DISNEY'S NEWPORT BAY CLUB

4
 
Perioada 01.12.2023 - 31.03.2025
TripAdvisor 4.0 Tripadvisor Score: 4.0

AFUNDA-TE IN LUMEA VISELOR IN ACEASTA OAZA DE LITORAL IN STIL AMERICAN

Taxa locala in valoare de 3.13 euro/adult/noapte nu este inclusa si se achita in agentie!

Hotelul pune la dispozitia turistilor shuttle bus pana la intrarea in parcuri

Tema hotelului: Hotelul are atmosfera romatinca, reprezentata prin multitudinea de camere cu vedere catre lac. Atmosfera relaxanta este a a unei statiuni balneare si are un decor fermecator identic cu cel din Cape Cod.

Locatie: Hotelul este situat la 15 minute de mers pe jos de parcurile Disney. Hotelul este situat pe malul pitorescului lac Disney.

Servicii oferite de hotel: piscina interioara, piscina in aer liber, sauna, baie cu aburi, fitness, boutique de suveniruri, wi-fi, parcare, camera bagaje, cutie valori, birou de informatii, spatiu interior de joaca pentru copii, meniu pentru copii, baby cot.

Tipuri de camere:

 • Superior Room: Camerele au decor inspirat din desenele animate Steamboat Willie cu Mickey Mouse. Au 27 m2, 2 paturi duble in care pot caza maxim 4 adulti.

 • Superior Room - Lake side: Camerele au decor inspirat din desenele animate Steamboat Willie cu Mickey Mouse, cu vedere la lacul Disney. Au 27 m2, 2 paturi duble in care pot caza maxim 4 adulti.

 • Superior Family Room: Camerele au decor inspirat din desenele animate Steamboat Willie cu Mickey Mouse. Acestea sunt dotate cu 2 paturi duble si o canapea extensibila si se pot caza maxim 5 adulti.

 • Superior Family Room Lake Side: Camerele au decor inspirat din desenele animate Steamboat Willie cu Mickey Mouse, cu vedere la lacul Disney. Aceste sunt dotate cu 2 paturi duble si o canapea extensibila in care pot caza maxim 5 adulti.

 • Superior Family Room cu terasa: Camerele au decor inspirat din desenele animate Steamboat Willie cu Mickey Mouse. Acestea sunt dotate cu 2 paturi duble in care pot caza maxim 4 adulti.

 • Compass Club Room: Camerele se afla in zona Compass Club. Acestea pot caza pana 4 adulti in 2 paturi duble.

 • Compass Club Room lake side: Camerele se afla in zona Compass Club. Acestea pot caza pana 4 adulti in 2 paturi duble.

 • Compass Club Family Room: Camerele se afla in zona Compass Club. Acestea pot caza 5 adulti in 2 paturi duble si o canapea extensibila sau 6 adulti intru-un pat dublu si 2 canapele extensibile.

 • Executive suite – Aceste camera sunt un tribut adus Cupei Americii si se afla in zona Compass Club oferind vedere la gradina. Acestea au 63 m2 si pot caza pana la 4 adulti intr-un living mare cu canapea extensibila si un dormitor cu 1 pat dublu.

 • Resort Suite: Amintind de un resort de pe litoralui Noi Anglii, acesta suita oferta in cei 55 m2 un dormitor cu un pat dublu si un living cu o canapea extensibila. Aici se pot caza pana la 4 adulti.

 • Presidential Suite: Acesta eleganta suita este potrivita pentru insusi capitanul de vas. Dupa o zi in parcurile Disneyland te poti relaxa in spatiosul living privind spre magnificul Lac Disney. In cei 83 m2 se pot caza pana la 6 adulti, intr-un dormitor cu pat dublu si un living cu canapea extensibila si un pat dublu separat de o nisa.

Restaurante si baruri proprii: restaurant Cape Cod, restaurant Yacht Club, Bar Captain`s Quarters.