DISNEY'S SEQUOIA LODGE

3
 
Perioada 01.12.2023 - 31.03.2025
TripAdvisor 4.0 Tripadvisor Score: 4.0

FACETI-VA COMOZI IN ACEASTA PENSIUNE RUSTICA DIN PADURILE AMERICANE

Taxa locala in valoare de 2 euro/adult/noapte nu este inclusa si se achita in agentie!

Hotelul pune la dispozitia turistilor shuttle bus gratuit pana la intrarea in parcuri.

Tema hotelului: Acest hotel iti lasa impresia ca salbaticia naturii se imbina cu confortul. Hotelul ofera atmosfera minunata a lodge-ului de munte.

Locatie: Hotelul este situat la 15 minute de mers pe jos de parcurile Disney si de gara RER Marne-la-Vallee. Locatia este inconjurata de copaci, pe malul lacului Disney.

Servicii oferite de hotel: piscina interioara incalzita cu tobogan, piscina in aer liber, fitness, wi-fi, parcare, camera bagaje, cutie valori, birou de informatii, spatiu interior de joaca pentru copii, boutique de suveniruri, meniu pentru copii, baby cot , etc. Camerele dau aer condiționat baie proprie, uscător de păr. La cerere, este disponibil un fierbător electric

Tipuri de camera:

Standard room near Hotel facilities: Camerele sunt inspirate din filmul Bambi si prietenii si sunt amplasate in cladirea principala. Acesta are 27 m2 si poate caza 4 persoane in 2 paturi duble.

Standard room near Hotel facilities Lake side: Camerele sunt inspirate din filmul Bambi si prietenii si sunt amplasate in cladirea principala cu vedere catre lacul Disney. Acesta are 27 m2 si poate caza 4 persoane in 2 paturi duble.

Golden Forest Club Room: Camerele se afla in zona Golden Forest Club. Acesta are 27 m2 si poate caza 4 persoane in 2 paturi duble.

Golden Forest Club Room : Lake Side : Camerele se afla in zona Golden Forest Club si au vedere la Lac. Acesta are 55 m2 si poate caza 4 persoane in 2 paturi duble.

Golden Forest Club Suite : Amintind de marile parcuri americane, suitele sunt spatioase si oferta o atmosfera calda si primitoare. Suitele au 55 m2 si au un dormitor cu 1 pat dublu, o zona de relaxare cu canapea extensibila.

Restaurante si baruri proprii: restaurant Hunter`s Grill si Beaver Creek Tavern, Redwood Bar and Lounge.