Villa Ortansia

pana la 6 persoane | 4 camere | 3 dormitoare | 3 bai

 
Transport
Perioada: 01.04.2022 - 01.11.2022
Tarife de la:
 
1201
6 persoane/sejur de 7 nopti

Localizare: Grecia - Creta - Panormos, Rethymnon

Caracteristici:

- Vedere la mare;

- Mijloace de transport in comun la 500 m;

- Plaja la 230 m;

- Marea la 230 m.

Detalii:

- WiFi;

- Masina de spalat vasele;

- TV;

- Aer conditionat;

- Patut pentru bebelus;

- Piscina;

- Masina de spalat;

- Balcon/terasa;

- Semineu.

Villa Ortansia, vila cu 4 camere, 130 mp, 2 etaje. Spatioasa si confortabila, dispune de: Sufragerie mare cu semineu, TV satelit. Terasa cu piscina.

1 camera cu 1 pat. Iesire pe terasa.

Bucatarie utilata (cuptor, masina de spalat vasele, aragaz, cuptor cu microunde, filtru de cafea) cu loc de servit masa.

Dus/WC.

Aer conditionat.

Etaj: 1 camera cu 1 pat dublu si TV satelit. Iesire pe balcon. 1 camera cu 1 pat. Iesire pe balcon. 2 bai/WC. Aer conditionat. 2 balcoane.

Sezlonguri.

Vedere spre mare.

Facilitati: masina de spalat, seif, fier de calcat, internet (wireless, inclus in pret).

Vila este situata in orasul Panormos, intr-o zona linistita si insorita, la 230 m de mare.

Gradina, piscina (7 mp, 01.04-31.10).

Garniturile de pat sunt disponibile, se schimba de 2 x/saptamana.

Supermarket la 400 m, restaurant si cafenea la 450 m, statia de autobuz "Public Bus Panormos-Rethymnon" la 500 m, plaja cu nisip "Limanaki" la 500 m, centrul de scufundari la 600 m. 

Melidoni Cave la 12 km, Manastirea Arkadi la 22 km, centrul orasului Rethymnon la 22 km, Castelul Fortezza la 23 km, Muzeul arheologic Eleftherna la 20 km. 

Este recomandat sa aveti masina.

 

- Patut pentru bebelus (pana in 2 ani): inclus in pret;

- Curatnia finala: inclusa in pret;

- Garniturile de pat si prosoapele: incluse in pret;

 

Conditii de plata:

a) 20% avans la rezervare;

b) 80% cu 4 saptamani inainte de data de check in.

 

Modificarile contractului inainte de inceperea calatoriei:

Agentia poate modifica proprietatile serviciilor de calatorie care nu afecteaza pretul calatoriei inainte de inceperea acesteia (calatoriei), cu conditia ca aceste abateri sa fie nesemnificative si nu afecteaza structura generala a calatoriei. Calatorul va fi informat imediat despre aceasta modificare. In cazul unei modificari semnificative a contractului, aveti dreptul de a accepta modificarea in termenul stabilit de noi, va puteti retrage din contract in mod gratuit sau puteti accepta o noua varianta de cazare propusa de noi. Daca nu primim raspuns de la Dvs. in perioada specificata de noi, se considera ca sunteti de acord cu noile modificari si nu mai puteti modifica nimic dupa aceasta data si nici sa cereti despagubiri.

Conditii de penalizare in caz de anulare:

a) 10% din pretul calatoriei, in caz de anulare cu pana la 43 de zile inainte de inceperea calatoriei;

b) 50% din pretul calatoriei, in caz de anulare cu 42-29 de zile inainte de inceperea calatoriei;

c) 80% din pretul calatoriei, in caz de anulare cu 28-2 zile inainte de inceperea calatoriei;

d) 100% din pretul calatoriei, in caz de anulare cu 1 zi inainte de inceperea calatoriei, sau pentru neprezentarea la cazare.

Agentia poate rezilia contractul inainte de inceperea vacantei, daca circumstante imprevizibile si inevitabile fac imposibila indeplinirea contractului. In acest caz, agentia isi pierde dreptul de a revendica pretul calatoriei.

In cazul in care nu mai puteti calatori din diverse motive, puteti gasi in inlocuitor.  Atunci cand schimbarea numelui este confirmata de catre operatorul de turism, noul participant isi va asuma drepturile si obligatiile din contract. Pentru fiecare astfel de procedura se va percepe o taxă de 20 Euro pentru a acoperi costurile suportate de agentie pentru efectuarea modificarii.

Incetarea contractului din motive comportamentale

Agentia poate rezilia contractul de calatorie fara preaviz, in cazul in care calatorul perturba realizarea calatoriei in ciuda unui avertisment sau pune in pericol pe altii prin comportamentul sau, sau prin alte actiuni contrare contractului. In acest caz, calatorul nu mai poate recupera contravaloarea cazarii.

Nu este permisa subinchirierea apartamentelor sau caselor de vacanta.

 

 

 
 

 

 

 

Adresa exacta a casei de vacanta impreuna cu documentele de calatorie le veti primi in timp util (cu cca. o saptamana inainte de plecare).

Rezerva acum


Solicita oferta