DISNEY'S CENTER PARCS VILLAGES NATURE PARIS

4
 
Perioada 01.12.2023 - 31.03.2025

Taxa locala in valoare de 3.13 euro/adult/noapte nu este inclusa si se achita in agentie!

Hotelul nu ofera shuttle gratuit catre parcurile Disneyland. Este necesara inchirierea unei masini!

Indiferent de perioada de sedere in pachet sunt incluse DOAR 2 zile de intrari in ambele Parcuri si doar 2 zile de masa conform program!

Tema hotelului: Descoperiti o noua experienta de vacanta, la doar cateva minute de mers cu masina de parcurile Disneyland Paris. Villages Nature Paris, este un complex de vacanta atipic, unde ai parte de experiente inedite precum un imens water park, The Aqualagon cu apa termala, ferma BelleVie, Gradinile Extraodinare, locurile de joaca din Padurea Legendelor, etc.

Locatie: Hotelul se afla la 6 km de parcurile Disney, dar nu are shuttle catre parc.

Servicii oferite de hotel: Hotelul ofera 2 variante de unitati de cazare, Cocoon VIP, Country Premium. Toate unitatile de cazare au bucatarie utilata. Pentru a se deplasa in interiorul complexului, turistii au la dipozitie un serviciu de transfer. Pe promenada lacului poti gasi diverse localuri de divertisment pentru intreaga familie, barci de inchiriat, centru de bowling, restaurante. Hotelul oferta un centru Spa, centru de inchirieri biciclete, birou de informatii, parcare gratuita, casa de schimb valutar, servicii de spalatorie, Wi-fi, diverse magazine.

Tipuri de camere:

Cocoon VIP: Apartamentele au 3 camere si pot caza pana la 6 persoane, intr-un pat dublu, 2 paturi single si o canapea extensibila.

Country Premium: Apartamentele au 2 camere si pot caza pana la 4 persoane, intr-un pat dublu si o canapea extensibila

Country Premium: Apartamentele au 3 camere si pot caza pana la 6 persoane, intr-un pat dublu, 2 paturi single si o canapea extensibila.

Restaurante si baruri proprii: Lakeside Promenade, Aqualagon Café, Bowling Alley Bar

 

Rezerva acum


Solicita oferta