Family Hotel La Perla

San Martino di Castrozza Italia
San Martino di Castrozza - vacanţă la poalele celor mai frumoase vârfuri din Dolomiţi!

Cocheta localitate San Martino di Castrozza este situată la cota 1467 m şi este descrisă deseori ca cel mai frumos amfiteatru natural al Dolomiţilor. Înconjurată de Cimone della Pala (3184 m), zis şi "Matterhorn-ul Dolomiţilor" şi străjuită de abruptul Masiv Rosetta (2743 m), localitatea San Martino di Castrozza are încă un farmec italian, cu mâncare bună, cumpărături, plimbare şi viaţă de noapte. Tabloul staţiunii este format de hoteluri-palaturi cu aer nostalgic, de restaurante frumoase şi de baruri şi magazine. Străduţele înguste se transformă seara într-o promenadă cu magazine şi buticuri diverse. Profitaţi şi de o drumeţie cu rachetele de zăpadă prin pădurile Parcului Natural Paneveggio-Pale di San Martino - nu veţi regreta!

În San Martino di Castrozza zilelel au un sfârşit relaxant. La socializare vă aşteaptă refugiul Rifugio Tognola cu DJ şi muzică bună, în timp ce admiraţi apusul soarelui. Mia mult,, discoteci, baruri cu pian precum şi baruri rustice vă îndeamnă la voie bună până târziu în noapte. "Enoteca da Renzo" sau "Lo Sfizio" sunt locuri îndrăgite de întâlnire. Nu rataţi delicatesele regiunii Trentino precum brânzeturi, vin, produse pe bază de ciuperci, mămăliga tradiţională şi bineînţeles pizza. Iubitorii de sport pot continua distracţia de pe pârtie la tenis, volei ori baschet sau în centrul de fitness. Iar dacă nu v-aţi săturat de zăpadă puteţi să luaţi în considerare un tur cu rachetele de zăpadă sau de ce nu - o plimbare cu sania trasă de cai, admirând decorul idilic.

Vârfurile Grupei montană Pala se ridică ca nişte soldaţi şi formează una dintre cele mai spectaculoase privelişti montane ale Dolomiţilor. Un total de 60 km de pârtii sunt conectaţi prin intermediul unui skibus gratuit. Skipass-ul "San Martino di Castrozza" cuprinde pârtiile din Passo Rolle, Col Verde şi leagănul de schi Ces-Alpe Tognola în San Martino. Aveţi la dispoziţie de la pârtii largi pentru începători (de exemplu la Passo Rolle) până la cele negre - "Direttissima", pe placul fiecăruia! În zona instalaţiilor pe schi la Col Verde de remarcat sunt şi durata orelor cu soare şi coborârea distractivă. Mai departe, coborârile continuă din Punta Ces şi Col Verde prin vale până în localitate. Talabfahrten bis in den Ort hinein. Din sezonul 2018/ 2019 telegondola Colbricon Express a înlocuit două telescaune vechi, fiind astfel şi mai confortabilă călătoria în domeniul schiabil. Şi snowboarderii îşi pot face de cap: în snowpark-uri se pot da pe quarterpipe, boardercross, tables, slides şi jumps laAlpe Tognola sau chiar la Rollepass. Pentru şi mai multă distracţie se poate face upgrade la skipass-ul "Dolomiti Superski" - cu acces la 1200 km de pârtii, deservite de 450 instalaţii pe cabluri!

Pe un total de aproximativ 30 km de pârtii se poate practica schiul de fond tradițional și patinajul. Un traseu ușor, unul mediu și unul dificil pornesc direct din sat și oferă, de asemenea, diverse oportunități de îmbunătățire a abilităților individuale. Traseul de mare altitudine din Pasul Rolle (până la cca. 2000 m) are o lungime de aproximativ 2 km și necesită o condiție fizică destul de bună, având urcușuri și coborâșuri constante. Și traseele de schi fond de la Passo Cereda sunt de asemenea, deosebite: aici vă așteaptă un total de 15 km de diferite grade de dificultate. De asemenea, sunt vestiare, dușuri, închiriere echipament și chiar un bar. Intrarea se face contra cost. Chiar la periferia orașului San Martino di Castrozza, la Prà delle Nasse, există, de asemenea, 2 km de trasee iluminate, care garantează distracția chiar și noaptea târziu.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Family Hotel La Perla, San Martino di Castrozza, Italia

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta