Hotel Spring Holiday Blue

(fostul Hotel Prahova)

3
 
Transport
Perioada: 18.06-25.06.2023
de la
 
14011
persoana/sejur de 7 nopti

Localizare:

Hotelul Spring Holiday Blue este localizat in zona verde din centrul statiunii Neptun, foarte aproape de zona comerciala si la aproximativ 10 minute de mers lejer catre plaja statiunii.

Descriere: 

Hotelul Spring Holiday Blue (fostul hotel Prahova), alaturi de Spring Holiday Orange (fostul hotel Clabucet) fac parte din complexul Spring Holiday Resort, unitate de cazare renovata integral in 2020-2021.Complexul hotelier are o capacitate de 550 camere duble si apartamente, modernizate si dotate la standard de 3* plus.Avand cea mai mare capacitate de cazare din Neptun, complexul hotelier Spring Holiday Resort se intinde pe o suprafata de 10.000mp oferind posibilitti multiple de petrecere a timpului liber alturi de prieteni sau de familie. Pentru a satisface pe deplin cerintele clientilor, gazdele au amenajat spatii special dedicate pentru activittile recreative: spatii de joac pentru copii, baruri si terase cu design modern.

Camere si facilitati: 

- Camerele duble in SPRING DOUBLE (16 mp), au vedere atat pe Nord (soarele pozitionat dimineata) cat si pe Sud ( soarele pozitionat dupa-amiaza).
Toate camerele duble au balcon si baie proprie cu dus, serviciu in camera asigurat zilnic sau in functie de frecventa comunicata de client, TV, mobilata si utilata la standarde internationale adaptata sa acomodeze 2 adulti si 2 minori ( camerele duble cu canapea extensibila) sau 2 adulti si 1 minor (0-17 ani - camerele cu fotoliu extensibil).
- Apartamentele aaSPRING SUNRISE/SUNSET LUXURYaa(32 mp) au vedere atat pe Nord (soarele pozitionat dimineata) cat si pe Sud ( soarele pozitionat dupa-amiaza). De unde si denumirea ( Rasarit si Apus).
Toate apartamentele sunt situate la etajul 5 ale hotelului, zona accesibila cu ajutorul liftului situat in centrul hotelului, fiind o zona exclusiva de 27 de apartamente complet dotate si utilate pentru a gazdui o familie de 2 adulti si 2 minori.
De asemenea toate apartamentele din sectiunile aaSUNRISEaa si aaSUNSETaa au balcon si baie proprie, cu dus, serviciu in camera asigurat zilnic sau in functie de frecventa comunicata de turist, TV, mobilata si utilata la standarde internationale

Oferta "Inscrieri timpurii" este valabila pentru rezervare si plana integrala pana la data de 31.12.2022.

Pentru anulari incepand cu data de 01.01.2023, penalizarea este de 100%.

Tarif: 697 lei/persoana/sejur de 7 nopti - loc in camera dubla

7 nopti cazare in camera dubla/twin

Incepand cu acest sezon se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 5 lei/persoana/zi, conform HCL 283/23.12.2020

Masa

Facilitati copii:
(in camera cu 2 adulti):
-camera dubla & apartament- capacitate maxima 2 adulti si 2 copii 0- 13.99 ani sau 3 adulti
-copiii intre 0-1 ani - beneficiaza de gratuitate si primesc patut pentru copii gratuit, in limita disponibilitatii si doar la cerere.
-copiii intre 2 - 7 ani, insotiti de doi adulti platitori a beneficiaza de gratuitate la cazare si achita doar valoarea mesei.
-copiii intre 8 - 13 ani, insotiti de doi adulti platitori a achita atat supliment de cazare cat si valoarea mesei.
Orice persoana peste 14 ani este considerata adult si achita integral contravaloarea unui loc de cazare.

Rezerva acum


Solicita oferta