Skipass inclus!
Leogang - vacanţă de schi la maxim!

Leogang se află la o altitudine puțin sub 800 m, într-o ramificație atractivă a văii Glemmtal. Este perfect conectat la senzaționalul circuit de schi Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn prin Großer Asitz (1.914 m). Satul idilic este ideal pentru turiștii care preferă ceva mai liniștit. Skibus-ul îi duce confortabil pe pasionații de sporturi de iarnă până la stația din vale a telecabinei Asitz. În localitate, capela Sfânta Ana, care îi aparține hanului Hüttwirt încă din 1904, este unul dintre cele mai cunoscute obiective turistice. Dacă doriți să aflați mai multe despre istoria locului, Muzeul Minier și Gotic este locul potrivit pentru dvs. Acesta se află în Hütten, la aproximativ 4 km distanță, și oferă o perspectivă asupra vieții și muncii grele a minerilor din Leogang în zilele de minerit.

După o zi pe pârtie, Leogang vă oferă posibilitatea de a vizita numeroase atracţii turistice. Printre acestea se numără de exemplu Capela St. Anna sau muzeul dedicat mineritului, (Bergbaumuseum) din satul vecin, Hütten, aflat la aproape 4 km depărtare. Celor pasionaţi de sport le stau la dispoziţie nenumărate posibilităţi de la ice stock, curling, squash până la zbor în tandem cu parapanta. Pentru extra-adrenalină se oferă tururi pe skidoo sau pe Snow Quad. Un alt punct forte este coborârea cu nocturnă de pe derdeluşul de la Asitz. Pentru câteva ore liniştite, puteţi profita în plus de o plimbare cu sania trasă de cai, unde vă puteţi relaxa şi vă bucura la maxim de peisaj. Cine vrea totuşi să petreacă, ar trebui să facă o excursie la Saalbach sau Hinterglemm, unde Après-Ski-ul se scrie cu literă mare datorită motto-ului "cu cât este mai frig, cu atât mai aprinsă atmosfera!" Skicircus a fost deja premiat pentru oferta sa impresionantă de après-ski, fiind cu mult în față pe această scenă. Chiar și în timpul zilei, numeroase baruri après-ski vă invită să vă opriți în ele. Începând de după-amiază, atmosfera este aproape de neoprit în locurile de top, precum "Hinterhag Alm" și "Goaßstall". Iar dacă vreți să vă bucurați și iarna de atmosfera Oktoberfest, cele mai bune condiții vă așteaptă la stația superioară a Asitzbahn, la 1.763 de metri deasupra nivelului mării, în "AsitzBräu".

Skipass-ul inclus "Ski Alpin Card" le oferă schiorilor și snowboarderilor acces la aproximativ 408 kilometri fabuloși de pârtii. Fidel motto-ului "1 bilet, 3 regiuni, munți infiniți", "Ski Alpin Card" nu include doar circuitul de schi Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn. Acesta include, de asemenea, domeniul schiabil de pe Schmittenhöhe din Zell am See și domeniul schiabil de pe ghețar de pe Kitzsteinhorn, Kaprun. Iar dacă această rețea de teleschiuri nu este suficient de mare pentru dumneavoastră, vă recomandăm să achiziționați un "Super Ski Card" (v. regiunea de schi). Acesta vă va pune la dispoziție plăcerea nelimitată de a schia în 21 de regiuni de schi din Tirol și Salzburg, pe un număr incredibil de 2.750 de kilometri de pârtii! Din Leogang se poate intra direct la Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbunn. Pantele de deasupra satului sunt în principal albastre și ușor de schiat. Cu toate acestea, există, de asemenea, o pistă de curse cu trasee cronometrate și pârtia Tarlack, o pârtie neagră pentru experți. Există și o zonă pentru copii pentru cei mai mici. Telegondola vă duce prin Asitz până la Glemmtal, unde vă așteaptă mai multe pârtii frumoase de carving, numeroase pârtii mogul, pârtii abrupte și două pârtii iluminate. Numeroasele instalații de producere a zăpezii asigură, de asemenea, existența zăpezii. Oportunități minunate de freeride pot fi găsite, de exemplu, la Zwölferkogel-West și Schattberg-West și oferă cele mai bune condiții pentru profesioniști. Această diversitate demonstrează încă o dată de ce Skicircus nu este degeaba una dintre cele mai populare stațiuni de schi din Alpi și că evoluează mereu în ciuda acestui statut. În următorii ani, Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn și domeniul schiabil Zell am See-Kaprun vor fuziona complet. Această fuziune va fi cel mai mare domeniu schiabil interconectat din Austria.

Domeniul de schi fond Leogang Saalfelden este îndrăgit în egală măsură de începători şi de experţi. Aici vă stau un total de 150 km de pârtii de schi fond şi există şi legături la staţiunile vecine cum ar fi Maria Alm, Maishofen şi Hochfilzen. Un reper deosebit pentru cei cu experienţă este Ritzenseeloipe, care este iluminată și pe timp de noapte. O altă pârtie iluminată se găsește în Bsuch. Pârtia de schi fond din Saalach parcurge 5 km de-a lungul Saalach, iar pe pârtia de mare altitudine din Grießen vă puteți bucura de o panoramă minunată.

vezi mai multe

Sejururi individuale catre Ferienwohnung Herzog Josef, Saalbach-Hinterglemm, Austria

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta