ITALIA - Marele Tur

Milano – Bergamo – Verona – Venetia – Bologna – Assisi – Roma – Tivoli Napoli – Capri – Siena – San Gimignano – Florenta - Pisa - La Spezia - Cinque Terre – Genova – Milano

4
 
Transport
Plecari 10.06.2024, 11.09.2024
de la
 
1199
persoana/pachet

Ziua 1 | BUCURESTI – MILANO – BERGAMO – VERONA

Plecare 10 Iunie: Intalnire cu insotitorul de grup la ora 04:30 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe zborul Companiei Lufthansa cu destinatia Milano, via Frankfurt. Decolare la ora 06:25 cu zborul LH1423 si aterizare la Frankfurt la ora locala 07:55. Decolare spre Milano cu zborul LH272 la ora 10:50. Sosire in Milano la ora 12:00.

Plecare 11 Septembrie: Intalnire cu insotitorul de grup la ora 07:30 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe zborul Companiei Austrian Airlines cu destinatia Milano, via Viena. Decolare la ora 09:55 cu zborul OS790 si aterizare la Viena la ora locala 10:35. Decolare spre Milano cu zborul OS509 la ora 12:40. Sosire in Milano la ora 14:05.

Incepem aventura noastra in Italia cu o vizita la Bergamo - un oras invaluit de un aer romantic si cochet. Strajuit de muntii Alpi si cu aproximativ 120 de mii de locuitori, Bergamo este al patrulea cel mai mare oras al Lombardiei. Asezarea este formata din Città Bassa, orasul de jos – orasul nou, si Città Alta – zona inalta, orasul vechi, partea istorica din Bergamo. Stradute inguste pavate cu piatra cubica, usi si porti impunatoare din lemn sau metal, vopsite cu bun gust, doua funiculare, o piata care a reprezentat de ani buni centrul administrativ, economic si social al orasului, ruinele unui vechi castel, sunt doar cateva dintre elementele care alcatuiesc un peisaj medieval aparte. Urmeaza o serie de stradute inguste si intortocheate, care se strang ca intr-un manunchi in Piazza Vecchia, inima orasului vechi. Este o piata dreptunghiulara, marginita de cele mai importante cladiri din Citta’ Alta – Palazzo del Podesta, turnul Campanon (cel mai mare clopot al Lombardiei şi care ofera o priveliste asupra orasului vechi care iti va taia respiratia), Palazzo della Ragione, Biblioteca, Domul, Basilica Santa Maria Maggiore. etc.

 

Excursia continua apoi spre Verona, orasul dragostei. In Verona se desfasoara evenimentele din celebra piesa de teatru a lui William Shakespeare, Romeo si Julieta. Datorita pozitiei sale strategice Verona a fost un oras prosper inca din timpul Imperiului Roman. Pentru a descoperi farmecul acestui oras facem o plimbare pietonala impreuna cu insotitorul de grup in centrul istoric al orasului. Cazare la hotel Best Western Plus Hotel Expo 4* sau similare zona Verona.