DISNEY'S HOTEL CHEYENNE

3
 
Perioada 01.12.2023 - 31.03.2025
TripAdvisor 4.0 Tripadvisor Score: 4.0

FII PREGATIT PENTRU ADEVARATUL VEST SALBATIC!

 

Taxa locala in valoare de 2 euro/adult/noapte nu este inclusa si se achita in agentie!

 

Hotelul pune la dispozitia turistilor shuttle bus gratuit pana la intrarea in parcuri.

 

Tema hotelului: Hotelul este decorat in stil Western inspirandu-se din animatia Toy Story.

 

Toate camerele au aer conditionat si baie proprie. Oaspeţii pot solicita un fierbător electric sau un uscător de păr, oferite în funcţie de disponibilitate.

 

Locatie: Hotelul este situate la 20 minute de mers pe jos de parcurile Disney si 12 minute de gara RER din Marne-la-Vallee.

 

Tipuri camere Hotel (pot caza maxim 4 si 1 infant) :

• Woody Standard River MX4 DB/DB - Camerele sunt inspirate de filmul Toy Story’s Sheriff Woody si sunt amplasate intr-o zona linistita aproape de rau. Camerele au 2 paturi duble si pot caza pana la 4 adulti si 1 infant.

• Woody Standard River MX4 DB/TR - Camerele sunt inspirate de filmul Toy Story’s Sheriff Woody si sunt amplasate intr-o zona linistita aproape de rau. Camerele au 1 pat dublu si 1 pat extensibil si pot caza pana la 4 adulti

• Woody Standard Facilities MX4 DB/DB - Camerele sunt inspirate de filmul Toy Story’s Sheriff Woody si sunt amplasate in apropierea receptiei, a restaurantelor si a celorlalte facilitati ale hotelului. Camerele au 2 paturi duble si pot caza pana la 4 adulti si 1 infant.

• Woody Standard Facilities MX4 DB/TR - Camerele sunt inspirate de filmul Toy Story’s Sheriff Woody si sunt amplasate in apropierea receptiei, a restaurantelor si a celorlalte facilitati ale hotelului. Camerele au 1 pat dublu si 1 pat extensibil si pot caza pana la 4 adulti.

• Woody Standard MX4 DB/TR - Camerele sunt inspirate de filmul Toy Story’s Sheriff Woody, sunt dotate cu 1 pat dublu si 1 pat extensibil si pot caza pana la 4 adulti si 1 infant.

• Woody Standard MX4 DB/DB - Camerele sunt inspirate de filmul Toy Story’s Sheriff Woody, sunt dotate cu 2 paturi duble si pot caza pana la 4 adulti si 1 infant.

 

Restaurante si baburi proprii: restaurant Chuck Wagon Cafe, Red Garter Saloon, Starbucks.