Casa de vacanta Villa Veccaja - Porto Vecchio/Corsica

pana la 6 persoane | 4 camere | 3 dormitoare | 2 bai

 
Transport:
Perioada: 01.05.2023-01.11.2023
Tarife de la
 
1691
casa/sejur de 7 nopti

Caracteristici:

- Plaja la 2 km;

- Marea la 1 km.

Detalii:

- WiFi;

- Piscina;

- Masina de spalat;

- Masina de spalat vasele;

- TV;

- Balcon/terasa;

- Aer conditionat;

- Gratar;

- Patut pentru bebelus;

- Parcare;

- Camera de nefumatori;

- Animalele de comapanie nu sunt permise

(FR9210.107.1)

Casa de vacanta cu 4 camere, 90 mp, 2 etaje.

Sufragerie/dormitor cu semineu (de decor), TV, aer conditionat. Iesire pe terasa. 1 camera cu 1 pat matrimonial (160 x 190 cm). Acces la terasa. 

Bucatarie utilata (cuptor, masina de spalat vasele, aragaz, toaster, fierbator de apa, cuptor cu microunde, frigider, filtru de cafea). Dus, WC separat, incalzire.

Etaj: 1 camera cu 1 pat matrimonial (160 x 190 cm), aer conditionat. Iesire pe balcon. Baie/dus/WC. Terasa 20 mp, balcon in partea de sud. 

Mobila in gradina, gratar, sezlonguri (6). 

Masina de spalat vasele.

Internet (wireless, gratis).

Fumatul nu este permis in casa. 

Casa de vacanta este situata la 1 km de mare, 2 km de plaja. Dispune de o gradina de 150 mp (ingradita), piscina (6 x 3 m, 140 cm adancime, deschisa intre 01.05-30.09), parcare (pentru 2 masini) pe teren.

Magazin alimentar, restaurant, brutarie la 500 m, centrul la 20 min mers pe jos, plaja cu nisip "Plage de Palombaggia" la 12 km. 

Centre ville Porto Vecchio la 2 km, plaja de Santa Giulia la 10 km, Bonifacio la 30 km. La de l'Ospedale la 20 km.

- Parcarea exterioara: inclusa in pret;

- Curatenia finala: inclusa in pret;

- Taxa de statiune: inclusa in pret;

- Internet WiFi: inclus in pret;

- Garantia: 500 euro (Visa/Mastercard) - se achita la cazare si se restituie la plecare, daca nu a fost nimic stricat in casa;

- Buggy pentru copilas: 3 euro/zi (se achita la fata locului);

- Patut pentru bebelus (pana la 2 ani): 3,50 euro/zi;

- Scaunel pentru copil: 3 euro/zi;

- Prosoape: 2,50 euro/persoana.

Conditii de plata:

a) 20% avans la rezervare;

b) 80% cu 4 saptamani inainte de data de check in.

 

Modificarile contractului inainte de inceperea calatoriei:

Agentia poate modifica proprietatile serviciilor de calatorie care nu afecteaza pretul calatoriei inainte de inceperea acesteia (calatoriei), cu conditia ca aceste abateri sa fie nesemnificative si nu afecteaza structura generala a calatoriei. Calatorul va fi informat imediat despre aceasta modificare. In cazul unei modificari semnificative a contractului, aveti dreptul de a accepta modificarea in termenul stabilit de noi, va puteti retrage din contract in mod gratuit sau puteti accepta o noua varianta de cazare propusa de noi. Daca nu primim raspuns de la Dvs. in perioada specificata de noi, se considera ca sunteti de acord cu noile modificari si nu mai puteti modifica nimic dupa aceasta data si nici sa cereti despagubiri.

Conditii de penalizare in caz de anulare:

a) 10% din pretul calatoriei, in caz de anulare cu pana la 43 de zile inainte de inceperea calatoriei;

b) 50% din pretul calatoriei, in caz de anulare cu 42-29 de zile inainte de inceperea calatoriei;

c) 80% din pretul calatoriei, in caz de anulare cu 28-2 zile inainte de inceperea calatoriei;

d) 100% din pretul calatoriei, in caz de anulare cu 1 zi inainte de inceperea calatoriei, sau pentru neprezentarea la cazare.

Agentia poate rezilia contractul inainte de inceperea vacantei, daca circumstante imprevizibile si inevitabile fac imposibila indeplinirea contractului. In acest caz, agentia isi pierde dreptul de a revendica pretul calatoriei.

In cazul in care nu mai puteti calatori din diverse motive, puteti gasi in inlocuitor.  Atunci cand schimbarea numelui este confirmata de catre operatorul de turism, noul participant isi va asuma drepturile si obligatiile din contract. Pentru fiecare astfel de procedura se va percepe o taxă de 20 Euro pentru a acoperi costurile suportate de agentie pentru efectuarea modificarii.

Incetarea contractului din motive comportamentale

Agentia poate rezilia contractul de calatorie fara preaviz, in cazul in care calatorul perturba realizarea calatoriei in ciuda unui avertisment sau pune in pericol pe altii prin comportamentul sau, sau prin alte actiuni contrare contractului. In acest caz, calatorul nu mai poate recupera contravaloarea cazarii.

Nu este permisa subinchirierea apartamentelor sau caselor de vacanta.

Adresa exacta a casei de vacanta impreuna cu documentele de calatorie le veti primi in timp util (cu cca. o saptamana inainte de plecare).

Rezerva acum


Solicita oferta