Hotelul  Royal Holiday Palace  a fost  deschis  in 2011  si face parte din lantul hotelier Stone Group. Suprafata detinuta de hotel este de 53000 mp.

Localizare: hotelul Royal Holiday Palace  este situat la 15 km de aeroportul Antalya, la 17  km de centrul orasului Antalya.

Dotari generale: 
Hotelul Royal Holiday Palace  dispune de 4 piscine exterioare si 2 piscine interioara dupa cum urmeaza: 1 piscina exterioara cu tobogane pentru copii cu o suprafata de 50 mp si 85 cm adancime, 1 piscina exterioara pentru copii cu o suprafata de 50 mp si 35 cm adancime, 1 piscina interioara pentru copii incalzita, 1 piscina exterioara cu tobogane pentru adulti cu o suprafata de 270 mp si 110 cm adancime, 1 piscina exterioara principala pentru adulti cu o suprafata de 3700 mp si 140 cm adancime, 1 piscina interioara pentru adulti incazlita. Piscinele din interior sunt incalzite in perioada 01.11-31.03 si mai sunt disponibile 2 jacuzzi de 15 mp. 
Hotelul Royal Holiday Palace  dispune dispune de 6 restaurante, 5 restaurante Ala-Carte si 9 baruri (Pera Lobby Bar deschis 24 h, Pool Bar, Piano Lobby Bar, Pier Bar, Terrace Bar, Amphi Bar, Turquoise Snack Bar, Oxygen Disco Bar deschis intre orele 23:45-02:30, Bowling Bar.
Restaurantul principal Palace: acesta are vedere la piscine si intre orele 07.00-10.00 micul dejun in regim bufet.Bistro din cadrul restaurantului este deschis intre orele 10.00-11.00 unde se poate servi micul dejun tarziu tot in regim bufet.Tot in restaurantul principal se pot servi pranzul intre orele 13.00-14.30 si cina intre orele 18.00-21.30.La pranz si cina se gaseste si un bufet pentru dietetici.
Bambino Kids Restaurant: acesta este destinat copiilor si se poate servi micul dejun intre orele 07.00-10.00, pranzul intre orele 12.30-13.30 si cina intre orele 18.00-19.00.
Turkish Tent: se pot servi produse de patiserie turcesti intre orele 12 - 16:30.
Palace Bistro & Patisserie: se pot servi gustari la miezul noptii intre orele 24.00-07.00 in Bistro Restaurant iar in Patisserie se pot servi diverse sortimente de prajituri intre orele 16.00-23.30.
Food Corners: se pot servi inghetata,  cafea si prajituri, toast-uri, doner kebab, cartofi copti, pizza, sandwich-uri, prajituri si fructe.

Restaurante A-la-Carte sunt deschise intre orele 18:30 - 21:30 si sunt cu plata: El Torito(Mexican) Restaurant-specific Mexican, Vapiano( Italian) Restaurant- specific italienesc, Deep Blue( Seafood) Restaurant- specific pescaresc, Hashi( Farest) Restaurant-specific international, Lal( Grill) Restaurant- specific produselor traditionale turcesti.

Hotelul Royal Holiday Palace  ofera gratuit urmatoarele facilitati: baie cu aburi, sauna, baie turceasca, sala de fitness, jacuzzi, aqua gym, aerobic, baschet, volei pe plaja, teren de tenis cu suprafata dura, inchirierea echipamentului de tenis, tenis de masa, program de animatie, muzica live (in anumite zile), discoteca, internet wireless (in lobby), Funfair (luna-park: roata Ferris, gondola, trambulina, etc. - gratuit; orar: 15-17.30; 19-21).
Hotelul Royal Holiday Palace  ofera contra cost urmatoarele facilitati: bowling (2 piste), biliard, aparate electronice, masaj, nocturna terenului de tenis, cursuri de tenis, sporturile acvatice.
Plaja: hotelul Royal Holiday Palace  detine plaja privata de nisip  cu sezlonguri, umbrele de soare si prosoape de plaja oferite gratuit. Prosoapele pentru plaja si piscina sunt cu garantie, iar pentru a doua schimbare a prosopului in aceeasi zi se plateste.     

Dotari camere:
Hotelul este alcatuit dintr-o cladire cu 10 etaje iar 60 % din camere au vedere la mare. Toate camerele sunt pentru nefumatori.

Camere superioare: au o suprafata de 46 mp si o capacitate maxima de 2+1 persoane. Acestea sunt dotate cu mocheta, balcon, card electronic pentru intrarea in camera, scaun sau canapea, birou, minibar, TV cu televiziune nationala si internationala, radio TV, telefon direct, baie cu cabian de dus sau cada, uscator de par, telefon in baie, aer conditionat centralizat, seif electronic. 

Camere family run of the house: acestea pot fi de doua feluri : camere duplex sau camere family in functie de disponibilitatea care o are hotelul in ziua cazarii.
Camerele duplex: au o suprafata de 75 mp si o capacitate maxima de 2+2 persoane. Acestea au etaj si sunt dotate cu doua dormitoare dinter care unul este cu pat matrimonial si celalalt cu doua paturi de cate o persoana; dormitorul pentru adulti este la etaj si are baie proprie cu cada si wc iar dormitorul copiilor este la parter si are baie proprie cu dus si wc;ca si dotari au mocheta, balcon, card electronic pentru intrarea in camera, scaun sau canapea, birou, minibar, TV cu televiziune nationala si internationala, radio TV, telefon direct, baie cu cabian de dus sau cada, uscator de par, telefon in baie, aer conditionat centralizat, seif electronic.

Camerele family: au o suprafata de 60 mp si o capacitate maxima de 4 persoane. Acestea sunt alcatuite dintr-un dormitor pentru adulti cu pat matrimonial, un dormitor pentru copii cu doua paturi de cate o persoana si sunt conectate cu o usa.Ca si dotari acestea au mocheta, balcon, card electronic pentru intrarea in camera, scaun sau canapea, birou, minibar, TV cu televiziune nationala si internationala, radio TV, telefon direct, baie cu cabian de dus sau cada, uscator de par, telefon in baie, aer conditionat centralizat, seif electronic.
Suite deluxe: au o suprafata de 85 mp o capacitate maxima de 4 persoane si au vedere la gradina.Acestea sunt alcatuite din doua dormitoare dintre care unul pentru adulti cu pat matrimonial si baie proprie cu cada si wc si unul pentru copii cu doua paturi de cate o persoana cu baie proprie cu dus si wc.Majoritatea camerelor au si Jacuzzi in baie.Ca si dotari acestea au mocheta, balcon, card electronic pentru intrarea in camera, scaun sau canapea, birou, minibar, TV cu televiziune nationala si internationala, radio TV, telefon direct, baie cu cabian de dus sau cada, uscator de par, telefon in baie, aer conditionat centralizat, seif electronic.

Curatenia in camera se face zilnic, prosoapele si lenjeriile de pat sunt schimbate de cel putin 2 ori pe saptamana.

Hotelul poate modifica conceptul de all inclusive fara a informa, in prealabil, acest lucru. De asemenea, se pot percepe taxe suplimentare pentru anumite facilitati si servici.i. Recomandam turistilor sa solicite, la  preluarea camerei, conceptul valabil la momentul cazarii si informatiile corecte referitoare la taxe. 


vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Handling Fee; Avion IAS-AYT VINERI Iasi - Antalya Oras; TAXE AEROPORT; Avion AYT-IAS VINERI Antalya Oras - Iasi; Package discount; Package commission

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Cluj Napoca catre ROYAL HOLIDAY PALACE, Lara, Turcia

Solicita oferta