Skipass inclus!
St. Georgen ob Murau- Distracţie la schi pentru toată familia

St. Georgen ob Murau este pricipala aşezare din comunitatea St. Georgen am Kreischberg, unde trăiesc un total de 1400 de locuitori. Satele cele mai mari St. Georgen şi St. Lorenzen sunt legate prin în acest moment cel mai mare pod suspendat de lemn, o atracţie specială a regiunii. Datorită apropierii de Kreischberg, dar şi de Frauenalpe fanii de toate vârstele ai schiului şi snowboardingului au posibilitatea de a se da după placul inimii în un domeniu schiabil variat şi primitor pentru familii. Dar şi în afara pârtiilor găsiţi destule posibilităţi în regiune. Numeroase refugii şi baruri oferă, pe lângă specialităţile culinare excelente şi muzică şi petrecere până târziu în noapte. Fie la o drumeţie romantică prin peisajul înzăpezit, patinaj sau derdeluş în nocturnă la Kreischberg, o drumeţie cu rachetele de zăpadă sau tururi de schi - veniţi cu noi şi lăsaţi-vă cuceriţi de farmecul deosebit al regiunii de vacanţă din Murtal.

În domeniul schiabil Kreischberg vă stau la dispoziţie un total de doisprezece cabane şi baruri. O privelişte deosebită vă oferă restaurantul Panoramaschirm care se află la 2002 m altitudine şi are vedere panoramică de 360° la munţii din jur. În meniu veţi găsi diferite specialităţi culinare în principal locale din Stiria. Pentru tineri şi cei învârstă deopotrivă este de exemplu restaurantul "Schluckspecht" este la modă dar şi în vale aveţi câteva posibilităţi unde vă puteţi relaxa după o zi la schi cum ar fi la "Einkehrschwung" sau la "Kastanienbar" până seara târziu. Pe lângă toate acestea derdeluşul de săniuş din Kreischberg de cca. 1,2 km lungime pentru care sunt entuziasmaţi mai ales cei mici. O dată pe săptămână funcţionează şi instalaţia de nocturnă. Sus pe Kreischberg vă aşteaptă în plus 2 trasee de drumeţii, care ambele încep la staţia de munte a telecabine cu 6 locuri Kreischberg: circuitul "Kreischberg See Runde" este o plimbare plăcută de o oră în jurul lacului de acumulare Kreischberg, elementul central al instalaţiei de înzăpezire. Drumeţia "Zirben Wanderweg" duce prin pădurea Zirbenwald până la staţia de vala a instalaţiilor pe cablu Rosenkranz. Drumeţia durează cca. 2 ore. În plus există diverse posibilităţi de petrecere a timpului liber în vale. De exemplu pentru iubitorii de apă şi saună la Piscina Murau şi pentru aventuroşi un zbor în tandem cu parapanta.

Carven şi boarden după placul inimii pe un total de 67 de kilometri de pârtii în 2 din cele mai mari domenii schiabile din Ştiria - şi asta cu un singur skipass, skipass-ul 2-in-1 pentru domeniile schiabile Kreischberg şi Lachtal. Oferta este pe toate gusturile, de la cei cu un stil liniştit sau iubitorii de variantă până la iubitorii de zăpadă adâncă şi freestyleri. Domeniul schiabil premiat de mai multe ori Kreischberg oferă 42 km de pârtii şi se întinde pe Kreischberg (2002 m) şi Rosenkranzhöhe (2118 m). Aici vă duce printre aletle şi o nouă cabină de 10 pers. Cu porţiune de speed şi de competiţie Kreischberg este un domeniu îndrăgit în special de cei care vor să se întreacă cu alţii asemenea lor şi oferă mereu o nouă provocare. După ce în ultimii ani au fost dezvoltate instalaţiile de producere artificială a zăpezii, acum sunt înzăpeziţi 90% din kilometrii de pârtii. Diferite instalaţii pentru copii, cum ar fi "Yabba-Dabba-Doo-Land", "Dino-Park" sau "KreiSchi Safari" adaugă componenta necesară pentru familii. Pentru cei mici este un Kinderland şi un mogul, tubing, trambulină, supraveghere copii, grădiniţă şi şcoală de schi. Atracţia sportivă este însă cu siguranţă "SnowPark Kreischberg". Freestylerii l-au descoperit de ceva vreme. Bine conceput, se află la 1900 m altitudine, în zona instalaţiilor pe cablu Sunshine şi este compus din o Medium Line şi o Beginner Line. Şi mica halfpipe care a fost începutul de freesyle în Kreischberg a fost integrată în SnowPark. Alţi 25 de km de pârtii vă aşteaptă în apropiata Lachtal, cu pârtii îngrijite şi un autentic Eldorado pentru freerideri cu pârtii offroad de cea mai bună calitate vă stau aici la dispoziţie. Fanii Powder găsesc oferta potrivită în cei 10 km suplimentari de rute de schi. În timp ce cei mari se dau pe jumps-urile naturale, cei mici sunt aşteptaţi cu drag la "Kinder-Lachtal". Domeniul de pe Hohen Zinken (2222 m) are covor fermecat, teddy-tele-ski, mini-slalom, parcours, pista mogul şi aici se organizează chiar și căutări de comori pentru cei mici. Pentru iubitorii de diversitate, recomandăm skipass-ul Super Ski Card. Acesta este valabil, de exemplu și în regiunea de schi Wilder Kaiser - Brixental, Schneewinkel, regiunea de schi Dachstein West, Zell am See - Kaprun. Cu acesta puteți să vă bucurați de plăcerea schiatului în 25 de regiuni de schi din Tirol și Salzburg, de-a lungul a 2794 km de pârtii!

În regiunea Murau-Kreischberg o reţea de cca. 40 km schi fond cu diferite niveluri de dificultate, atât pentru începători și experţi. Pârtia de schi fond Kreischberg vă oferă un total de 2,5 km pace şi linişte departe de pârtie. Pârtiile de schi fond sunt de stil skating sau clasic la o înălţime de 1800 m şi conduc prin frumoasele păduri de pin.

Partii :
 • total: 67 km
 • albastre: 24 km
 • rosii: 32 km
 • negre: 11 km


Informatii despre cazare:
Informatii aditionale:
 • Animale de companie binevenite (10 €/zi, fără mâcare)
 • Distanta fata de zona de ski: 200-500m
 • Prioritate vanzare: 3
 • Costuri aditionale:
  • Taxa de staţiune: cca. 2,55 € de pers./noapte • Curăţenie finală: 50,00 € de apart. sau studiou (în funcţie de tip max. 65 €) • Garanţie: 200 €/casă de vacanţă
 • Important:


Reduceri:
 • 0 - 5 ani, reducere 60%
 • 6 - 15 ani, reducere 30%
 • 16 - 18 ani, reducere 15%

Webcam Live:

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Ferienpark Kreischberg, St. Georgen ob Murau, Austria

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta