Panoramahotel Traunstein

Altmunster Am Traunsee Austria
Altmünster am Traunsee - Departe de aglomerație și agitație!

Situat direct pe malul lacului Traunsee, Altmünster (442 m) este la polul opus al stațiunilor de sporturi de iarnă pline de viață. Aici vă puteți bucura de liniște și o priveliște minunată asupra lacului limpede, care, cu o adâncime de 191 m, este cel mai adânc din Austria. Oaspeții experimentează farmecul deosebit al micului oraș-piață, mai ales în timpul Adventului. Aceasta este perioada în care au loc numeroase evenimente tradiționale în Altmünster și în jurul lacului Traunsee. De la piețele pitorești de Crăciun, la Schlösser Advent, cu artă și meșteșuguri în castelele din apropiere, la "Kipperlroas" - în Altmünster și în împrejurimi dăinuie o cultură vie dătătoare de viață. Dar și în afara sezonului de Advent, Altmünster am Traunsee este o destinație atractivă pentru turiștii care își petrec vacanța de iarnă, cu domeniul schiabil din apropiere, prietenos pentru familii, de pe Feuerkogel și cu condiții optime pentru drumeții prin peisajul de iarnă de lângă lac.

Pentru o băutură după coborârea de pe pârtie, pasionații de sporturi de iarnă se opresc la una dintre cabanele rustice sau la Iglubar. Departe de pârtii,aceștia se pot bucur de drumeții prin peisajul de iarnă. În regiune există excursii pentru rachete de zăpadă sau drumeții pentru orice nivel de îndemânare. Și un derdeluș de 3,5 km îi așteaptă pe cei care dornici de săniuș.

Skipass-ul "Feuerkogel" oferă acces la o un domeniu schiabil pentru familii (443 - 1.625 m) cu 10 km de pârtii și 9 instalații pe cablu. Pe un platou înalt, cu vedere panoramică de 360 de grade asupra Dachstein și a regiunii lacurilor, un mic circuit de schi vă așteaptă cu pârtii pentru începători și copii, precum și pentru schiori ceva mai pretențioși. O pârtie de antrenament spațioasă și Kinderland-ul oferă mult spațiu pentru primele viraje. Iar pentru cei cărora le place să fie mai aventuroși, pârtia nepregătită din vale, lungă de 6 km, este ideală. Pe platoul înalt, la 1.680 m deasupra nivelului mării, oaspeții se pot aștepta la un Erlebnis-Berghof, cu popasuri confortabile. În plus, platoul înalt este punctul de plecare pentru tururi de schi de toate nivelurile de dificultate - de la urcări de o jumătate de oră până la câteva ore.

Există pârtii de schi fond în satele din apropierea Neukirchen (la cca. 7 km), Traunkirchen (cca. 8 km) și Langbathsee (cca. 20 km) și în imediata apropiere, la Bad Ischl și Grünau im Almtal. În Bad Ischl, pasionații de schi fond vor găsi, de asemenea, Langlaufzentrum Rettenbachalm, cu până la 10 km de pârtii. Aici au loc și competiții profesioniste.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Panoramahotel Traunstein, Zell am See-Kaprun, Austria

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta