Mobilhome pentru max. 6 persoane in Grado

pana la 6 persoane | 3 camere | 2 dormitoare | 1 baie

3
 
Transport
Perioada 01.05.2024 - 19.09.2024
de la
 
473
mobilhome 6 persoane/noapte

- Cel mai apropiat oras/centrul orasului: 6 km;

- Mijloace de transport in comun: 14 km;

- Animalele de companie sunt permise;

- WiFi;

- Piscina;

- Masina de spalat;

- Gradina;

- Lampi LED

 

O gama variata de optiuni de vacanta va asteapta in statiunea de vacanta, potrivita pentru copii, Belvedere Pineta Camping Village 4*.

Cu acces direct la plaja si laguna, va puteti bucura de razele calde ale soarelui.

Statiunea ofera numeroase activitati de agrement: piscina, tenis si volei. Exista un loc de joaca pentru copii si divertisment in sezon.

Casele mobile pot gazdui pana la 6 persoane si sunt ideale pentru o vacanta relaxanta cu familia sau prietenii.

 

Interior

"Green Holiday (GDO 201), casa mobila cu 3 camere, 24 mp. Living/dormitor cu 1 canapea dubla extensibila, masa, zona de luat masa, aer conditionat si incalzire cu aer cald. 1 camera cu pat dublu (140 x 200 cm), 1 camera cu 2 paturi (70 cm), 1 camera cu paturi suprapuse (60 cm). Chicineta utilata. Dus/toaleta. Terasa acoperita. Mobilier de terasa, 1 sezlong. Loc de parcare pentru 1 masina. Maxim 1 animal de companie (caine) permis. 

Distanta pana la plaja: aprox. 300-600 m.

Casa/Resedinta

Complexul de vacanta Belvedere Pineta Camping Village 4* dispune de 173 case. Este situat la 6 km de centrul orasului Aquileia, la 7,5 km de centrul orasului Grado si la 20 m de mare, acces direct la plaja.

Complexul este situat pe o suprafata de 50 ha, cu copaci, piscina (25 x 12 m, deschisa in timpul sezonului: 1 Mai - 21 Septembrie), piscina pentru copii, tenis (contra cost), tenis de masa, boccia, voley (contra cost), voley pe plaja, loc de joaca pentru copii. Casca de inot este obligatorie la piscina.

In complex: restaurant, bar, bistro, internet wireless (contra cost), magazin alimentar, chiosc, masina de spalat si uscator de rufe (la comun cu ceilalti turisti, contra cost), inchiriere biciclete. Supermarket la 6 km, gara Cervignano del Friuli la 14 km. Port la 7,5 km, pista de biciclete la 1,3 km.

Atractii in apropiere: Trieste la 56 km, Riserva Naturale della Foce dell'Isonzo la 20 km, Castello di Duino la 32 km, Aquileia la 6 km. 

Animatie in sezon. Potrivit pentru familii. 

 

Pitoreasca insula insorita Grado, este situata in nordul Adriaticii, intre Trieste (50 km) si Venetia (130 km). Orasul plin de viata este conectat la continent printr-un drum care strabate cativa km prin peisajul magic, cu peste o suta de insule de pescuit. 

In orasul veni original si serpuit din Grado, cu strazile sale inguste, piete romantice si case in stil venetian, vei gasi trattoria si osterie rustice care va invita sa savurati produsele delicioase.

Punctul forte al orasului Grado este plaja cu nisip fin, lunga de aprox. 3 km. Facilitati: scoala de navigatie, inchiriere de barci, schi nautic, surfing, minigolf, inchiriere biciclete.

IT4051.653.3

- Garantia: 150 euro - se achita la cazare si se restituie la plecare, daca nu a fost nimic stricat in casa;

- Taxa de statiune (12+): 1,10 euro/persoana/zi - se achita la cazare;

- Lenjeria de pat: 9 euro - se anunta la rezervare si se achita la cazare; Garniturile de pat pot fi schimbate contra cost: 9 euro;

- Patut pentru copil (pana in 2 ani): 4 euro/zi - se anunta la rezervare si se achita la cazare;

- Scaunel pentru copil: 4 euro/zi - se anunta la rezervare si se achita la cazare;

- Animal de companie (max. 1): 7 euro/zi - se anunta la rezervare si se achita la cazare;

- Aer conditionat: 5 euro/zi - se achita la cazare;

- Prosoapele nu sunt incluse.

Conditii de plata:

a) 20% avans la rezervare;

b) 80% cu 4 saptamani inainte de data de check in.

 

Modificarile contractului inainte de inceperea calatoriei:

Agentia poate modifica proprietatile serviciilor de calatorie care nu afecteaza pretul calatoriei inainte de inceperea acesteia (calatoriei), cu conditia ca aceste abateri sa fie nesemnificative si nu afecteaza structura generala a calatoriei. Calatorul va fi informat imediat despre aceasta modificare. In cazul unei modificari semnificative a contractului, aveti dreptul de a accepta modificarea in termenul stabilit de noi, va puteti retrage din contract in mod gratuit sau puteti accepta o noua varianta de cazare propusa de noi. Daca nu primim raspuns de la Dvs. in perioada specificata de noi, se considera ca sunteti de acord cu noile modificari si nu mai puteti modifica nimic dupa aceasta data si nici sa cereti despagubiri.

Conditii de penalizare in caz de anulare:

a) 10% din pretul calatoriei, in caz de anulare cu pana la 61 de zile inainte de inceperea calatoriei;

b) 50% din pretul calatoriei, in caz de anulare cu 60-29 de zile inainte de inceperea calatoriei;

c) 80% din pretul calatoriei, in caz de anulare cu 28-2 zile inainte de inceperea calatoriei;

d) 100% din pretul calatoriei, in caz de anulare cu 1 zi inainte de inceperea calatoriei, sau pentru neprezentarea la cazare.

Agentia poate rezilia contractul inainte de inceperea vacantei, daca circumstante imprevizibile si inevitabile fac imposibila indeplinirea contractului. In acest caz, agentia isi pierde dreptul de a revendica pretul calatoriei.

In cazul in care nu mai puteti calatori din diverse motive, puteti gasi in inlocuitor.  Atunci cand schimbarea numelui este confirmata de catre operatorul de turism, noul participant isi va asuma drepturile si obligatiile din contract. Pentru fiecare astfel de procedura se va percepe o taxă de 20 Euro pentru a acoperi costurile suportate de agentie pentru efectuarea modificarii.

Incetarea contractului din motive comportamentale

Agentia poate rezilia contractul de calatorie fara preaviz, in cazul in care calatorul perturba realizarea calatoriei in ciuda unui avertisment sau pune in pericol pe altii prin comportamentul sau, sau prin alte actiuni contrare contractului. In acest caz, calatorul nu mai poate recupera contravaloarea cazarii.

Nu este permisa subinchirierea apartamentelor sau caselor de vacanta.

 

 

 

 

Rezerva acum


Solicita oferta