Hotelul a fost deschis in luna iulie 2019, dupa ce, timp de 2 ani a fost inchis pentru un amplu proces de renovare. Spatiile de cazare au fost marite si exceptional decorate, la nivel de 4 stele. Confortabile si primitoare, camerele dispun de toate dotarile necesare unui sejur perfect. Restaurantul este decorat cu elemente din natura: piatra, lemn si verdeata, iar preparatele sunt in marea majoritate pe baza de pastrav. Pastravul este mereu proaspat si sanatos, el provenind din pastravaria proprie, ale carui bazine se afla in curtea hotelului. Hotelul dispune de o zona de relaxare ce cuprinde: piscina interioara incalzita cu adancime de 1.2 m (potrivita atat pentru copii cat si pentru aduti) – dotata cu sistem de inot contra curent si masaj prin jet de apa, sauna umeda si uscata (acces este gratuit pentru oaspetii hotelului), facilitati de masaj - contra cost.

Include mic dejun; pranz si cina fisa cont - in valoare de 160 Lei/adult /copil peste 4 ani si 80 Lei/zi/copil 0-4 ani, acces gratuit la spa – piscina interioara incalzita, sauna umeda si uscata (in functie de reglementarile legislative aflate in vigoare in perioada sejurului). Camerele se pot ocupa incepand cu ora 15.00./
EN Includes breakfast; lunch and dinner account statement - worth 160 Lei / adult / child over 4 years and 80 Lei / day / child 0-4 years, free access to the spa - heated indoor pool, wet and dry sauna (depending on the legislative regulations in force during the stay). The rooms can be occupied starting with 15.00.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Cazare cu pensiune completa - Hotel Lostrita, Blidari, Romania

Solicita oferta