Complex Turistic Suior este un altfel de loc decat altele, oferind oaspetilor locatia perfecta pentru relaxare, evadare din cotidian, afaceri, precum si pentru practicarea sporturilor de vara, dar mai ales a celor de iarna.
Iza, Mara si Ignis sunt cele trei minihoteluri care fac parte din Suior Baza. Acestea insumeaza o capacitate de cazare de 99 locuri împartite in 53 de camere single, duble matrimoniale, duble twin si apartamente. Spatiile de cazare sunt dotate cu mobilier elegant si toate facilitatile moderne. Decorul camerelor este conceput pe patru culori: bordo, bej, verde si albastru, fiecare culoare dandu-i camerei personalitate si farmec propriu. Dotarile sunt la nivelul de 3*: mobilier elegant, minibar, televizor color, televiziune prin satelit, telefon, internet wireless, baie proprie dotata cu cabina de dus si uscator de par.
Terasa de la Suior Baza poate gazdui peste 40 de persoane. Ea se afla in imediata apropiere a restaurantului, fiind de fapt o prelungire a acestuia. Suior Cota 1000 este format din trei cabane rustice, Gutai, Tibles si Pietrosu, denumite astfel dupa vestitii munti ai Maramuresului. Fiecare cabana dispunde de 5 camere duble si un living spatios pentru relaxare. Toate camerele sunt dotate cu mobilier rustic si toate facilitstile moderne: mobilier rustic, minibar, televizors, televiziune prin satelit, cabina dus. La demisolul restaurantului Suior Cota 1000 se afla barul cu posibilitatea de a primi peste 100 de persoane. Este locul ideal unde, schiorii obositi veniti de pe partie, se pot odihni in timp ce beau un vin sau o tuica fiarta, bauturi calde si reci. In sezonul cald turistii pot lua masa in aer liber pe cele 2 terase special amenajate la Suior Cota 1000. Una mai mica, avand 40 de locuri, situata in imediata apropiere a restaurantului si o a doua situata pe lac. Aceasta din urma are 60 de locuri.
Complex Turistic Suior dispune de terenuri de sport ce stau la dispozitia turistilor pe toata duratasederii. Se pot practica sporturi de echipa precum: fotbal, handbal, volei, baschet, dar si sporturi individuale precum tenisul de camp, atat pe terenul de zgura cat si pe cel de bitum. In cadrul Complex Turist Șuior exista un loc special pentru copii cu personal specializat pentru supraveghere si animare - Parculetul Copiilor. Copiii beneficiaza, printre altele, de leagane si de un joc gonflabil cu lungimea de 21 m si latimea de 5 m compus din: zid de ascensiune si multiple obstacole.
Complex Turist Suior se remarca indeosebi prin facilitatile oferite iubitorilor sporturilor de iarna.

Include mic dejun bufet, pranz si cina fisa cont 120 Lei/adult/copil peste 14 ani, 60 Lei/copil 0-14 ani.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Cazare cu pensiune completa - Complex Turistic Suior, Baia Sprie, Romania

Solicita oferta