în curând. Pentru a afla mai multe despre programul de iarna 2021/2022 accesati aici

vezi mai mult

Solicita oferta